Help! sangerari in sapt. 11

Help! sangerari in sapt. 11 | Autor: thea_m

Link direct la acest mesaj

Cumnata mea are sangerari ( ea spune ca sunt mai mici si mai inchise la culoare, ca la inceput de ciclu) si este in saptamana 11. A fost diagnosticata cu SAFL si face injectii cu Fragmin ( anticoagulant). Aceste mici sangerari le are de 3 zile. Poate fi de la inserarea placentei? Sau alta este cauza? Merge azi la eco, dar as vrea sa stiu daca a mai avut cineva si daca s-a rezolvat medicamentos sau altfel.
Multumesc pentru ajutor!

Teodora

Poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Teo eu am avut in sapt. 10 o singerare de la inserarea placentei..era rosu ca la ciclu, dar foarte putina..am descoperit dimineata la dus si peste 30 de minute nu mai aveam nimic...eu zic ca daca cantitatea este foarte mica este de la inserarea placentei...oricum bine ca merge la doctor!Pupici!

Cafeluta draguta
Simburica mititica13+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Thea, asa sangerari am avut si eu la 9 sapt de sarcina. Cand am ajuns la doctor, embrionul nu mai era. Sarcina pierduta. Sa dea Domnul sa nu fie asa la cumnata ta!

Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Si la mine a fost la fel si a avut un final nefericit.
Fuguta la doctor!

Bafta,

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri. Azi merge la eco. Sper sa fie bine, dar 3 zile de sangerari...

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Tinem pumnii stransi, ca nu-i deloc a buna treaba. Tine-ne la curent.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Din pacate, acele sangerari au indicat o oprire in evolutie a sarcinii. Acum a primit niste medicamente care sa-i declanseze avortul, iar daca nu se intampla azi, maine merge la chiuretaj. Voua vi se pare normal ca medicul care iti supravegheaza sarcina sa nu te cheme la o consultatie in conditiile acestea? Sa iti spuna prin telefon "asteptati ca se va rezolva", iar dupa multe insistente sa iti dea, tot telefonic, un medicament si atat? Sa nu te mai cheme in caz ca nu se declanseaza avortul? Feriti-va de astfel de medici!
Va multumesc inca o data!

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Teo infiorator ce spui..si cind ma gindesc ca poate cu un doctor care ar fi intervenit la timp ar fi putut sa o ajute..imi pare foarte rau..trist!

Cafeluta draguta
Simburica mititica13+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput