Cine a nascut cu Doctorul Vladareanu?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna!

va rog frumos, as vrea sa stiu (cele care ati nascut la Elias cu dr. Vladareanu) cum este sectia de neonato, cum ati colaborat cu cei de acolo, cu asistentele?

Vad ca majoritatea povestiti de cezariana si experienta pozitiva dupa operatie. Eu as vrea sa nasc natural (mai este pana acolo si vom vedea daca se va putea) si m-ar interesa si parerea unei persoane care nascut natural cu dansul. Il pot suna oricand? Vine si asista la nastere sau apare doar la final?

Acestea sunt cele 2 mari ingrijorari ale mele si tare as vrea sa am niste pareri obiective ale unor mamici care au trecut prin experienta asta cu dr. Vladareanu.

Multumesc
Ina

pana ne vom strange in brate ...adica pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Inaissectia de Neonatologie este ca orice sectie de Neonatologie dintr-o maternitate romaneasca. Adica nu arata extraordinar, nu este foarte curata iar asistentele nu sunt culmea bunavointei (nici macar cu spaga de rigoare).

Atunci cand am nascut eu era una singura mai amabila, restul niste acrituri si doctoritele la fel.

Am asistat cu ochii mei la o scena in care copiii urlau de zor si desi toate mamele asteptau sa isi alapteze copiii nu ne-au dat voie pentru ca nu avusese loc vizita medicala.
Eu la un moment dat m-am enervat si am intrat si mi-am luat pur si simplu copilul sub privirile pline de repros ale asistentelor.

Sau o alta scena in care un copil vomitase si aproape ca se inneca in propria voma iar asistentele nu observasera nimic. Am vazut eu si i-am atras atentia doctoritei care l-a luat sa il aspire.

Eu am avut "noroc". Copilul meu a plecat din spital "doar" cu infectie E.Coli la ochi, infectie pe care pretindeau ca a luat-o de la mine atunci cand le-am cerut lamuriri.

Spun noroc pentru ca in aceeasi perioada a fost nascut copilul care a ramas orb, caz mediatizat de curand.

In sfarsit, daca ar fi sa nasc din nou as merge direct la Euroclinic. Imi pare tare rau ca nu am facut asa pentru ca as fi evitat niste situatii neplacute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

inais eu convenisem cu Vlada ca daca voi naste natural si in timpul noptii nu ma va asista. Urma sa ma duc la camera de garda sa spun ca sunt pacienta lui si apoi sa astept sa ma ghideze personalul de acolo. El urma sa se asigure ca pot naste natural si ca voi fi pe cele mai bune maini.
Eu l-am sunat de doua ori in sarcina, odata cand am ramas si a doua oara cand am nascut in rest am vorbit cu Adina, asistenta lui care m-a lamurit si linistit de fiecare data.
Cel mai corect ar fi sa il intrebi ce si cum dar personal nu cred ca te va tine de mana in timpul travaliului si daca va veni la nastere naturala o sa vina la sfarsit.
Cat despre neonatologie la Elias It sucks e tot ce pot sa spun.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

In primul rand multumesc mult pentru raspunsuri...

In al doilea rand...m-am panicat!

Pe mine ma batea un gand sa merg sa nasc la Medlife. Am auzit doar pareri bune despre el...dar totusi, in adancul sufletului meu, speram sa aud lucruri mai bune despre Elias si sa nu ma indrept spre alt spital!

Acum m-ati pus pe ganduri! Rau!!

Multumesc inca o data,
Ina

pana ne vom strange in brate ...adica pe

Mergi la inceput