hiperprolactinemie (1)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, ziceti-mi si mie ce inseamna RMN? care e diferenta intre RMN si tomografie? care din cele 2 e indicata sa se faca? care doare mai putin? eu am facut radiografie de sa turceasca si nu am nimic, dar prolactina imi iesise mare. mi-a recomandat medicul tomografie, dar nu am facut pana acuma.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_lf spune:

quote:
Originally posted by marrina

ioana lf Iti doresc succes cu tratamentul.

Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Dostinexul poate da intarziere a ciclului menstrual? Sunt in a 2 luna de dostinex, de obicei am cicluri scurte 25-26 de zile, acum sunt in ziua 29, simptomele pe care le am cum ca mi-ar veni ciclul menstrual, sunt niste cosuri mici care imi apar pe spate si pe umeri inainte de ciclu cu o saptamana inainte. Sunt in asteptarea rusilor, desi as vrea tare mult sa nu mai vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

fetelor, ziceti-mi si mie ce inseamna RMN? care e diferenta intre RMN si tomografie? care din cele 2 e indicata sa se faca? care doare mai putin? eu am facut radiografie de sa turceasca si nu am nimic, dar prolactina imi iesise mare. mi-a recomandat medicul tomografie, dar nu am facut pana acuma.

RMN=rezonanta magnetica nucleara, se "vede" mai bine decat la tomografie dar e mult mai scumpa; nici una nu doare. Fa-ti tomografia. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata fetelor! Sunt super incantata ca am scapat de problema cu prolactina! Mi-am facut ieri analizele de tiroida si am repetat prolactina la recomandarea endocrinologului. Analizele le-am facut la Medsana. Si ieri seara le-am si luat. Sa va mai spun ca eram cu sufletul la gura? Nu cred ca e cazul...
Mi-au iesit toate bune. Prolactina mi-a iesit totusi 23.99 la un maxim de 24.20 deci tot undeva spre mare. Doctorita s-a bucurat si ea pentru mine si mi-a recomandat cu caldura Mastodynon caci se pare ca la mine diagnosticul este de prolactina fluctuanta. Pe de alta parte cred ca un merit am si eu, toata luna am incercat sa nu ma mai stresez deloc, chiar am renuntat sa-mi iau TB, sa fac teste de ovulatie sau sa beau ceaiuri. Acum sunt insa mai linistita si sunt sigura ca intr-o buna zi voi reusi! Va pup pe toate si succes la !

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

marina, multumesc de raspuns. probabil ca o sa-mi fac tomografia macar sa stau linistita, desi am auzit ca si asta costa vreo 3-4 milioane...
lili - s-ar putea sa iti intarzie de la dostinex, macar asa iti arata ca lucreaza... oricum deocamdata intarzierea nu e prea mare, mai asteapta cateva zile.
bubulina - felicitari! este adevarat ca Mastodynonul iti scade prolactina? eu iau de 4 luni Mastodynon, dar pt un nodul la san, dar bine ar fi daca ar scadea si prolactina, impusc doi iepuri dintr-un foc...
multa sanatate fetelor!

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Ramonika, doctorita la care am fost a stat de vorba cu mine mai ceva ca de la doctor la pacient, ci ca de la om la om. Mi-a spus ca in experienta ei de medic a recomandat de multe ori Mastodynonul in special pentru noduli la san dar pacientele care l-au luat au observat o imbunatatire a PMS-ului si o scadere a prolactinei. Asa pot sa spun ca am citit pe forum si despre tinctura de coada soricelului ca ar da rezultate. Eu cred insa ca depinde de la om la om si in special daca exista sau nu o problema mai serioasa cum ar fi un adenom hipofizar. Eu am scapat de tomografie, caci urmatoarea etapa ar fi fost asta. Mi-a recomdat Mastodynonul cate 30 pic dimineata si 30 seara, asta ca sa pot sa tin prolactina in limite bune. Bafta multa si succes la !

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ramonika

marina, multumesc de raspuns. probabil ca o sa-mi fac tomografia macar sa stau linistita, desi am auzit ca si asta costa vreo 3-4 milioane...

Eu stiu ca tomografia abdominala e cea mai scumpa (3 mil). Du-te si intreaba concret pretul la tomografia pentru hipofiza ca sa stii cum ti-o programezi. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Multumesc Ramonika de raspuns! Mi-a venit azi ciclul, dar intr-o cantitate foarte mica, parca mai mult o scurgere maronie decat ciclu normal. Am o durere in partea laterala a sanilor si parca am gust de sapun in gura, uneori senzatie de greata. Probabil aceste simptome mi se datoreaza dostinexului.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lilicica

Multumesc Ramonika de raspuns! Mi-a venit azi ciclul, dar intr-o cantitate foarte mica, parca mai mult o scurgere maronie decat ciclu normal. Am o durere in partea laterala a sanilor si parca am gust de sapun in gura, uneori senzatie de greata. Probabil aceste simptome mi se datoreaza dostinexului.

Daca scurgerea nu e rosie inseamna ca inca nu ti-a venit CM. Probabil urmeaza dar poate dura si o zi-doua. Eu de la Dostinex nu am avut nici un efect secundar si am luat 8 tablete.

Mergi la inceput