Ne-a lovit pe amandoi...ce putem face acum?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Da e corect ce spui...sper ca sotul meu sa-si invinga teama...cat despre iubire si dorinta de-a avea copii....nu-s probleme...asta sper sa ne ajute sa-i avem chiar si cu sanse mici...

iar la voi....daca reusiti sa facem un bebe...si sigur veti reusi...enigmele trecute...raman la amintiri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria carmen spune:

Ciao!Am citit din ce ati scris ca spermograma se face dupa o abstinenta de la 3 la max 6 zile.Si noi am facut spermograma,insa dupa vreo 2 saptamani de abstinenta(asa s-a nimerit, fiind unul din noi plecat din localitate)si am inteles ca este ok.Credeti ca este posibil sa nu fie prea in regula din cauza perioadei mari de abstinenta? Carmen

Mergi la inceput

noua nu ne-a zis medicul ca sa facem spermograma intr-o anumita perioada....asa ca am facut cand am crezut noi....dar apoi am citit si eu ca e bine de facut nu mai mult de 7 zile de la ultimul contact sexual...pentru ca survine moartea spermatozoizilor dupa acest timp....si ca nr spermatozoizilor se poate modifica cu 15 pana la 80 mil/ml in functie de perioada de abstinenta....asta am citit intr-un articol...nu mi-a fost confirmata de nici un medic...insa si aici pe forum se vehiculeaza aceasi idee....
noi insa ne legam de asta ca ultima speranta pentru a ne iesi spermograma urmatoare mai buna...
la voi...dupa 2 saptamani de abstinenta ..cum a iesit spermograma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Diciu, sigur trebuie repetata spermograma, trebuie facuta la 3-5 zile de la ultimul contact, de preferat la 4 zile. Si sunt mai multe conditii pe care trebuie sa le respecte pt a iesi corect, asa ca eu zic sa sperati ca va fi bine data viitoare ! Luati instructiunile de la locul unde faceti spermograma cu cateva zile inainte, odata cu recipientul, si faceti intocmai cum scrie acolo, ca sa fie totul cat mai aproape de adevar. Incercati la Medsana, fac spermograme corecte. Din pacate nu peste tot sunt corect lucrate.
Bafta multa!

Anemona

Mergi la inceput

da...o vom repeta...intai la acelasi laborator...SANADOR...ca sa vad pe aceleasi aparate cum iese...si apoi si la medsana....oricum vreau sa luam amandoi MACA si Branca Ursului...

pupici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria carmen spune:

a iesit bine spermograma dupa 2 sapt de abst. adica normospermie cu normokirezie(cam asa ceva ca nu inteleg f bine):aspect normal,ph 8,2,vascozitate relativ crescuta,fluidificare totala dupa 30',mobilitate la 30' 50%,motilitate normala,nr.spermat.69mil(recoltata prin contact sexual intrerupt -ni s-a spus ca se poate).Intrebarea mea este daca valorile astea pot fi influentate de perioada mare de abstinenta si e cazul sa repetam. Carmen

Mergi la inceput

poate fi modificata...dar in sens bun...succes!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Da..categoric vreau sa merg la dna Protopopescu....numai ca probabil ma va programa la consultatie tarziu in toamna...si cand ma duc as vrea sa am cat mai multe analize gata....1-spermograma e clar...o am deja...dar o vom mai repeta....ca a iesit groaznic...speram ca din cauza a 8 zile de abstinenta inainte s-o facem...2-dozarile hormonale pe care mi le-a dat Horhoianu....FT4, TSH,FSH,LH,ESTRADIOL PROGESTERON, PROLACTINA...mai trebuie si altceva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Diciu
Cand duci "recolta" la analiza sa o tii si la intuneric, nu numai la temperatura corpului si urgent. Intereseaza-te si la laboratorul respectiv dupa cat timp este analizata ca sa nu ai surpriza mea ( la Brasov) sa mi se spuna sa o duc la ora 8.00 si sa vina doctorita care o analiza la ora 13.00 si sa mi se spuna ca nu e nici o problema. Plus ca nu i-au pus nici o eticheta si nu stiu cum au identificat-o.
I-ati toate asigurarile posibile inainte sa o repeti.
Noua ni s-a spus ca nu trebuie recoltata "la comun" ci singurel.

marrina

Mergi la inceput