Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Scuze Mandy vroiam sa zic 100%.

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Corap, este vorba de articolul 66 din CCM 2005-2006. Nici juristul de la noi (el e si seful de res. umane) nu stia pana ce nu i-am spus. A citi mi-a zis ca asa este dar ca el nu o sa-mi dea oricum diferenta aceea ca "el trebuie sa fac economie pt fabrica".

Uita ca iti copiez aici Art. 66. - (1) In cazul in care salariata se afla in concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumita perioada, diferenta dintre salariul de baza individual avut si indemnizatia legala la care are dreptul.

(2) Perioada pe durata careia se acorda compensarea va fi stabilita prin contractele colective de munca la nivel de unitate, dar nu mai putin de 6 saptamani.

(3) Diferentele de salarii vor fi acordate din fondul de salarii

Ma poti lamuri mai mult.Mersi.

Mandy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salutare fetelor

Mandy, bine ai revenit.
Fetele care au vazut prin orasele lor graco - la ce pret sunt? La Cluj sunt 6,3 mil.... cu 2-3 mil in plus fata de baby-care iar diferenta ca utilitate nu e asa mare. E drept ca graco arata bestial, sunt solide..... adevarate ce mai, insa daca cumperi de pe listuta te dor creierii la ce sume ajungi. Eu cum am casa mare, din start, de cand sta bebelica cu noi trebuie sa iau walkie-talkie calumea, unul philips e intre 4-6 mil..... patutul cu saltea cu tot vreo 8.... plus cate si mai cate, m-am ingrozit azi si chiar nu sunt o econoama.

Ripley 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

hehe ryplei ai sa ajungi incet incet la suma pe care ti-o dadusem eu acum cateva saptamani si ti se parea de domeniul sf-ului.

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

BUNA fetelor, sa aveti o zi superba...
Eu sunt cam suparata ca asa ma laudam ca nu prea ma mai doare burta (am fost cuminte, fara carat, ridicat...) si ma puse aghiuta dimineata sa alerg dupa masina..de parca era ultima masina . Nu am alergat mult, vreo 30m, dar mi s-au parut 1.000m, si parca se rupea ceva in burtica exact pe partea dreapta unde ma tot doare si unde il simt mai mult pe bb. Inca in metrou mi s-a facut si rau ca ma luase cu tremurat si o femeie mai in varsta s-a ridicat si mi-a oferit locul, chiar daca mai erau si alte fete pe scaun care nu s-au ridicat neam.
Si acums tau asa cu frica ca nu stiu ce o fi fost, ca parca se dezlipea ceva de acolo, asa simteam durerea

JOY + 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Joy cum ai fost cuminte?Ai grija ,lasa-le Doamne iarta-ma de masini ,ai grija de burtica .
Bumbita Dr. ta ce spune ? ai fost doar la eco si nu ai ajuns la DR. Nu cred ca te lasa asa,fara nici oun raspuns.
Nici la mine nu a miscat bb-ul pina la 20 de saptamini .Cu toate ca se spune ca-l simti mai repede daca-i bb 2 ,al meu a fost mai puturos decit Cosmin.
A nascut prietena mea .Are o fetita de 3.200,sanatoasa .
25 fix

Mirela si Cosmin 2 ani si 10 luni

www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Mirela, sa traiasac ghindocul de pasarica si sa fie sanatoasa si plina de noroc, si recuperarea usoara prietenei tale.
Joy, nu te mai grabi, ca uite ce se intampla, sati linistita, odihnestete si o sa treca, alta data mai bine intarzii!

La voi, fetelor, s-a instalat nerabdarea, eu8 nu mai am stare, vreau sa treaca totul repede, sunt curioasa si foarte NERABDATOARE

23+O Eva fara cususr

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MEEMS, INA, SIMINAF, BIC ATI REUSIT SA DESCHIDETI PAGINA?

JOY + [COPIL]20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Lavi noi cu bb 2 trebuie sa avem mai multa rabdare .Eu am rabdare.Imi amintesc ca dupa ce l-am nascut pe Cosmin ,mi-a fost dor de burtica .Noi nu mai avem ocazia sa ne intilnim cu alta sarcina ,asa ca eu savurez clipele in care pot sa ma mai bucur de burtica .Ultimile 3 luni de sarcina din viata mea .Ma bucur de ele cu tot cu insomnie ,circei,durere ....
Normal ca va apuca nerabdarea daca vorbiti cu atita frenezie despre carucioare .Parca sinteti in luna 9 -a ,asa discutati despre cumparaturi .Aveti inca suficient timp .Cu cit va grabiti la cumparaturi ,cu atit va apuca mai repede nerabdarea.
25 sap

Mirela si Cosmin 2 ani si 10 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Fiind un caz mai special(eu, in fam cu un copil down)am facut o serie de analize. Progesteron de 3 ori, beta HCG de 3 ori, toate de mai multe ori la interval de cateva sapt., la institutul de hematologie merg lunar si fac tot felu de analize(dr. ginec. iti da un bilet si cere ce sa faci), acum triplu test si mai am amniocenteza. M-am programat la un eco. tridimensional la 21 de sapt. Si ce mai sunt de facut inca nu stiu. Toate astea le-am facut la recomandarea ginec. Am mai facut si 5 eco. pana in prezent. Acum 2 sapt mi-a aparut o secretie urata si am facut niste lame si am luat niste ovule( lomexim 600), acum nu mai am nimic. Am fost urgent la dr si am si urmat tratamentul. Ce sa-ti mai spun, daca apare ceva neprevazut se trezeste dr. cu mine la usa la cabinet.
Parerea mea este sa intrebati dr. voi si sa insistati pt. analize, toate se fac din sange si lame, doar amniocenteza e mai grea si foarte scumpa. Sunt dr. care nu trimit mamicile la anlize si mai ales daca sunt trecute de 35 de ani, trebuie obligatoriu sa faceti unele din ele. Eu am mai facut si inainte de sarcina o serie de anlize, acum ma grabesc sa plec cu Alexa la clinic dar la intoarcere le caut si va spun ce am facut si apoi pe care le-am repetat in primele 2 luni de sarcina(acum ar fi cam tarziu)-TORCI se numeau(fiecare litera reprezinta o analiza si nu mai tin minte pe care le-am repetat dupa ce am ramas). Revin.
Va pupic si sarcina usoara tuturor si sa aveti bb sanatosi si norocosi.

Paula 15+
Alexandra

Mergi la inceput