Copilasi de iunie-iulie 2003 (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Alexandra, Mihai, la multi ani !

Romana, ai doi copii superbi si probabil ca si al treilea va fi la fel. Au fost niste ingerasi si au zambit tot timpul.
Matei e mai nazdrava si nu are stare o clipa. E tare scump si el.
Gio, sa va faceti bine repede !
Pufulet, sarcina usoara si nu-ti face griji ! Si eu primeam rezultate ciudate.
Elena, Gabi, multa bafta la serviciu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Alexandra si Mihaita,
La multi ani!!! Multa, multa fericire alaturi de familie!

Kehleyr, hai ca si tu le zici bine, nu numai Elena (care avea niste emotii, ca incepe de astazi serviciul).

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Fetelor, scuze pentru absenta de aseara....mi-au venit grecii si ne-au scos la masa pe toti din firma...s-a prelungit mai mult decat am crezut...
La birou este nebunie, de abia apuc sa mai citesc pe diagonala....dar promit sa recuperez.

I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Alexandra si Mihaita, La multi ani!!!!!!!!!!!!!

Va pup

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

La multi ani sarbatoritilor din zilele trecute!!!!

La multi ani Alexandra mica si frumoasa si Miki "the man"!!!!!

Sa aveti parte de tot ce este mai frumos in viata si sa fiti o neintrerupta bucurie pentru parintii vostrii.

I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

La multi ani Alexandra! La multi ani Mihaita ! Sa fiti sanatosi, cuminti, norocosi!

Magda si Alex(1 anisor si 11 luni)

http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani si multa fericire sarbatoritilor zilei: Alexandra si Mihai!!!!!!

Pupici tuturor de la noi!

Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

La multi ani Alexandra si Micaita!

Dupa ce am plecat de la intalnire aseara (unde doar mi-am facut in ciuda - ca de barfit nu am avut timp si nici macar nu am apucat sa inteleg ce se intampla in jur, tot alergand dupa Matei) copilul meu s-a batut cu un alt pici. Celalalt avea 2 ani si 7 luni si i-a tras lui Matei o palma cand i-a luat o masinuta (ce-i drept un Jaguar, dar unul de 5 cm). Atat i-a trebuit napraznicului viking, ca s-a si napustit la adversar si a inceput sa-l traga de ureche cu o mana si de masinuta cu cealalta. Pana sa intervenim noi, golanii se bateau in toata regula - se impingeau si se trageau de bluze, de m-am si vazut peste cativa ani la usa directorului scolii (impreuna cu tata tuns). Nici dupa ce i-am despartit nu s-au potolit - cum ii scapam din mana, cum sareau unul la altul.
Taica-miu mi-a sugerat sa organizam lupte de copii si sa punem pariuri, daca tot ne-am pricopsit cu un bataus, macar sa scoatem profit. Ce zici Andra te bagi cu Luca?

Altfel, Matei se pare ca s-a inscris in clubul bubosilor: dupa ce saptamana trecuta a avut o nesuferita "Roseola infantum" cu febra mare si pete multe, azi dimineata s-a umplut de un nou rand de pete, de data asta de caldura - zice madame doctor. Care ne-a dat si o reteta complicata pe care nu am reusit sa o fac nicaieri - asa ca maine am program de cautat farmacii cu laborator (daca stiti vreuna in Titan sau centru dati-mi si mi de stire, pls).

pe curand,
madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

La Multi Ani celor 2 sarbatoriti de astazi: Alexandra si Mihai!!! Sa fiti cuminti, sanatosi si cu noroc in viata!

Romana, din ce zic fetele care te-au vazut ieri, Cristi si Alin sint cuminti. Tin pumnii strins sa fie si bb3 la fel de cuminte sau chiar mai mult :-)

Madishor, multa sanatate lui Matei. Da'ce-i aia "Rooseola infantum"?

Gio, multa sanatate Taisiei! Cum se simte?

Pufulet, sarcina usoara! Da fapt acuma esti asa aproape de soroc ca-ti pot ura si nastere usoara!

Kehleyr, multumesc de intrebare, Alex e bine, se joaca bine, maninca bine, doarme bine. O trage pe maica-mea sa mearga in parc in fiecare zi, de vreo saptamina au abandonat Tineretului pt Libertatii, ii place mai mult. Prima data cind a ajuns acolo si a vazut flacara de pe Mausoleu a inceput sa sufle ca s-o stinga . Contrar a ceea ce observasem acasa, Alex se dovedeste pasnic, nu bate copiii, iar daca un copil mai mare il loveste nu zice nimic, sta si se uita. Ieri a fost cu maica-mea la dentist, in blocul ei. Au sunat la usa si doctorul a deschis, avea masca pe fata si o tichie pe cap. Alex s-a speriat asa de tare ca a urlat de a trezit tot blocul, a inceput sa tremure si sa suspine spasmodic si s-a calmat de-abia cind a ajuns la maica-mea pe balcon. Ala e locul unde se duce daca se sperie de ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele!!!

Taisia a inceput sa tuseasca azi dimineata si sper ca la ora asta nu mai are febra..ca eu una sunt la scarbiciu, mai am o zi si gata..si gata si netul, asa ca va rog, adac va intalniti, dati-mi si un biiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppppppppppp.

Marox, roseola este o boala a copilariei produsa de un anume tip de virus herpetic. A avut si Taisia, ca doar noi facem colectie de boli....trece fff repede, cu febra e mai nasoala ca e cam mare, dar ca idee ramane cu imunitate pe viata. Cam asta stiu.

va pup

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput