Bebelusi de septembrie-octombrie 2004(64)
Raspunsuri - Pagina 6
babirusa spune:
Multumesc de raspunsuri. Pacat ca nu ati vazut mesajul ieri cand l-am postat.
NinaB, ea sta in Germania si m-a sunat ca nu stia ce sa faca. BB are 7 sapt. si are numai intre pliuri probleme, deci funduletul e ok.
A reusit sa vorbeasca cu moasa si merge la 7pm.
ana_a, nu are crema baneocin, iar cu pudra a incercat deja.
herra, nu stiu daca pe aici este panthenol...
babirusa si Alexandra(14 oct.2004)
georgiana.david spune:
Multumesc de urari fetelor si voua de asemeni multi, multi ani fericiti alaturi de sotii si copii vostri!
Azi au fost niste prieteni pe la noi care au un bebelus mai mic ca Dami cu 2 luni, a fost super distractie la cum s-au "jucat baietii", maine sper sa am mai mult timp si sa pun niste poze
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
georgiana.david spune:
Am uitat sa va intreb, ce masa-scaun sa-i cumpar lui Dami? Sa pot sa-i dau sa pape in ea pana mai tarziu si sa nu ma coste nici o avere
loreema24 spune:
Geogiana - poti lua scaun de masa cum am si eu(si alte fete dar nu mai tin minte care)pe care il poti folosi pana la 3-4 ani linistita.Si pt papat si pt desenat....... cand va fi cazul.
andora - La multi ani fericiti si distractie placuta pe 28. Eu stiu de gazda doar in Eforie sud dar parca zicea nasa fetii ca stie una in mamaia la care se duce de vreo 5 ani la rand.Daca nu iti raspund maine mai adu-mi aminte o data ca sunt tare imprastiata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
loreema24 spune:
Fetelor care vreti sa puteti vedea pozele noastre trimiteti-mi adresa de mail pe PM sau pe mess(loreema24) pt ca nu mai pot lasa pozele publice din motive personale.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
georgiana.david spune:
Ramona ce scaun ai? De la ce firma? Poti sa-mi trimiti o poza?
andora spune:
Buna mamici somnorici!
Ramona multumesc dublu pt urari si raspuns!!!
Geo sa-ti arat ce scaun am eu, multe fete au daca nu chiar si Ramona... E din lemn si e practic o masuta intoarsa cu picioarele intr-o parte prin care intra picioarele scaunelului, iar cand creste bebe se scoate tablia scaunelului si se pune in fata mesei putand servi si altor scopuri . A fost relativ ieftin (1 mil) si l-am luat de la Carrefour.
Azi iar ne-a prins 21.30 pe-afara pe coclauri, ne-am vazut in parc cu o fetita de 6 luni care avea "dimensiunile" noastre, o super draguta cu ochi albastri, mi-a amintit de Alexuta Mihaelei si ochisorii ei de papusa . Si mi-am dat seama o data-n plus ca am bebe cuminte pe langa altii , macar noi mai avem momente de liniste....
Nu mai stau ca fulgera afara si mi-e frica, fug in pat la gogosica si taticul ei..... tuna.... uuuuf parc-as fi copil.. sper sa nu-mi trezeasca maimutica
Noapte buna si somnic usor!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
andora spune:
Geo scuze, cascata sunt, se vede ca pic de somn, uite scaunul aici si mai sunt poze in acelasi album cu scaunutul.
Pupicei!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
anamari spune:
dragi mamici,
noi ne-am revenit dupa raceli si cucuie- am rams doar cu un picior schiop la raport...
Lia a inceput sa se ridice in genunchi(tinandu-se de marginea patului) si sa stea in picioare sustinandu-se de canapele.
elyanne-eu azi am revenit la normal. spre sa-ti treaca si tie repde, repede
cali-felictari pentru bebe...
ok, va spun noapte buna la mamici si bebici...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-18+
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
georgiana.david spune:
Bai ce m-a lucrat Dami in dimineata asta! S-a trezit la 7 si nu a mai fost chip sa doarma iar dupa ce mi-am baut si eu cafeaua, el a adormit iar eu acum ma uit la el cum doarme si la Ioana si nu mai pot sa dorm ca am baut un espresso si sunt cu ochii cat cepele (ce-i aveam eu mari)
Multumesc fetelor pentru raspunsul referitor la scaun, eu totusi as cumpara din acela cu mai multe pozitii, oricum cred ca ma orientez la fata locului. Ideea e ca am vandut scaunul de masina (cel in plus ca nu ramaneam eu fara) si trebuie repede sa-i cumpar lui Dami masa si cred ca si suport pt. baie ca altfel intru in ei si nu-i frumos ca doar banii sunt ai lui, nu? La ce magazine sa caut? Sunt paralela cu oferta de pe piata la chestii din astea ca noi am avut si carut si scaun de masina si tarc asa ca nu am umblat dupa ele ca sa stiu unde sunt mai multe si mai ieftine
La Multi Ani bebicilor sarbatoriti azi!
Vedeti ce chef de vorba am de la cafea? Sunt treaza, treazaa!