par uscat..........ajutor!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
light spune:
eu am folosit mai demult cu succes un fel de maioneza facuta din ulei de masline si un ou crud cu care am procedat la fel cum au spus fetele. Mi-am uns tot parul, mi-am pus o casca si am stat cam o ora cu ea pe cap dupa care am spalat parul normal.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005Opere de artaIn parc cu barca
lilach spune:
Pentru par uscat si la care se crapa virfurile eu am primit de la coafeza, in urma cu patru luni, ulei de cinepa pe care il folosesc dupa fiecare spalare. Se poate pune pe par umed sau pe par uscat. Eu in general il folosesc pe par umed pentru ca ma ajuta foarte mult si la descilcitul parului...altfel nici o sansa sa ma piaptan
.
Deci de cind il folosesc nu am probleme, parul se poate descilci foarte usor, are luciu si nici nu se crapa firul de par.
Nu uitati ca aici soarele e soare ...cam 8-10 luni pe an...din care 6-8 luni chiar foarte puternic.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
Mi-Ka spune:
Clyo,draga, sa-ti spun ce fac eu: inainte de spalare (de 2 ori/saptamana)imi fac o masca de galbenus de ou, in care pun o fiola de vit.A si o fiola de vit.E (3.500 lei ROL fiecare)pe care o las pe parul udat cu apa calduta in prealabil, cat pot de mult. Apoi ma clatesc si eventual ma spal cu sampon din gama Elseve, care mi se pare foarte bun.Uneori adaug in masca si o fiola de vit.C(acid ascorbic, parca ii zice), dar care "pute" foarte urat in combinatie cu galbenusul de ou.
Poti incerca uleiul de ricin si obligatoriu: nu te usca pe par cu feonul.
Te pup, si sper sa-ti fie de ajutor!!!
P.S. : sa stii ca aceeasi masca o aplic concomitent si pe fata curata(fara vit.C)
Pusi,pusi
Mi-ka
clyo spune:
fetelor, va multumesc mult de tot, sunteti niste dragute.
aseara am fost la coafor, m-a vopsit si mi-a aplicat niste tratamente.
acum arata chair bine, are luciu, e mai moale dar sa vedem cum o sa stea dupa prima spalare.
la toata lumea
clyo spune:
fetelor, va multumesc mult de tot, sunteti niste dragute.
aseara am fost la coafor, m-a vopsit si mi-a aplicat niste tratamente.
acum arata chair bine, are luciu, e mai moale dar sa vedem cum o sa stea dupa prima spalare.
la toata lumea
Kylie spune:
Well, sa va spun. Am aflat dela coafor ca am parul ars, asta inseamna deci ca mi-e degradat, uscat nu-i asa? Eu chiar nu-s de aceeasi parere, e doar mai rebel la varfuri, in fine. M-am hotarat sa ii ofer un tratament pe baza de ulei de masline si alte cele, ca multe am mai citit despre ea.
Am inteles ca ulei trebuie sa fie extravirgin, asa ca m-am inarmat cu o sticla de Sasso (sper ca e bun
).
Nelamurirea mea este in legatura de capsulele de vitamina A (am inteles ca doar capsulele ar fi bune, nu si cele fiole) Voi pe astea le gauriti si le stoarceti in masca pentru par? Ca altfel nu vad cum.. eu asa am facut. Am luat 4 bucati capsula vitamina A, 2 fiole vitamina C si 2 de vitamina E + 3 galbenus de ou, am parul super lung
Spuneti-mi daca ceva nu am facut bine. Deci cam asta ar fi nelamurirea mea, in legautura cu capsulele, daca vii le gauriti si le stoarceti sau nu.
In prima faza am incalzit uleiul,apoin am turnat peste amestecul de ou etc si ce sa va spun, mi s-a fript oul
deci voi cum incalziti amestecul fara sa iasa omleta?
Asa, si fiolele de vitamina A de ce nu-s bune sa fie folosite in acest scop?
Oare are ceva daca storc continutul unei capsule, o amestec cu ulei de masline si imi aplic pe fata? are vreun efect benefic aspura tenului?
Va multzumesc

Kylie spune:
Aaa da, sa va mai spun ca dupa ce ma curat de masca asta minune, aplic tratamentul Elseve galben pt regenerare si masca de la Kallos. La sfarsit, dupa clatire aplic cheratina fluida.
Acuma sunt intr-un proces intent de regenerare, insa sper sa nu fie prea mult pentru parul meu. La urma urmei vreau doar sa il hranesc cat de intensiv posibil.
LindaZ spune:
Si eu am parul uscat de cand eram prin liceu. Ce faceam atunci era sa ma spal pe cap cel mai des o data pe saptamana. Am citit recent intr-o carte de la Curtea Veche scrisa de patroana revistei Cosmopolitan (o americanca, am uitat numele, care acum are vreo 80 de ani si arata super) ca si ea recomanda acelasi lucru, ca sa lasi timp parului si pielii sa secrete sebuumul necesar. Ce mai fac e acelasi lucru ca unele dinre voi, maioneza cu ulei de masline sau doar ulei inainte de spalat, plus balsam sau tratament de fiecare data. O singura data am incalzit uleiul si cred ca am facut-o prea tare, fiindca nu l-am mai scos din par prea repede. Acum vreo luna am admitat parul unei tipe care semana cu Alba-ca-Zapada, era lung, brunet si stralucea. Mi-a spus ca se spala doar cu sampoane Klorane. Mi-am luat si eu de la Sensiblu din acela cu ulei de macassar si intr-adevar e foarte bun.
Stie cineva unde se gaseste in Romania ulei de canepa? Ca pe asta nu l-am incercat?
Mihaela