Copilasi de mai 2003 (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

cami..sincer nu mai stiu..ceva cu bebedemai parca....dar nu mai stiu sigur
Sigur stie Aalina...dar nu prea am mai "vazut-o "pe aici!!
Incearca si tu mai multe variante de logare...cu "bebe de mai" si pass"mai2003"..nu mai stiu..sincer!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Am revenit si noi pe net, avem putin timp la dispozitie.
Noi suntem ,,fete mari,, au inceput cu pretentii, de imbracaminte, spun meniul car-l vor, Maria vrea supa cu zeama, maninca cite doua portii, iar Elena vrea pireu cu carne, carne.
Am avut si noi probleme cu Maria, a avut scaune moi o saptamina, am tinut regim, am facut analize(i-au luat singe din vena si nu a zis nimic), dar nu a iesit nimic, se pare ca este o epidemie. Elena nu a luat, dar Mariei i s-a prescris Biseptol, Kreon si Eco florina sau Bioexit.
Ati patit asa ceva?

Ginduri bune.
Ionela,Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ange ti-am trimis PM.

Korina sunt pe aici si va citesc da greu apuc sa mai scriu ceva.

M-am uitat la ultimele poze asa ca multi pupici pentru Robi, Maia si Anca. Super excursia la Moscova.

Ione multa sanatate.

Ginad eu ii dau siropel de echinaceea.

Daiopri te stresezi degeaba. Fiecare copil e o individualitate. Eu am o colega ce are un baietel cu cateva luni mai mare decat ai nostri. Pai daca as compara cumintenia acelui copil cu agitatia lui Dori m-as urca zilnic pe pereti. Eu am priceput ca am un copil activ si asta e. Ma bucur de energia lui. Recunosc uneori seara imi mai trece din entuziasm da asta e.

Parca se comprima timpul, nu mai apuc sa fac nimic. Ieri am fost cu Dori sa ii cumpar ceva haine de iarna si a fost tare incantat. La cat e de entuziasmat cand il gatesc si la cum se uita in oglinda...ma gandesc daca nu trebuia sa fie fata.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Aalina iti inchipui cind mergem noi la magazin cum este, le place sa probeze la lucruri, au invatat sa faca si piruete.
Ma bate gindul sa facem chiar pe fotomodelele.

Un weekend super.

Ionela,Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Aalina,merci.
am sa modific.
week end placut.

ange,mamica de 2 ori

http://community.webshots.com/user/maiaioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Buna fetelor.Noi ca de obicei, molcomi cum e felul ardelenilor...Mircea e cumintel in general...doar la jucarii se cam codeste sa le adune cand vine vorba...imi spune smecherul"da ma ajuti mami?"...si mami il ajuta in sensul ca doar ea aduna de prin camera jucariile imprastiate...dar apoi compenseaza totul cu o imbratisare din partea lui si cu expresia"mami te iubec pana la cel si inapoi!!!"si cu asta m-a facut praf...
Cami eu cred ca ai luat o decizie destul de buna in privinta copiilor...anii astia se duc si nu se mai intorc...si daca totul trece cu viteza luminii iti dai seama cat de mult pierdem din copilaria lor...si mai ales daca Robert are probleme cu astmul cred ca e mai bine sa il feresti deocamdata de focarele de infectie si de factorii de risc ...asa ca tot acasa cu mami e mai bine
Ginad eu i-am dat tinctura de echinaceea din produsul IMUNOGRIP dar sincera sa fiu nu am cunoscut prea mari schimbari in bine asa ca acum am trecut la LUIVAC tot un fel de vaccin oral pentru crestrea imunitatii la copii
Aalina stai sa vezi mai incolo la faza cu hainele...cel putin Andrei cel mare de numai 11 ani ma dispera cu hainele...credeam ca numai cu fetele sunt probleme la capitolul asta...dar m-am inselat...ba nu-i place bluza, ba nu-i plac blugii...sau freza...ce mai e dezastru varsta asta de 11 ani...
Korinna eu am incetat sa ma mai strasez cu temele...il las in voia lui numai sa-mi aduca note bune...am renuntat sa-l mai cicalesc...deocamdata vad ca aduce note bune cu metoda asta...
Dana_d lasa mai fata in pace nu o stresa...totul se invata doar daca ei au chef si mai ales doar daca e sub forma de joaca.Mircea a invatat sa numere cand ne jucam cu ursuletii...fiecare ursulet "spunea" cate un numar si sareau si se jucau in jurul lui Mircea iar el era super incantat si repeta dupa ei asa ca s-a lipit cumva numaratul si de mintea lui de 2 anisori jumate

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna dimi la toata lumea!
Eu i-am dat pt imunizare Bronho-vaxom.Acum i-am luat si laptisor de matca cu ginseng.Sunt niste fiole care se beau.

Angi....pai sa facem ca pe vremuri:bip si intram.Eu am net la scarbici asa ca putem vb cat vrei.

Cami..cum e acasa???Tare mi-ar place sa stau si eu.Ca saracu Stefan...si-a dereglat si somn si mese si tot.
Va urez o zi buna!

Mergi la inceput

Kori mama, da care-i baiul cu Stefu? De ce si-a dereglat programul?Bona nu vede de el? Nu-i face un program ceva?Mai avem un pik si s-ar putea sa am iar net prin cablu si atunci o sa taifasuim din nou la cefeluta dimineata...inca putintica rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

alycia,korina,fetelor,pai cum sa fie acasa?!?! daca ma gandesc la copii este extraordinar de bine:mananca bine,au si ei un program de masa cu o mancare gatita, calda,au timp sa iasa afara,au timp de inot,patinaj,curs de dans,au timp de joaca cu mama lor,etc.Intr-un cuvant sunt niste copii fericiti.Maia este in al 9-lea cer!Robert cat este de mic realizeaza si el.Dimin. dupa ce o lasam pe Maia la scoala mergem amandoi si ne facem piata,ne bem cafeaua in oras(eu cafeaua,el gogosile),apoi trecem pe la gradinita unde a lucrat mami sa salutam fetele si copii,ne jucam putin cu ei si venim acasa.bine,toate astea nu chiar in fiecare zi,nu!
Insa,daca stau si ma gandesc la mine este ca un fel de puscarie la domiciliu. In fiecare zi mancare,curat,paturi si jucarii de aranjat,fac aceleasi lucruri,aceeasi rutina...
In fiecare dimin. ma "arunc" in aceeasi pereche de ginsi,un tricou,o geaca si sunt gata de inceperea "programului"...Pa moda,pa farduri!!!Asta ma cam deranjeaza...
In fine.Sunt fericita pt. ca, copii mei sunt fericiti.
Cat timpp voi sta acasa,nu stiu.Dupa cate ma cunosc,nu cred ca ma apuca primavara acasa

Astazi mergem la pediatru.Ni s-au terminat pompele si plus de asta suntem programati de prin vara la controlul asta de 6 luni.Tot astazi aflam daca stam bine cu "fizicul" pt. varsta noastra
Revenim deseara cu amanunte si poate atunci schimbam si datele in catalog.

sanatete maxima

ange,mamica de 2 ori

http://community.webshots.com/user/maiaioana

Mergi la inceput

Auziti la Mircea fetelor..imi spune intr-o zi "mami te mananc si pe tine si pe tati si pe Andei ca sa nu mai plecati la sevici si la scoala"...mi-a mers la suflet...pana una alta mi-a venit sa-l mananc eu pe el!

Mergi la inceput