Magia Politicului
Formele de organizare politica traditionala s-au invechit de-a binelea si sucomba sub loviturile noului mileniu. Partidul Digital Nonliniar este un experiment politic virtual. Oricine se poate inscrie, oricine poate conduce partidul, oricine poate tine conferinta de presa digitale.
OK.
De ce formele de organizare politica traditionale nu mai fac fata provocarilor?
Ovidiu Bufnila
fondatorul Partidului Digital Nonliniar
Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.
Raspunsuri
mcm spune:
Un partid virtual ne mai lipsea ca in rest le avem pe toate.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)
ovidiu bufnila spune:
Super. E expresia unui virtual membru. Ce spui dupa asta? Daca ai fi fost prim ministru cum ai fi rezolvat problema inundatiilor din Banat? Dar restul inundatiilor?
Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.
ankalaura spune:
Eu ii adunam de la casele lor pe astia de ne conduc, ii suiam intr-un... tren(?) - daca circula - si ii duceam in zona respectiva. Ii luam din zona pe ai' de au ramas fara case, si ii instalam in Primaverii, la domiciliile primilor.
O singura problema - nu stiu daca ar fi suficient - dar avand in vedere ca respectivele case au numeroase camere si facilitati.. s-ar putea sa ne fi descurcat.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
ovidiu bufnila spune:
Ce inseamna " a avea" pentru MCM?
Cum se transforma a avea in contextul digital?
Ovidiu Bufnila
http://groups.yahoo.com/group/Partidul_Digital_Nonliniar/
quote:
Originally posted by ovidiu bufnila
Super. E expresia unui virtual membru. Ce spui dupa asta? Daca ai fi fost prim ministru cum ai fi rezolvat problema inundatiilor din Banat? Dar restul inundatiilor?
ovidiu bufnila spune:
Nu e oare o simpatica utopie? No offeeenseee!
Ovidiu Bufnila
quote:
Originally posted by ankalaura
Eu ii adunam de la casele lor pe astia de ne conduc, ii suiam intr-un... tren(?) - daca circula - si ii duceam in zona respectiva. Ii luam din zona pe ai' de au ramas fara case, si ii instalam in Primaverii, la domiciliile primilor.
O singura problema - nu stiu daca ar fi suficient - dar avand in vedere ca respectivele case au numeroase camere si facilitati.. s-ar putea sa ne fi descurcat.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
iarina spune:
[quote]Originally posted by ovidiu bufnila
Ovidiu Bufnila
Si ceea ce spui tu tot o utopie este. In plus, ce te faci cu solutiile virtuale date la inundatii cand noi, din fericire traim intr-o lume reala. Mie mi se pare mai mult un joc pe calculator ceea ce spui tu...cu alte cuvinte dam solutii virtuale la probleme reale. Virtual nu prea este egal cu real. Acuma stiu ce-o sa zici, ca o solutie virtuala se poate transforma oricand intr-una reala Dar cuvantul virtual exclude realul. Deci un partid inutil.Zic io, acu' nu tre' sa fiti de acord cu mine.
roxana1974 spune:
Mie imi plac provocarile. Un partid viurtual s-ar putea dovedi util...ce inseamna nonliniar insa?
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
ovidiu bufnila spune:
Iarina, ai dreptate, s-ar putea sa fie o utopie. Putem descoperi impreuna insa adevarata filozofie a noilor forme de organizare politica. Mediile digitale asigura o viteza a Informatiei pe care structurile clasice ale unui partid nu o pot egala nici la nivel informational nici la nivel decizional.
Ma bucur ca contribui la dezvoltarea acestei experiente digitale care, poate, intr-o buna zi, datorita unor oameni curajosi se va transforma chiar intr-un partid politic de o noua factura.
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
quote:
Originally posted by iarina
[quote]Originally posted by ovidiu bufnila
Ovidiu Bufnila
Si ceea ce spui tu tot o utopie este. In plus, ce te faci cu solutiile virtuale date la inundatii cand noi, din fericire traim intr-o lume reala. Mie mi se pare mai mult un joc pe calculator ceea ce spui tu...cu alte cuvinte dam solutii virtuale la probleme reale. Virtual nu prea este egal cu real. Acuma stiu ce-o sa zici, ca o solutie virtuala se poate transforma oricand intr-una reala Dar cuvantul virtual exclude realul. Deci un partid inutil.Zic io, acu' nu tre' sa fiti de acord cu mine.
ovidiu bufnila spune:
Draga Roxana1974,
Nonliniar este un concept ceva mai complex in Era Complexitatii. Tine nu numai de structura interna a sistemelor, oricare ar fi ele, politice, economice, militare, religioase, etc dar si de evenimentele in care sunt prinse aceste sisteme. Partidul Digital Nonliniar, ca structura posibila, nu va fi organizat pe comisii si comitii, nu va avea organizatii de femei si de tineret ci isi va cauta o structurare dinamica, nonliniara care sa nu produca sindromul de ierarhie rigida. Ierarhiile nu mai pot controla evenimentele daca nu isi revolutioneaza structurile interne.
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine in Era Complexitatii
PS: adevarul este la milioanele de navigatori!
quote:
Originally posted by roxana1974
Mie imi plac provocarile. Un partid viurtual s-ar putea dovedi util...ce inseamna nonliniar insa?
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
bruxinha spune:
quote:
Originally posted by ovidiu bufnila
Iarina, ai dreptate, s-ar putea sa fie o utopie. Putem descoperi impreuna insa adevarata filozofie a noilor forme de organizare politica. Mediile digitale asigura o viteza a Informatiei pe care structurile clasice ale unui partid nu o pot egala nici la nivel informational nici la nivel decizional.
Ma bucur ca contribui la dezvoltarea acestei experiente digitale care, poate, intr-o buna zi, datorita unor oameni curajosi se va transforma chiar intr-un partid politic de o noua factura.
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
Tii, da' ce seamana asta cu tandemul Demostene/Locke (din celebrul SF Jocul lui Ender) si cu modul lor de a infiltra idei in constiinta publica Foaaarte interesant. Domnule Bufnila, permiteti-mi sa chibitez de pe margine.
"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin