Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (88)
Raspunsuri - Pagina 4
szivarvany spune:
Gongutza - la noi merge doar zeama stoarsa de la portocala.
Apropos torturi - si io caut si caut sa fac tortul perfect
Deocamdata vineri il fac pentru finul meu Darius care pe 23 implineste 3 ani Daca nu iese, luam unul si gata
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia_mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
gongutza spune:
Nu merge nici portocala ca Alexu baga dupa pranz inainte de nanic un bibe de suc de portocale cu mar asa ca....prune...la astea nu m-am gandit.Struguri i-am dat...cred ca totusi ma duc sa-i cumpar siropu' ala
amironeanu spune:
Bineinteles, Stefi a luat citeva furculite de mancare (ca de, cand vede lingurita ei verde strange din gura, dar daca vede furculitele noastre cu coada rosie, mai mananca ceva), apoi gata. A mai mincat 2 grisine (mai minca ea, dar nu am vrut eu sa-i dau) si 150 ml de ceai Of, of, mai, mai ... Cel mai rau este ca pana acum 2 luni manca foarte bine, dar dupa ce a trecut la lapte praf a inceput sa faca mofturi la mancarea solida. Ea ar manca numai paine, grisine, pufuleti si paine, dar nu vreau sa-i mai dau ca si asa este grasuta.
Si eu vreau sa-i fac Stefaniei tortul de ziua ei, probabil aluat de pandispan cu frisca sau crema fiarta cu galbenus si unt si daca nu iese ma duc la cofetarie. Dar mai este pana atunci.
Adina, incearca sa-i dai mult mai multe lichide, nu mar sau suc de mar (pe Stefania o constipa) si ceai de musetel. Pana la 4 luni Stefi a facut numai cu ajutorul termometrului, dr. mereu imi spunea sa-i dau mai mult ceai de musetel.
Si eu ma intorc la contabilitatea mea
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
carmenp spune:
La capitolul prajituri si alte produse de genu`, io fac parte deocamdata din categoria "nu ma bag, nu ma pricep", asta cit o mai tine... Noroku` meu ca la citiva metri am o super patiserie, cred ca am ceva actiuni pe acolo
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
kro spune:
Adina noi nu avem probleme, dar am o prietena al carei baietel s-a chinuit mult cu constipatia cand era bebe si l-a tratat(dupa varsta de 1 an) cu SRIOP DELICAT DE ALOE de la PLAFAR. Cu o singura sticluta de sirop s-a rezolvat problema, iar acum baietelul are 5 ani si nu a mai avut probleme niciodata.
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
philip spune:
offfffffffff
am scris si mi-a disparut toooot
uite asa vreau sa arate tortu:
http://www.culinar.ro/forum/images/users_img/111237.jpg
philip&andreea
philip spune:
carolici, frumoase fete, frumoase torturi
constipatie, suc de prune
simo, n-am auzit ca tre sa le ridici
scaunul de masina aici se pune la mijloc
philip&andreea
gongutza spune:
Mama Andreea ce expeditiva ai fost...mai aveai putin si le si numerotai...da nu-i nimic ca asa imi propun si eu sa raspund...ca sa nu uit ceva,nu de alta
Pe mine ma apuca nostalgia...ca am luat pozele de cand erau ai nostri mici la vizualizat...si-mi aduc aminte cat de mic era Alexu si cum sugea el la titi,cu o mana pe titi si cu una ma pisca....si cum dormea cu manutele in sus si mai zambocea in somn ca un ingeras...cand o fi trecut anu' asta mai fetelor?
philip spune:
pai nu zisei c-am pierdut tot??? scrisesem mai elaborat prima oara da cine are chef sa-si repete ineptiile???
philip&andreea
amironeanu spune:
Vai, Adina, nu mai povesti ca acusi incep sa dau apa la soricei. Si mie imi este asa de dor de perioada cand era mica, imi pare rau acum ca eram stresata ca nu stiam ce sa-i fac si abia asteptam sa creasca mai mare. Nu ca nu imi place etapa la care au ajuns, dar nu m-am bucurat destul de lunile care au trecut. Ca sa nu spun ca pe la o luna statea cu ea in brate, ea plangea, eu plangeam si-mi spuneam ca nu-mi mai trebuie alt copil. Iar acum abia astept sa mai fac unul
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare