Bebelusi de septembrie-octombrie 2004(64)
Raspunsuri - Pagina 5
georgiana.david spune:
Bai sunteti groaznice, cand puteti acrie atat de mult?
La Multi Ani celor sarbatoriti azi!
Cali felicitari si sarcina usoara!
Aissa exact asa face si Dami doar ca el se sprijina si in cap. Sunt mortali piticii astia!
Nina B multam fain de PM, ti-am raspuns tot prin PM
Eu aseara am sarbatorit cu tati 8 ani de cand suntem impreuna, am fost la chinezesc (tot la chinezesc m-a dus si prima data) iar copii i-am lasat la mama pana azi dimineata, fain nu?
Ramona bine ca bebe e mai bine si nu-s alte probleme. Doamne ce norocoasa am fost eu cu amandoi copii, nici Ioana si nici Damian nu au avut nici o reactie la iesirea dintilor.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
georgiana.david spune:
Scuze, iar s-a repetat mesajul meu
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by georgiana.david
Eu aseara am sarbatorit cu tati 8 ani de cand suntem impreuna, am fost la chinezesc (tot la chinezesc m-a dus si prima data) iar copii i-am lasat la mama pana azi dimineata, fain nu?
La multi ani fericiti si plini de dragoste!Super fain!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
babirusa spune:
elyanne, mersi de raspuns. Si ea i-a dat cu bepanthen, dar nu s-a vazut nici o inbunatatire, si acuma nu-l mai poate spala ca i se pare ca se ia cu piele cu tot. Saracul bebelus . Cred ca nivea nu se gaseste aici.
Repet intrebarea: cum se poate trata pielea oparita rau, la inceput basicute care s-au spart? (prietena mea nu are cum sa ajunga azi la doctor)
babirusa si Alexandra(14 oct.2004)
Naty spune:
Geo sa aveti multi ani fericiti impreuna si sa va bucurati de Ioana si Dami!
Cali felcitari! Sarcina usoara! Cate saptamani are bb2?
Avem trei burtici deja!
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ana_a spune:
quote:
Originally posted by babirusa
elyanne, mersi de raspuns. Si ea i-a dat cu bepanthen, dar nu s-a vazut nici o inbunatatire, si acuma nu-l mai poate spala ca i se pare ca se ia cu piele cu tot. Saracul bebelus . Cred ca nivea nu se gaseste aici.
Repet intrebarea: cum se poate trata pielea oparita rau, la inceput basicute care s-au spart? (prietena mea nu are cum sa ajunga azi la doctor)
babirusa si Alexandra(14 oct.2004)
incearca cu pudra sau crema baneocin, si cat mai mult timp aerisit locul!Daca e la funduletz, cat mai mult timp fara pampers.
sa mai asteptam si alte pareri.
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
herra spune:
quote:
Originally posted by ionika
Oricum nu cred sa fie nici o problema pentru ca, daca am fi fost la mare, eram exact in aceeasi situatie.
mie nu mi se pare aceeasi situatia; la mare nu-i fac baie cu apa calda, nu i se deschid porii...
mie nu mi-ar fi frica de racoare (ca e chiar prea cald), ci de curent...
nu i-am facut niciodata baie ziua...dar sotul meu oricum gaseste motive sa-mi spuna ca exagerez!
Andora - unele fete nu raspund pt. ca sunt la servici (cazul meu).
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
herra spune:
quote:
Originally posted by babirusa
nu stiu cu ce se da in cazuri asa de grave; nici macar nu puteti suna un medic?
eu il mai dau cu Panthenol - e sub forma de spray, intra f. repede in piele; l-a probat si sotu' (cand s-a oparit) si s-a declarat f. multumit...
sanatate micutului si sa ne spui ce-ati facut!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
andora spune:
Buna din nou si multumim tuturor pt aprecieri... gogoneata mea doarme de o ora ptiu sa n-o deochi si asa am descoperit eu 2 pagini de citit...
Multumim inca o data si de raspunsuri, e normal ca la o intrebare sa nu se raspunda imediat sau chiar deloc dintr-o multime de motive , de la ne-intrat pe net pana la nestiinta sau treaba la serviciu, eu nu vroiam sa zic asta, stiu insa ca odata cineva a pus o intrebare si apoi i s-a parut ca a fost invizibila si chiar eu eram in postura de a nu fi raspuns fiindca nu fusesem in situatia respectiva pur si simplu , de aceea incercam sa explic Pana la urma am rezolvat-o si cu mama si n-am mai spalat copilul
Herra ai fost dulce foc cu sotu' si opareala , sigur iau si eu Panthenol fiindca uneori chiar ar fi f util, nu stii cand ai nevoie de el.
Ionika ma gandeam eu c esti deja afara , asa e, daca erau lamare piticii nu se uscau pe cap mai mult afara? Hehe, ce n-as da sa fiu acolo...
Ana sanatate lui Vladut, cred ca e vreun icter obisnuit care va trece in 2-3 zile...
Babirusa asa a avut Uca bubite sparte si ramasa pielicica jupuita pe coapse, am tinut-o fara pampers cat am putut si spalat des. Noua ne-a trecut cu Bepanthen, care-n prima faza a accentuat cojitele de m-am speriat cum se luau efectiv cu mana si apoi le-a "sters" rapid si frumos.
Geo LA MULTI ANI FERICITI! Super dragut ca ati fost singurei aseara... noi n-am facut asta pana acum dar abia astept. Pe 14 iulie am avut si noi 4 ani de la cununia civila, dar sotul a fost la serv si eu pe drum spre Arad, insa pe 28 la cea religioasa recuperam si speram sa aniversam la mare....
Oameni buni, ca sa fiu nesuferita pana la capat mai pun o intrebare... va rog nu dati cu rosii ca am cautat si prin alte parti dar o informatie in plus nu strica.... As vrea sa merg si eu 3 zile cu sotul+bebe la mare, preferabil Neptun sau Mamaia. Aveti idee cumva de vreun particular/vila, ceva nu f pretentios? Multumiri anticipate
Noi mai stam pe acasa nnitel si apoi o tulim iarasi in parc, tati ne-a sunat ca vine abia diseara si suntem singurele . Va pupam pe toti!!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
NinaB spune:
babirusa n-ai facut o precizare esentiala: daca prietena ta e in . ro sau in ger!
in .ro si mai ales daca e in buc sa dea o fuga pana la mine!
daca e in ger...mi-e teama ca n-am ce-i face. ceea ce am este o reteta magistrala, facuta in farmacia spitalului!!! cel mai probabil exista si la farmacie. dar nu stiu pe de rost compozitia exacta.
si-ti recomand calduros sa-l duca la spital daca e in ger!!! eritemul fesier e oribil la bblusi. se fac carne vie. sa-l "clateasca" IN nu cu ceai de musetel/sunatoare, sa-l scufunde, sa nu-l atinga prea mult cu mana pt ca il doare rau!!!
perisoare, ardei umpluti si dovlecel umplut mananca de pe la 7 luni...insa niciodata cu rosie, pe care nici n-a pus gura de fapt. si de fapt...e un amestec de: carne, orez, morcov, ardei/dovlecel, ceapa, patrunjel si marar, fierte la gramada si pasate la final. i le dau cu putina smantana/iaurt si cu mamaliguta, paine, orez..ce nimeresc. de regula maresc cantitatea de orez de la fiert, ca sa asigur fainosul astfel. aaaa...si galbenus de ou ...daca nu uit sa-l pun
ma distrati cu reviziile! pe al meu nu l-a vazut niciun pediatru de la varsta de 4 luni. doar 2 orl-isti cand a facut un pui de viroza.... si daca e ceva atipic, tac`su se uita panicat la mine ca deh...e fie`so si nu poate gandi la rece!
mamaaaaa cate reeditari am facut..se vede ca m-am culcat la 4 dimi....