Magia Politicului
Raspunsuri - Pagina 3
xenocid spune:
Pentru mine este evident ca Partidul Digital Nonliniar este de fapt Clubul Deshtelor Strambe
*segmentation fault*
cl spune:
quote:
Originally posted by ovidiu bufnila
Ma gandesc_ca femeile ar putea avea un rol extrem de important in noile structuri politice generate de evolutia mediilor digitale. Oare partidele pot avea un comportament feminin? Sau deja au?
Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.
Ovidiu, care ar fi diferentele intre un partid cu coportament feminin si unul cu comportament masculin? Sincer, eu nu realizez. As aprecia un raspuns detaliat.
Claudia
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Pentru mine este evident ca Partidul Digital Nonliniar este de fapt Clubul Deshtelor Strambe
*segmentation fault*
Cum asa? De ce crezi asta?
(oh, nu mai am rabdare sa astept raspunsul tau pana cand vin din concediu si nu voi avea acces la Internet )
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
ovidiu bufnila spune:
quote:
Originally posted by mcm
Un partid virtual ne mai lipsea ca in rest le avem pe toate.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)
Suntem totusi oamnei politici...
ovidiu bufnila spune:
quote:
Originally posted by clquote:
Originally posted by ovidiu bufnila
Ma gandesc_ca femeile ar putea avea un rol extrem de important in noile structuri politice generate de evolutia mediilor digitale. Oare partidele pot avea un comportament feminin? Sau deja au?
Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.
Ovidiu, care ar fi diferentele intre un partid cu coportament feminin si unul cu comportament masculin? Sincer, eu nu realizez. As aprecia un raspuns detaliat.
Claudia
Politicul a fost influentat de-a lungul vremurilor de intuitia feminina si de feminitate si de insurgenta masculina si de virilitate...Aaa....acum cateva seri, primul partidi digital nonliniar din lume a fost prezentat la PRO TV...