Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna dimineatza!
Am aparut si eu pe aici,am citit ce ati mai scris voi aseara.
Monet ,multumesc de sfaturi..intr-adevar experienta isi spune cuvantul,iar voi mamicile care ati trecut prin toate astea stiti mai bine ca noi cele la primul bebe ce sa cumparati,ce este intr-adevar util si ce nu.
Xandra pe unde esti...parca nu mai esti asa activa ca inainte.
Tania asteptam vesti bune,ca ti-ai revenit si ca bebelinul este ok.
Azi nu ma simt prea bine,am o hiperaciditate nu stiu din ce cauza...am luat mancare la mine dar cred ca azi o sa sar peste o masa,deocamdata sa nu vad nici un fel de mancare.Poate imi trece si mai incolo ma simt mai bine.
Coralia 21+

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu mai am greturi, rar si cred ca sunt de la oboseala. In rest merge normal sarcina. Maine merg dupa rezultat siva spun cum este.

Paula 15+
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

carucioarele se intorc-partea 3
am gasit si m-am uitat si eu la caruciorul alinei, bebecomfort-loola parca, dar l-am gasit doar pe site-uri neromanesti. caruciorul este usor, super, futurist. problema este ca in romania lipseste. am gasit doar in 2 magazine online carucioare bebecomfort, dar erau cu 3 roti(nu-mi plac desi cica se poarta) si un singur model (nu loola) cu 4 roti, dar este doar pe rosu fucsia cu putin roz. si eu am baietel...
proiectul graco l-am abandonat cand am ridicat unul intr-un magazin. din ce exista in romania, am ramas doar la chicco. sper sa pot face o comanda la reprezentanta ca sa capat o culoare mai interesanta.
eu sunt pentru seturile de 3 sau pentru varianta carucior normal cu suport picioare (practic, dupa de ii lasi spatarul, il transformi in landou, iar la vara iei toate accesoriile de pe el si-l faci mai mic si mai usor) si scaun masina 0-18KG, dar astea nu sunt decat cateva, le numeri pe degetele de la o mana. chicco are sigur unul de-l folosesti pana te plictisesti.

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Neata burtic care cres,
Paula iti tin pumnii la test.

Cu caruciorul tre sa fim extrem de atente, in primul rand ca bebeii "beneficiaza de toamna si iarna lunga " si trebuie sa iasa afara pe la aer, pe de alta parte un carucior e functionabil in econonia asta de piata si daca mai tarziu se transforma in carucuior pt stat in fund, care confera bebeuli spatiu si senzatia de aer.

In rest e adevarat cu poftele, poftesc mai rar si de multe ori ma las pagubasa, am inceput sa maninc mai putin si din experiente va spun ca mai incolo pe la 7 luni si jumatate , vom minca mai putin, pt ca stomacul va fi ridicat de uter.

sa va spun ce s-a intamplat aseara, cum a fost ploaia aia infernala cu tunete si fulgere, totul duduia prin caas.Victor mi-a cumparat un ursulet mare care cinta Happy Birthday.In concluzie aseara pe la 3 noapte in toiul furtuni, a inceput ursu sa cinte, eu sa urlu "scoate bateria, scoate bateri", Victor s-a speriat si el , a controlat usile ferestrele si a inceput sa fumeze panicat.Cert e ca pe la vre-un 6 am adormit amindoi si sunt chiauna. Ciudata noapte!

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

ina, merci pentru raspuns. am tot auzit in stanga si in dreapta ca fetele au inceput sa-l simta pe la 15-16 saptamani si... panicoasa cum sunt....
eu cu poftele de mancare stau normal, nici la inceput nu am avut pofta de ceva anume musai-musai. am pofta de mancare, asta e clar, si gasesc mereu ceva care sa-mi placa....
de aceea am pus 9 kg pana acum pe mine....

burtici, sa avetzi o zi superba!!! pupici!

ank 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

monet, iti multumesc pentru sfaturi...
fetelor, nu mi-ati raspuns si mie....mai are careva dintre voi " diagnosticul" col intredeschis...e in pericol bb?
mie imi vine sa ma duc la ecograf in fiecare saptamana...sa-l vad ce mai face...ultima data cand am fost la 15 saptamani...nu statea deloc...dadea din manute....mi-au dat lacrimile...e ceva magic...numai cand il vezi, realizezi ca este adevarat...ca este acolo....acum la 16 sapatamani...inca nu se vede si nu se simte pe deplin ca esti mamica....
ce parere aveti despre superstitia ca nu este bine sa-i cumperi hainute inainte de nastere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

paula 15+ , tu ce analize ti-ai facut pana acum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Buna fetelor, am revenit si eu din concediu, mai am doua zile si inapoi la serviciu. A fost f fain. Vremea nu f buna dar ne-am odihnit, am dormit, am citit, ne-am plimbat....facut cumaparturi la bebe:bodiuri, paturica, suzete, prosopel si alte prostioare. Tati era de parere ca mai avem timp dar pana la urma s0a inmuiat si a ajuns chiar el sa aleaga lucrurile.

Va vad vorbind de carucioare, noi nu stim inca ce sa facem..am vazut in Ungaria o gramada de modele f practice, dar cred ca mai asteptam un pic. Deocamdata stiu ca patut o sa primesc imprumut, de asemenea si masa de infasat si scaunel pt servit masa.Ramane caruciorul de rezolvat.

Fetelor am si eu o intrebare legata de concediul de maternitate. Voi stiti pe cineva care chiar a primit 100% din venituri si nu 85%? Contractul colectiv de munca prevede ca angajatorul trebuie sa compenseze o perioada de timp (dar nu mai putin de 6 saptamani) concediul de maternitate pana la nivel de 100%. Daca cititi CCM de pe www.romleas o sa vedeti ca formularea e un pic altfel dar la asta se refera. Eu l-am intrebat pe seful de resurse umane de la noi daca imi va da acea diferenta si mi-a spus ca nu chiar daca stie ca ar trebui sa mi-o dea. Interesant nu?. Deci voi ce o sa faceti? Sau stiti pe cineva care chiar a primit diferenta aceea de 15% ?

Hai ca ies.Incerc sa mai intru mai incolo.

Mandy,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bumbito, fii atenta la colul ala... doctorul nu ti-a zis nimic???
mandy, bine-ai venit din concediu... io nu stiu pe nimeni care sa dea 100%. da' nici n-am cetit ccm pe anu asta. incep documentarea.
C & bbandrei 22++++++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Mandy nici eu nu stiu pe nimeni sa fi primit 10% salariul..si nici n-am auzit de asa ceva,n-ar fi rau sa putem obtine asa ceva nu?
Azi bebelica e mai miscaret ca de obicei,nu stiu de ce dar de vreo ora ma tine tot intr-o miscare si tumbe.E asa bine cand simt ca e acolo...
Pe la birou colegele isi tot dau cu presupusul ce o sa am,sunt singura gravidutza de pe aici...si pana acum majoritatea sunt de parere ca e baiat...desi eu le spun la toate ca eu vreau FETITZA...Le mai dau ceva de lucru la ghicit pana la sf lui august cand voi merge iar la eco.

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput