scotch test pentru oxiuri - la ce farmacie gasim b

scotch test pentru oxiuri - la ce farmacie gasim b | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

La Victor Babes se face scotch test pentru oxiuri, am inteles ca este 100% sigur si as vrea sa il facem si noi (lui Vladut i-a iesit o data pozitiv si o data negativ la oxiuri testul coproparazitologic). Dar ne-au spus de acolo ca gasim acea banda scotch la farmacie, si ca sint parinti care au mers cu banda scotch cumparata de la farmacie. Noi am intrebat la mai multe farmacii dar nu a auzit nimeni de asa ceva .

Stie cineva la ce farmacie sau unde pot gasi scotch test pentru oxiuri?

Multumim frumos!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! :)

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuletul spune:

Nu stiu de acest scotch test dar am citit tot pe forum de proba carpei negre. Am dat o cautare dar numai gasesc subiectul. Scria ca se sterge copilul la fundulet cu o carpa neagra si pe aceasta carpa se vad viermisorii.

Cami&Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Cami, chestia cu carpa neagra nu este de sters.Se pune peste noapte intradevar o carpa neagra in chiloteii copilului la fundulet si se vede dimineata daca sunt viermisori sau nu.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletul spune:

Andreea, merci. Nu am avut probleme cu viermisorii dar e bine de stiut. N-am mai gasit subiectul respectiv si retinusem gresit.

Cami&Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Si noua doctorul ne-a spus sa il stergem dimineata la fundulet cu o cirpa neagra. Pentru ca oxiurii migreaza si isi depun ouale in zona anusului.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanan78 spune:

Daca gasiti acest test scotch pentru oxiuri va rog dati si mie de stire unde gasiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Noi nu am gasit, dar am rezolvat problema altfel: la Cantacuzino, ne-au dat ei o chestie care avea banda adeziva si am putut recolta (la noi rezultatul a fost negativ). Dar ne-au dat chestia dupa vreo 3 analize de kk.

Institutul CANTACUZINO

Descriere:
INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU MICROBIOLOGIE SI IMUNOLOGIE CANTACUZINO (I.N.C.D.M.I.)

Adresa: Splaiul Independentei nr. 103, sector 5,
Tel: 410.48.45 sau 411.49.10 sau 411.38.00/5237, 5103 (laborator)
Fax:411.56.72
Program: Luni - Joi 7.30-17
Marti, Miercuri, Vineri 7.30-13

Specializari:

- Laborator de Analize Medicale cu Plata sau Trimitere de la Medicul de Familie (bacteriologie, virusologie, parazitologie, hematologie, biochimie, imunologie, imunochimie, etc.)

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput