Bebelusi de septembrie-octombrie 2004(64)
Raspunsuri - Pagina 8
ellen spune:
Andora, multumim mult. Tare faza cu mancatul.
Eu am reusit sa dau jos 9 kg. De luni am inceput iar sa tin iar cura de slabire ceva mai drastic si am reusit sa mai dau jos 2 kg.
Vezi ca si aici pe DC la Femina Intim sunt topicuri cu diferite cure de slabire. Mult succes.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
andora spune:
Ellen, da, de aici am luat adresa aia, dar trebuia sa va zic si voua... sa vedem cat o tin pe banane cu lapte... cred ca sunt cea mai grasana din mamicile de sept-oct oricum, asa ca trebuia sa iau masuri Si felicitari pt kilele date jos!!!!!! Eu am dat doar 7 de dupa ce am nascut si acum mai vreau inca 7, ideal 10
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
ellen spune:
Fetelor, ce ma sfatuiti sa ii iau pentru baita: covoras din ala care se pune in cada sau scaunel? Trebuie neaparat sa ii fac baie in cada pentru ca in cadita nu mai are loc si nu stiu ce e mai bine sa ii iau.
Nu stiu daca e ok sa ii iau scaunel imi este ca nu o sa sta prea mult in el. Pe de alta parte covorasele alea pe care le-am vazut pentru bb sunt foarte mici si sigur domnisoara mea o sa iasa de pe covoras.
Andora, stai draga linistita ca nu esti mai grasa decat mine. Te-am vazut eu in poze si nu e deloc asa cum zici tu.
Oricum, bafta la slabit.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
loreema24 spune:
ellen - eu as lua scaunel,e adevarat ca nu o sa mai stea mult in el,dar e mai sigur deocamdata.Ii voi lua covoras pt baie cand va merge f bine in picioare.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
elyanne spune:
Anamari multumesc. Bine ca ati scapat... sa treca repede si piciorul. Si eu ma simt bine, parca nu as fi avut nimic.
Georgiana eu i-am luat tarc de pe frum, de la mica publicitate. A fost un milion (in magazin era 2 mil. si ceva). Era ca si nou, pt. ca bb respectiv nu a vrut sa stea in el.
Apoi scaun de masa i-a luat matusi'sa de la Chicco, Happy Snack, de la magazinul de pe langa Ateneu, si a fost 2,8 mil., era ultimul si era atat, pt. ca altfel era 4 mil. Asta are 3 pozitii doar la spatar, pe vertical nu are. Si se poate scoate masuta, iar cand bb e mai mare il poti tine la masa cu voi. Are si hamuri ... Elena e copil atomic si nu sta linistita nici cand papa, asa o ma tin hamurile...
Ellen eu zic covoras... In scaun nu cred ca reusesti sa o ma ti mult... Elenei i-am facut o singura data baie in cada mare, pt. ca eram la mama si i-am spus un scutec sub fund. La cat de agiata este am reusit sa o spal fara probleme. Eu inca ii fac baie in cadita ei pt. ca este destul de mare si Elena destul de pitica .
La multi ani sarbatoritilor!
La mare... la soare...
Poze cu Elena – 23 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra
georgiana.david spune:
Elena si Andreea hai sa ne luam la intrecere cu kg! si eu ma vad grasa (inca) si nu mai stiu ce sa fac. Sambata merg la o nunta dar de luni am o cura miraculoasa de 18 zile, daca o vreti dati cu PM-ul in mine si o trimit si facem concurs!
Referitor la scaun sau covoras de baie, eu m-am hotarat sa-i cumpar scaun ca sa pot sa-i fac baie calumea in cada ca ii place asa mult in apa incat in ritmul asta de balaceala, in 2 saptamani cred ca mi se umfla parchetul de la stropi daca nu iau masuri (acum il spal in cadita in dormitor pe pat)
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
georgiana.david spune:
Elena nu ne spui si noua cum ai reusit sa scapi de cele 9 kg si de cele 2 in doar 2 zile? Mor de curiozitate!
V-am zis ca azi am chef de taclale, am luat o pauza cat am fost la epilat (ma pregatesc de nunta) iar acum va stresez iar, dar nu mult ca ma duc sa ma intalnesc cu mama si copii care sunt in parc dupa care ma duc sa-mi cumpar incaltari
georgiana.david spune:
Mi-a luat si pantofi, am venit cu copii de-afara, Dami a mancat si l-am pus sa doarma iar eu ma cert cu Ioana ca nu vrea sa faca nici o lectie. Ma gandesc cu groaza ca incepe scoala in sept. pentru ca nu-i sta mintea deloc la treaba
elyanne spune:
Azi e ziua mea ... e ziua mea de nume, pt. ca Eliana vine de la Ilie... N-am uitat... ma minunez si eu... pentru ca am aflat abia anul trecut de la preotul care ne-a spovedit inainte de nunta
La multi ani celor care isi mai serbeaza ziua de nume!
La mare... la soare...
Poze cu Elena – 23 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra