Bebelusi de septembrie-octombrie 2004(64)
Raspunsuri - Pagina 7
georgiana.david spune:
Andora m-am uitat la scaunul vostru si pare super ok si solid ca nu as vrea la prima zmucitura sa se duca cu tot cu scaun pe jos
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
georgiana.david spune:
Azi am tot felul de idei asa ca scuze ca umplu forumul dar mai vreau sa intreb ceva. Stiu ca nu prea se mai recomanda punerea bebeilor in premergator dar il foloseste cineva?
loreema24 spune:
La multi ani!
Teodor Mihai
Paula Diana
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
loreema24 spune:
andora - deci tu erai cu scaunel de masa ca al meu
georgiana - este f solid scaunul.Fata mea se batzaie in el si incearca sa se intoarca dar scaunul nici nu se misca.
Nu stiu in ce magazine sunt mai ieftine scaunele de masa si cele de baita pt ca eu am pus ochii pe scaunul asta si cand am avut nevoia m-am dus direct acolo si l-am luat iar scaunelul de baie l-am luat dela Babyexpo.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by georgiana.david
Azi am tot felul de idei asa ca scuze ca umplu forumul dar mai vreau sa intreb ceva. Stiu ca nu prea se mai recomanda punerea bebeilor in premergator dar il foloseste cineva?
Noi il folosim de mult.
georgiana.david spune:
Ramona multumesc de raspunsuri, si eu ma gandeam sa-l pun pe Dami in premergator, nu mult doar cate putin ca sa faca exercitii de mers
ellen spune:
Geo, La Multi Ani! si multa fericire alaturi de cei dragi.
Scaunul nostru poti sa il vezi in poze, dar nu este din ala multifunctional cum au fetele.
Bebelina mea a zis un cuvant nou. De ieri zice incontinuu "na na na" .
O sa mai mai plang la voi, vad ca functioneaza.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by ellen
Geo, La Multi Ani! si multa fericire alaturi de cei dragi.
Scaunul nostru poti sa il vezi in poze, dar nu este din ala multifunctional cum au fetele.
Bebelina mea a zis un cuvant nou. De ieri zice incontinuu "na na na" .
O sa mai mai plang la voi, vad ca functioneaza.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
Felicitari!!!
Mie deja nu imi mai place cand zice na na na. Si asta pt ca spuna na na na numai cand e suparata ca nu-i dau ceva, si asa ma cearta ea.
ellen spune:
Ramona, bebelina mea nu zice nimic cu intentie. Acum e doar la capitolul repetat, asa ca pe mine nu ma deranjeaza.
andora spune:
Neata fetelor!
Maimuta mea canta singura in pat asa ca mami a parasit-o pt DC...
Anamari bine ca v-a trecut, si felicitari pt Lia care se ridica singura - maimuta mea nu se ridica decat daca sta pe vine/in brate in fund si are de ce se apuca - abia asa se ridica in picioare, ma gandeam ca daca are tarc cu inele (care sunt cam sus) poate invata///
Geo da, e foarte stabil scaunul, eu o mai puneam si doar cu scaunelul (fara masuta drept suport) pe masa singura si nici asa nu putea misca in front, si se apleaca pe toate partile insa nu poate cadea nicicum.
Ramona noi eram cele cu scaun la fel ()
Ellen felicitari pt "nana"!!!! Maimuta mea zice asa cand ii e foame de vreo 2 luni, na-na sau a-na, cred ca e primul cuvant cu "mesaj" din viata ei (haha, sa nu credeti ca-i e foame de 2 luni )
Despre premergator si eu o pun dar nu mult, am observat ca a inceput nitelus sa calce doar cu piciorul drept pe varf, a durat faza asta o zi si apoi a trecut (acum mi se pare ca atunci cand o tin de manute sa mearga se apleaca prea in fata), dar cred ca e de la premergator, fiindca Gogo adora sa se deplaseze intr-o parte nu doar in fata si s-a obisnuit sa-si faca vant cu piciorul. Cred c-o sa-l las mai jos cand o mai pun.. Am vazut ca si alte mamici au mai "patit-o", eu vreo luna n-am sesizat nimic ciudat dar acum a fost chestia asta. Oricum parerile sunt tare impartite, fiecare face cum crede
In rest ce sa mai zic.... tre' sa ma apuc serios de cura de slabire ca nu se mai poate. Mamica de ieri din parc zicea ca de la 3 luni (acum bebe are 6) merge la sala cu tot cu ea, si bebe doarme sau mai sta cu tanti de acolo. Ma gandeam ca maimuta mea m-ar intrerupe din 2 in 2 minute de la exercitii daca as face asa... Asa ca am gasit un www.slabsaugras.ro/" target="_blank">site cu cure de slabit/ingrasat si ma apuc de treaba.... lapte cu banane
Acum va pup ca maimuta nu mai are rabdare... o zi buna si
LA MULTI ANI
TEODOR-MIHAI SI PAULA-DIANA!
Sa fiti sanatosi, frumosi si norocosi!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii