Cum ne pregatim copiii pentru gradinita?

Cum ne pregatim copiii pentru gradinita? | Autor: axxa

Link direct la acest mesaj

Peste o luna si jumatate incepem al doilea an de gradinita, si anul asta vreau sa incerc sa il protejez mai bine de raceli, anul trecut mi-a cam racit in prima parte (pana prin decembrie), si drept e ca, am mers "pe mana lui", adica nu am vrut sa ii dau nici imunostimulatoare (gen Broncho Vaxom), nici vaccin nu i-am facut, in schim i-am dat Oscilococcinum, vit. C cu ecchinaceea.
Anul asta vreau sa fiu mai pregatita...deci, voi ce faceti? cand si cu ce incepeti pregatirea copiilor pentru iarna si mai ales pentru gradinita?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Imunogrip, dar numai prin sept-oct. Eventual Formula 76, noua ne-a mers ff bine toata iarna!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Pentru al doilea an de gradi noi am facut asa:
- 2 ture de Luivac (septembrie si noiembrie)
- vaccin antigripal
- ursuleti cu echinaceea 1 luna
si-a fost OK.
Dar, ce-i drept, in primul an am avut probleme mult mai mari decit tine....

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

in ce perioada faceti vaccinul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

eu merg pe homeopatie si cel putin nu le fac ficatul bucati. Apis bella dna cum mercurio.....Nu am stiut ce e aia raceala toata iarna, si mai lasati antibioticele si medicamentele eoparte , mergeti fetelor pe homeopatie, ca este de durata si sanatoasa...

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Si eu cu homeopatie si am aceeasi convingere ca phasosha desi nu suntem decat in a doua luna de tratament si se vad rezultatele "cu ochiul liber".

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005Opere de artaIn parc cu barca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Am si eu o intrebare : in ce constau tratamentele homeopatice si care e diferneta intre unul homeopat si unul naturist??? Multumesc.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anda141
Am si eu o intrebare : in ce constau tratamentele homeopatice si care e diferneta intre unul homeopat si unul naturist??? Multumesc.Monica si ALBERT EDUARD (19 ianuarie 2004 ) Album Albertwww.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Citeste aici si mai cauta pe acelasi site ca gasesti o multime de informatii si chiar adrese homeopati:http://www.teleianu.home.ro/Remediul_homeopatic.htm#sumarhttp://www.teleianu.home.ro/index.html#sumar
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005Opere de artaIn parc cu barca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

Spuneti-mi, la medicul homeopat in ce consta consultatia? iti face un "istoric" al sanatatii copilului, ce altceva iti cere?
si eu vreau sa merg la un homeopat in Constanta, aveti idee de vreunul?

Mergi la inceput

axxa du-te pe linkurile date de mine mai sus si afli acolo multe amanunte. Eventual poti pune o intrebare pe mail legat de recomandare medic homeopat in constanta.Cand te prezinti la medic esti intrebata atat despre problema care te deranjeaza la copil, cat si despre preferintele acestuia alimentare, despre trasaturi ale caracterului sau, daca se sperie si de ce anume, daca e sociabil, si detalii despre bolille care te deranjeaza la copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

mai fetelor, homeopatul este tot un medic pediatru, si va pot da un exemplu super concludent...sunt antibiotice care contin cefalo sporee, care se considera ca sta la baza cauzarii epilepsiei..caz patit de prietena mea cu fiica ei. a indopat o cu antibiotice la cea mai mica raceala, fiind astica, i a tot dat pufuri aiurea si mereu, si a facut copilulepilepsie..cefalo sporeea cica actioneaza asupra unei parti din creier..nu ma pricep, cert este ca homeopata mea, a inceput cu fata tratament si copilul este mult mai bine..trebuie doar sa aveti incredere
Medicamentele homeopate sunt cat se poate de sanatoase si nu au efect imediat ci in timp, dar cand au efect este clar e durata. Noi de un an suntem pe homeopatie si eu nu stiu cesunt alea boli..
Ma pot interesa in Constanta daca dorsti..

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput