Gradinite particulare

Gradinite particulare | Autor: n/a

Link direct la acest mesaj

Mamicilor dragi, am "aterizat" pe un site...www.gradinite.com si mi-au atras atentia gradinitele particulare.
M-am uitat la:
1. program: 08:18...08:19, depinde de gradinita
2. tarif: daca fac o medie, ajung cam in jurul sumei de 250 EUR
3. nr de copii intr-o grupa: maxim 10
4. zona (sector 1...e aproape de serviciile noastre)
5. transport: unele il au inclus, altele nu (doar contra cost)
6. limba de predare: am ales engleza
7. varsta de la care se accepta copiii: incepand cu 18 luni.

Ideea este urmatoarea...ca acum mi s-a aprins un beculetz in capusor: facand o balanta intre banii bonei (in jur de 5 milioane cu program de 12 ore) si banii dati la o gradinita particulara in care engleza este intensiva, vazand ca se primesc si bebelusi de 1 an si jumatate, ma bate gandul sa apelez la o astfel de gradinita.

Asadar, daca sunt printre voi mamici care au copiii la gradinite particulare (engleza de preferat), poate ma ajutati si pe mine si imi recomandati una. Iar daca voi dori mai multe detalii, am sa va rog sa fiti atat de scumpe si sa mi le dati.

Va multumesc mult de tot.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DAAA!
Bravo!
Noi suntem super incantati! Am mai spus si o mai spun.
Nu mai am nici o grija, am scapat de bona, de gatit, de stresul apometrelor si al curentului electric (ca dumneaei lasa mergand si TV si radio non stop!)
Noi suntem la o gradi in sect 2, dar ideea e aceeasi.
Ca se mai imbolnaveste copilul.. asa e, mai tuseste, mai muci... Da' nu dispera, ca nu e chiar asa mare tragedie!
La noi dezavantajul va fi la anul ca programul se va incheia la 17.30, si transportul nu e asigurat, deci unul din noi se va sacrifica - asta va fi tati - si va fugi de la program (sper sa tina si sa nu-i faca seful scandal).
Dar una peste alta, orice gradinita este superioara oricarei bone vrei tu!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura28 spune:

Buna fetelor si pe mine ma intereseaza o astfel de gradinita ca mai am putin si se termina concediul dar am o problema pana la varsta de 1 an si 4 luni ingerasul meu nu a invatat sa faca la olita si in cazul in care nu vom reusi oare exista gradinita care sa ne primesca cu pampersul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna fetelor,
am mai spus o si o repet. eu am copiii de mici la particulara. La inceput au fost la Olga Gudyn, unde nu am fost tocmai multumita si i-am mutat la Mrk twain, apoi la Bambi, step by step. I-am lasat aici si nu am decat cuvinte de laudala adresa lor. Au transportul inclus si nu au Damas-uri ci masini serioasa. Personalul e super, iar la grupa mica sunt cam toti piticii cu pampershi pe ei..ce pot sa va zic..e super acolo. Engleza este la nivel intensiv, in sensul ca zilnic fac cam 2 ore parca . Avem corespondentza saptamanala cu gradi prin caiet de corespondenta, si nu pot decat sa v-o recomand cu placere. Este la Alba-Iulia, dar din cate stiu erau aglomerati deja. Nu costa nimic sa intrebati insa..
Director Cristiana Boca
0744 20 38 28
aici puteti macar sa stati linistiti la munca...a, si au program pana la 7 seara(fara transport la intoarcere), sau 6 seara , cu transport

