Mamici de iulie-august 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 5
Denisam spune:
SIMONA, La multi ani si nastere usoara si un bebe sanatos !

Denisa
13
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
blackpanterro spune:
Simona, iti doresc multa sanatate, nastere usoara si un bebe frumos si sanatos.
Oana ma bucur ca in sfarsit doarme Eva :)... si Aidan e fatait din cand in cand...nu plange numai se fataie si ma dispera ca nu stiu de ce e asa.
Irina, ma bucur ca te-ai intors de la control cu vesti bune.Ai sa vezi ca bebita ta e grasunica si sanatoasa :)
Nici sa nu vorbiti de
...mai trebuie sa asteptam inca doua sapt ca inca nu s-au topit firele
.Sunt la limita imposibilului cand vine vorba de subiectul asta - hahaha.
Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
blackpanterro spune:
Am mai pus pozici cu Aidan la 3 sapt.!!!!!!!!
Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
mamini spune:
Irina, ma bucur ca sunteti ok si inseamna ca avem bebelusele cam de-o seama, numai ca a ta s-ar putea sa fie putin mai babana...ca daca dra Duracell nu sta locului, nu are cum sa puna pe ea...dar nu conteaza, e important ca suntem in grafic si noi si ele si le facem noi mari.
Denisa, felicitari pt fetitza, sa iti traiasca si sa stea cumintica pina la termen, ca mai aveti ceva...
Adriana, pai n-ati facut rezerve? hai ca mai aveti un pic si o luati de la capat.
M
Denisam spune:
mamini saru mina, dar nus tim inca ce e, am facut eu calcule ca dc il concepi pe simburel inainte ovulatie, conform la carte si al cromozomi ar trebui sa fie fetita, dar vom stii abia la sf. lui august cand mergem la morfologica.
Sotul zice ca e baiat, eu nu am preferinte, desi stii cum e, ideal ar fi ca primul sa fie boy and girl, aftr.
Sanatosi sa fie ca ai nostrii sunt si ii iubim la fel![]()
Ai grija de voi si sa mai stea bebelina pina pe la 37-38.
Denisa
13
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
corbioana spune:
Dede si mai esti pe acasa la 40 sapt???
Ce face Medeea? Se lasa asteptata printesa nu?
Hehehe pai ce? cu sacrificu se fac toate ce credeti voi ? Iti tin pumnii sa fiti bine si sa nasti usor!
Irina ma bucur mult ca nora mea e bine uraaaa si bunuta la kg bravooooooooo
Andrei se face si el tot mai frumos (zice ma-sa laudandu-si puioul ca deh...
) asa ca asteapta printese de curtat si alergat
Ma bucur mult ca sunteti bine, inca putin!!!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
mamini spune:
Adriana, tare scump Aidan, a crescut...e incredibil ce repede se dezvolta.
Oana, cind te linistesti cu "prietena", asteptam poze si cu Eva.
eu abia astept sa mai vad cum cresc Andrei si Oana si Mihnea si Luca...sa puna Lory poze cu Rares...toti copilasii-dragalasii...
M
corbioana spune:
Mamini scumpa de tine, lasa ca mai e putin si vine si printesa ta si nu o sa mai ai tu timp de noi si de bebeii nostri dar vei avea de unde sa culegi info si sa alegi din experientele noastre deja deci avantaj tu
si pana atunci cresc si baieteii numai buni pt printese ![]()
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
mamini spune:
Denisa, chiar ma gindeam cum de stii la asa virsta mica a sarcinii, dar ma gindeam ca ai facut vre-un test genetic sau ceva... eu dupa toate calendarele si feelingurile credeam ca am baiat si eram tzopaita toata desi inainte de sarcina parca-parca mi-ar fi placut un pic mai tare fetita. si...la 19 sapt am aflat ca e fetita! si am tzopait la fel de tare. m-as fi bucurat orice ar fi fost si daca o fi sa am o surpriza la nastere- ca m-am gindit si la asta- nu ma voi supara.un copil e un dar de sus si e urit sa faci nazuri
si cred ca aduce multa bucurie orice ar fi.
sa ne traiasca toti copiii, fetite si baieti!
M
mamini spune:
Ioana, ma bucur si eu de cei care sunt pina una-alta...asa am fost mereu cind a fost vorba de copii si ai vostri imi sunt dragi fiindca imi sunteti voi drage. o sa fiu mai "prinsa" de dra mea, dar sper sa raminem in continuare in touch si sa ii vad si pe ai vostri crescind...
M