Analize Imunologice

Analize Imunologice | Autor: Mishulina

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare urgenta: stiti cumva unde se pot face in Bucuresti analize imunologice complete? Ma intereseaza in special antigenii contra cateva tipuri rare de hepatita virala,si anume E,G si F. Fratele meu pleaca in strainatate si i-au cerut asa ceva...Problema e ca trebuiesc facute repede,cam intr-o saptamana si nu stim unde,am intrat pe site-ul unor laboratoare ca Medsana,Synevo si se pare ca nu le fac...
Multumesc anticipat!

Ina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Mishulina la Institutul Cantacuzino ai incercat?

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

la centrul de diagnostic si tratament victor babes..nu stiu cat de repede pot fi gata..paote negociati cu cei de acolo daca e mai urgent..au si un site pe net..nu stiu precis care e dar aflu si revin!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;121/st/20050820/e/my+wedding%21%21%21%21/dt/8/k/5c62/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am revenit: www.cdt-babes.ro ! sper sa te rezolve!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;121/st/20050820/e/my+wedding%21%21%21%21/dt/8/k/5c62/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Emma,multumesc foarte mult pentru sugestii,am intrat pe site dar nu am gasit ce cautam...
Megbeng ,multumesc foarte mult, am cautat si eu aseara site-ul spitalului dar nu l-am gasit! Sarumana!
Sper sa se rezolve!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

La Institutul Bals.

Mergi la inceput

Unde e institutul Bals si cu ce se ocupa,ca nu stiu nimic de el ?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu le-am facut prima data la institutl de virusoligie apoi la victor babes si apoi la Cantacuzino care iti da rezultatele in 2 sapt.restul sunt intr-o saptamana.

Mergi la inceput

Multumesc mult tuturor,s-a rezolvat!

Ina

Mergi la inceput