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Pashosha, ne poti da detalii despre Bambi step by step? Eu eu m-am orientat tot catre aceasta gradinita, pentru momentul cand voi incepe srv (adica peste un an, cand mandarina mea va avea doi anisori) si vreau de pe acum sa adun toate datele. E cam departe de mine, de fapt destul de departe (eu stau in sect 6), dar chestia cu transportul ma incanta.
As vrea sa stiu cat costa la program lung cu transport inclus si fara transport, daca au program si in vacante si cam cati copii sunt intr-o grupa. Cat de departe pot asigura transportul? Am intrat pe site-ul lor, dar am vazut ca este in constructie.
Oscilez intre Bambi si Acorns, dar am vazut ca la Acorns, pentru copiii peste 2,5 ani cresc preturile simtitor (cu 100 euro) si nu stiu daca n-o sa fie mult prea mult 350 euro, deci prefer la Bambi unde e acelasi tarif si poate avea continuitate.
Eu prefer gradinita unei bone, desi ma sprie si pe mine zilele cand va fi racita si n-o sa am unde s-o duc si nu stiu ce vom face atunci, dar sper sa stea cu tati, care are program foarte flexibil si poate lucra si de acasa daca e nevoie.
Multumesc !

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

PAMPERS: Gradinitele private care accepta copii sub 2 ani, isi asuma si chestia asta cu scutecul. La unele trebuie sa aduci tu de acasa scutec, la altele au in dotare.
Chiar daca bebe are peste 2 ani si face tot in pampers, nu este o problema.
La gradinitele de stat insa, te cam conditioneaza - dar aici nici nu ti-i primeste decat peste 3 ani (2 ani juamte co perioada de proba si cu conditia sa faca la olita si sa pape singur).
TRANSPORT si LB STRAINE
La Acorns nu se asigura transport, insa engleza nu se preda. Ci este limba de comunicare. Pentru ca este gradinita britanica, si sunt si copii straini. Se "predau" altele - pian, balet, a doua limba straina pentru copiii mari, inot, miscare scenica :)

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Pashosha,

te rog poti sa-mi spui (daca se poate) de ce ai renuntat la gradinita Mark Twain? (am vrut sa-ti dau PM, dar nu am vazut optiunea asta la tine)

Multumesc mult!

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

250 euro pe luna pt gradinita? Mi se pare enoooorm!Nu vreau sa par rautacioasa, dar cand vor merge la scoala, cati bani ne vor cere?

Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

anemona, bambi ia copiii dintot bucurestiul, inclusiv Pipera, le pasa de copii, se ocupa de ei, engleza e obligatorie caci sunt copii din Israel, India..tc...
Boli nu au existat deloc anul trecut. Au pediatru permanent, psiholog de 2 ori pe sapt, plus logoped. eu sunt super incantata, deja i am reinscris...
mark twain..500 euro gradi lunar, plus 200 taxa inscriere...nu justifica spatiul, nu mi s-au parut asha cum trebuie..dovada, amretras copiii si mi au oprit taxa de inscriere...si la Bambi suntem ca 4 familii care am retras copiii de la Twain...

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by pashosha

mark twain..500 euro gradi lunar, plus 200 taxa inscriere...nu justifica spatiul, nu mi s-au parut asha cum trebuie..dovada, amretras copiii si mi au oprit taxa de inscriere...si la Bambi suntem ca 4 familii care am retras copiii de la Twain...

serios ?!

pai taxa lunara la liceu (cls IX-X) este de 7,000,000/ luna (fara manuale, mincare, transport, activitati extrascolare - care sunt optionale - in afara de manuale - obligatorii)

cum vine asta: la gradi taxa e > ca la scoala? sau nu vb de acelasi Mark Twain (cel din Erou Iancu Nicolae) ?

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Pashosha, multumesc !
Inca o intrebare am: ai zis ca au transportul inclus, adica nu se plateste separat?
In weekend-ul asta am luat legatura cu directoarea prin e-mail si mi-a si raspuns. Nu mi-e foarte clar cu pretul (pret de baza, pret total, presupun ca pretul total este cel pe care trebuie sa-l platesti, dar cu sau fara optionale? In fine, am zis ca o sa fac o vizita la toamna si o sa intreb atunci toate amanuntele. Deocamdata am facut o cerere de rezervare pt 2006. Noi mergem la grupa de cresa mai intai.
Ai idee daca le vorbeste in engleza si la cresa? M-as bucura, ca decat sa platesc profesor la engleza si bona si sa gatesc mancare pt bebe si s-o manance bona, mai bine o duc acolo si stiu ca e si safe, n-o bate, n-o neglijeaza si invata si ceva.

Mergi la inceput