par uscat..........ajutor!!!!!!!!!!

par uscat..........ajutor!!!!!!!!!! | Autor: clyo

Link direct la acest mesaj

am mai scris la subiecte legate de podoaba capilara dar nu le gasesc acum.
aveam par ondulat, o minunatie, dar il vroiam drept si de la atata intins cu peria si placa ajunsese ca un permanent trecut.
era ok si asa, cu niste bigudiuri mari si mainile pricepute ale mamei mele il faceam sa arate ok.
problema e ca am fost la mare si am stat fara sapca (deh, copil mic) iar acum, de la atata soare si apa, parul meu e fff uscat, un dezastru.
arata ca o capita de fan

ma duc la coafeza mea pentru tratament dar rezultatele se vad in timp dar eu nu ma mai suport asa.
mi-am cumparat si gama Elseve, poate poate ....
nimic

ajutati-ma cu un sfat, cu o idee.

multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Si eu am parul cret,blond ,des si uscat si,pe de asupra,mai sunt si de la mare,asa ca merg aproape zilnic la plaja,dar nu stau niciodata cu capul descoperit.Incearca masca cu ulei de masline(2oreinainte de a te spala,pe parul ud)apoi foloseste pt varfuri cateva picaturi de uleui(tot de masline)parul tau uscat o sa il absoarba in cateva ore.Foloseste produse pt par Dupa soare( si cele de care ai spus ca folosesti tu Elsev sun bune).Cand iesi cu parul in soare sau cand mai stai pe plaja foloseste uleiul pt soare de la elseve.E uleios,hranitor si nu iti usuca parul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Anelize
speram sa sa ma ajuti.
sunt disperata, mi-am cumparat o masca de la Lancome si degeaba.

o intrebare:
imi pun ulei de masline direct pe par?

nu cred ca mai ajung la mare anul asta, dar oricum m-am invatat minte: nu o sa mai stau in soare fara sapca / ulei pt soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Ma alatur si eu clubului fetelor cu par ondulat natural, vopsit blond si vesnic intins cu peria la coafor o data /saptamana. Vara folosesc o masca de par de la Wella si sampon pt par vopsit blond. La mare mi-am cumparat un spray de plaja putzin uleios. Mi-a protejat parul foarte bine ca arata mai sanatos ca niciodata. Eu, dupa atatea incercari, am constatat ca produsele profesionale sunt intr-adevar cele mai bune. Degeaba cumperi din supermarket tot felul de produse, nu-ti folosesc la nik. Pe masca+sampon+spary am dat aprox 1.5 mil dar le folosesti o perioada indelungata.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bebi

Ma alatur si eu clubului fetelor cu par ondulat natural, vopsit blond si vesnic intins cu peria la coafor o data /saptamana. Vara folosesc o masca de par de la Wella si sampon pt par vopsit blond. La mare mi-am cumparat un spray de plaja putzin uleios. Mi-a protejat parul foarte bine ca arata mai sanatos ca niciodata. Eu, dupa atatea incercari, am constatat ca produsele profesionale sunt intr-adevar cele mai bune. Degeaba cumperi din supermarket tot felul de produse, nu-ti folosesc la nik. Pe masca+sampon+spary am dat aprox 1.5 mil dar le folosesti o perioada indelungata.

io-s bruneta rau si de vreo 2 ani am inceput sa ma vopsesc mai deschis.

ce marca folosesti?
Wella?

salonul la care merg eu are contract cu Bess.
stiti ceva de Bess profesional?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

eu nu am parul ondulat dar cam acum un an,din cauza vopsitului +suvite+soare m-am trezit cu o matura pe post de podoaba capilara
am incercat mai intai ceva din gama londa profesional dar n-m fost prea incantata
am trecut apoi la masca de la kallos cu placenta,bambus samd;teoretic se tine pe parul ud juma de ora,dar recunosc,n-am facut niciodata asta pentru ca daca stau cu parul ud dau in alte chestii- pur si simplu am folosit-o pe post de balsam si cu timpul problema s-a rezolvat(am uitat sa pomenesc de "esenta" de foarfeca aplicata lunar, dar cu "mila")

si nu e deloc scumpa,cam 13 lei un borcanoi de 1l.

succes

cris_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Eu folosesc ULEIUL DE MASLINE.Caldut il intind pe tot parul si stau cit de mult pot,2-3 ore, dupa care il samponez de 2-3 ori,apoi aplic un balsam,clatesc si gata.
- fff.rar il usuc cu feon-ul.
succes.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

clyo, incearca cu leacul babesc cel mai eficient (dupa parerea mea): da-te cu petrol lampant (din ala limpede si auriu). Combina o portie petrol cu trei portii apa, amesteca bine si intinde pe par cu un tampon de vata. Lasa-ti parul asa timp de 2-3 ore. Apoi spala-l bine. Ai sa vezi ca-si revine. Eu dorm o noapte intreaga cu petrolul pe par (imi invelesc capul cu un prosop). Si e ok. Parul devine lucios, moale, matasos. Merita sa incerci!

Tzuni

Mergi la inceput

Tzuni, multumesc mult, esti f draguta, imi plac mesajele tale , te-am "vazut" si pe la alte subiecte.
dar nu pot folosi petrol lampant: am o fetita de 1 an (aproape) si nu cred ca e bine sa stau langa ea cu mirosul ala.
doarme cu mine in camera, nu stiu cum sa fac, ma mai gandesc.

cris_m, am folosit si io kallus cu placenta, e super.
cred ca ma intorc la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Eu am par uscat...sint satena de felul meu dar de citiva ani ma vopsesc blonda. Am incercat cu ulei (de ricin, de masline), sampoane si masti aproape toate care se gasesc in supermarket..singura ameliorare o vad de cind folosesc masca profesionala ptr par uscat de la Wella. E mai scumpa, dar eu zic ca merita banii. Incearca sa folosesti ceva produse profesionale (nu neaparat de la Wella, eu am luat Wella fiindca marca asta se foloseste la salonul unde e coafeza mea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Iti uzi parul bine de tot ,il storci si il tamponezi bine cu prosopul,apoi il "dai" cu ulei de masline.Iti pui pe cap o casca din aceea de baie (si niste servetele pe la incheieturi pt ca o sa iti curga),apoi iti vezi de treaba vreo 2 ore.Dupa aceea te speli normal si te dai cu tratament.Eu folosesc alternativ,cand Shine Blonde-L'oreal Professionnel , cand Oleo-relax -Kerastase.Alternati produsele de par pt ca ,daca sunt folosite un timp indelungat nu isi mai fac efectul.

Mergi la inceput