Copilasi de iunie-iulie 2003 (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

La Multi Ani pentru Taisia si Razvan, sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si cuminti!

Cornelia, sa-ti traiasca micutul crestin!

Mihaela, eu citesc "Vous revoir" (Sa va revad) de Marc Lévy, un francez care traieste in State. Iar pe lista de asteptare este...ta-ta-taam Harry Potter and the Half-Blood Prince.

Kehleyr, imi place mult Amin Maalouf.

Amik, nici Alex al meu nu se omoara cu olita. Ba chiar ma gindesc daca nu regreseaza pt ca maica-mea nu vrea sa-l lase fara pampersi (de frica sa nu-i murdareasca ccc covoarele). Totusi, cu mici exceptii face la olita dimineata si seara, inainte de baie. Treaba mare niciodata.

Dupa listuta data de Kehleyr, Alex sta cam asa:
- urca (singur)si coboara scarile (tinut de mina, ca altfel n-am curajul)
- daca da cu piciorul in minge -YESSS, asta o face cel mai bine, nu degeaba am zis io ca il facem fotbalist
- daca se imbraca si se dezbraca singur, macar partial, sau incearca-da, ii reuseste destul de bine
- daca stie 20 cuvinte diferite, chiar daca le spune stalcit-nu, cind a plecat era in jur de 10, dar maica-mea zice ca face progrese
- daca isi recunoaste numele - da, plus numele de alint (cipilica, bibiloi)
- daca stie sa arate ce vrea - un obiect - sau sa ceara - papa, apa etc. - de cerut, nu, dar le arata cu degetul sau te duce pina unde vrea.
- daca raspunde la comenzi - aduce obiectele, de exemplu (bine, cu conditia sa vrea )-tot asa, daca vrea
- daca manifesta interes sa repete cuvintele cand i le spui - absolut deloc
- daca imita gesturi - nu mi-am dat seama
- daca bea singur din canita - da
- daca incearca sa deseneze anumite lucruri - mai degraba as zice ca incearca sa scrie, ne cere tot timpul o hirtie si un pix.

Eu am reinceput de ieri serviciul. Sint in perioada de acomodare si pica prost ca sint multi colegi in concediu.

Intilnire placuta miine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Buna seara fetelor!
Azi am fost si eu pana la serviciu si se faceau inscrieri la admiterea in facultate. Am venit atat de ametita, obosita....Nu am mai fost de cam multa vreme in asa o aglomeratie si m-a terminat.
Mai am si eu mai putin de 2 sapt. si incep serviciul .Asa de repede a trecut.....
Dana:nu mai avem nici un accident cu pipi/kk; totul la olita. Am si uitat de pampers.
Martta: iti doresc putere si multa sanatate. O sa vezi ca o sa fie bine.
Gaby: cum e din nou in campul muncii? Lasa ca faci bb 2 si iar stai acasa.

Magda si Alex(1 anisor si 11 luni)

http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

fetelor, nu promit nimik. eu maine lucrez toata ziua...ca joi mi-am luat liber...trebe sa ma inscriu pt licenta! asa ca...mai vorbim.
la serviciu e binisor...se poate si mai rau!
am pus o poza de la festivitatea cu robe pe yahoo!
la multi ani Razvan...si incearca sa o asculti pe mami!
pupici.

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Nu v-am scris de mult pt. ca am fost tare ocupata cu mutatul, impachetat, despachetat, mesteri, curatenie.In sfarsit s-au mai linistit lucrurile.
Eu sunt in saptamana 37 si mi-e destul de greu pt ca sotul meu e mult prin delegatii si eu sunt mai mult singura cu Mara.Mi-e groaza sa nu nasc cand e sotul plecat ca nu stiu ce ma fac cu Mara.
Sunt putin ingrijorata ca bebelusa din burtica e mult mai mica fata de cum era Mara la aceeasi varsta a sarcina-e un decalaj cam de 6 saptamani in dezvoltarea lor.Mara era mai mare decat trebuia sa fie pe cand bebelusa e mai mica decat ar trebui sa fie, desi pana in urma cu 6 saptamani concorda varsta sarcinii cu dezvoltarea fatului.Si in plus eu stiam ca al doilea copil e mai mare la nastere decat primul.
Ma supara vara asta aiurita cu ploi multe care ne tin mult in casa.
Mara vorbeste in propozitii, mai stalceste cuvinte dar in principiu o poti intelege.E cam neascultatoare si are o placere deosebita sa faca invers decat i se cere.
Am sa incerc sa va mai scriu

Ama(DPN 10.08.05) si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna!!!

fetelor care v-ati reintors la munca, acomodare usoara!!!!!

Pufulet, sarcina usoara in continuare si lasa grijile, feicare bebelus e altfel; la Taisia tin minte ca mereu erau tibia si femurul in urma, si BPD inainte si avea niste picioare lungi..nu pot fi 100% sigure eco astea!!!

Dezertez de la intalnirea asta pt ca azi am avut alta "distractie" si am cheltuit printre altele si banii pt intalnire...i-am dat pe medicamente ca Taisia are bronsita....asa ca ma voi duce acasa la pui bolnavior.

Va pup pe toate

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Scrisesem mai mult si s-a pierdut...

La multi ani Razvan!!!!!!!

Martta, iti tinem pumnii maine!

pUFULET, MAI AI PUTIN. o SA FIE BINE, NU E O REGULA CU AL DOILEA COPIL MAI MARE,.. Pupici!

Gio, sanatate Taisiei!

Marox, acomodare usoara!

Scuze, sunt in brate cu Stefan care plange!!

Cornelia, mami de Maria (2iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adi spune:

Nu ajung la intalnire. Treaba la serviciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Se vede treaba ca aveti de munca...

Aseara a fost o intalneala "cuminte". Io nu eram in forma (eram deja stoarsa dupa mai multe seri de petreceri si intalneli).
Au venit andra, bibi, bobi, kehleyr, ioana, elena, aditzu, gabi, nicole, madishor (cu nazdravanul Matei) si Romana (cu Cristi si Alin).
Matei o ajuta pe Madishor sa se mentina in forma, nu sta o clipa locului. Are insa o fata dulcica de nu rezisti sa ii faci pe plac.

Cristi si Alin sunt doi copii superbi (zici ca sunt gemeni). Cristi are un zambet care m-a cucerit... Cred ca d'aia nu se opreste Romana din facut copii, ca sunt prea frumosi.

Dupa atatea discutii despre "al doilea copil", azi noapte m-am visat burticoasa. he, he, parca nu era asa de rau...

Hai ca bat campii
Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Povesti de la intalnire - pentru cei interesati .

Pe Madishor nu am prins-o decat vreo 10 minute, era cu Matei care nu avea nici un pic de rabdare, vroia sa fie peste tot, sa vada tot, asa ca mami a lui a plecat repede ca nu facea fata . Matei este foarte blond si cu zulufi .

Ne-a vizitat si Romana cu baietii. Vreau sa va spun ca acum am inteles cu toatele cum de se incumeta Romana si la nr. 3 . Baieti cuminti si bine dispusi precum Cristi si Alin nu ati vazut niciodata. Alin este maaare, puteai spune ca el si Cristi sunt frati gemeni. Amandoi zambeau tot timpul, radeau, si aveau niste ochi mari si caprui taaare frumosi. Iar Romana este foarte calma si linistita, au cu cine sa semene copiii.

Nicol a trecut si ea un pic, ne-a povestit despre Barcelona si ce mult i-a placut lui Teo, care a avut un succes nebun la spanioli . Nici nu ma mir, la cat de frumusica este . Apoi i-a dat Crisei sfaturi despre combaterea... ahem, diareei .

Cu Aditzu m-am conversat despre Star Wars, suntem pe aceeasi lungime de unda .

Gaby se pregatea de licenta dar nu a rezistat sa lipseasca de la intalnire si ne-a regalat cu povesti despre Tenerife. Stef merge la gradi din toamna...

Ioana a fost un pic mai tacuta, ii era tare dor de Catalina care este plecata la munte de trei saptamani si ii place foarte mult acolo.

Elena... si ea a plecat devreme, dar ne-am bucurat sa o vedem. Astazi incepe serviciul si i s-a pus in vedere sa ceara neaparat Net, ca altfel ne suparam . Nu a mai putut intra prea des pentru ca este si Oana in vacanta de la majoritatea activitatilor asa ca are mainile pline, cum s-ar zice. Stiti ca Oana a facut karate? .

Crisa, calda si vesela si impaciuitoare ca intotdeauna. Ea si Andra ne-au tot povestit din Turcia, se completau reciproc, se vede ca s-au simtit bine in vacanta. Si am discutat pe larg despre educatia care trebuie data baietilor astfel incat sa nu fie niste lenesi in viitor, si mai ales despre cum sa iti tii sotzul sub papuc in mod elegant - aici mai mult Andra . Crisa a zis ca neaparat sa mai facem si o intalnire cu copiii, mai inspre toamna, in septembrie, iar Andra s-a aratat cam sceptica, se temea ca ii va bate Luca pe toti - eu nu cred ca poate fi asa neagra situatia, dar o sti ea ce vorbeste.

Bibi a venit si ea, era tare eleganta, ca o adevarata femeie de afaceri. Dar cam tacuta si ea in conversatie, cel putin cat am stat eu pe acolo...

Cam asta... nu am talentul Elenei la povestit asa ca Elena hai inapoi pe aici!

Cand am ajuns acasa sotzul meu gatise si se uita cu fi-mea la desene animate, asa ca s-au descurcat.

Marea absenta nemotivata a serii: Carmenutza care cred ca e suparata pe noi . Magda, si tu ai tras chiulul, pacat...

Gio, multa sanatate Taisiei.

Pufulet, sarcina usoara in continuare, bine ca ati rezolvat cu mutatul pana sa nasti. Ai grija de tine. Tu nu ai parinti sau socrii in Baia Mare sa te mai ajute? Cu masuratorile la bebei, se mai incurca si astia la ecograf, nu te speria.

Martta iti tinem pumnii. Sa ne spui ce ai facut.

Marox, ma bucur ca iti gasesti timp sa scrii desi te-ai intors la serviciu. Ce vesti mai ai de la Alex?

Si in incheiere, dar in primul rand , la multi ani celor doi sarbatoriti de astazi: printesa Alexandra si printisorul Micaita . Sa aveti parte de mult noroc in viata si sa fiti mereu veseli, optimisti si sanatosi .

Anamaria, Maria_m_m, Bobi, va mai asteptam cu noutati.

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Woww, Dana ce cronica, super.
La Multi Ani ! Multa sanatate si fericire copilasilor Alexandra si Mihai.

Pupici, Adi

Mergi la inceput