Mamici de iulie-august 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 5
mamini spune:
Oana, cresc bebeii vostri asa repede... ca si Aidan si Andrei si Eva...ce frumos ca printesa zimbeste, cred ca se topeste inima sa te uiti la ea...
Katink...e aproape si la tine...cind vin ajutoarele?
M
KULTA spune:
Imi mai spuneti va rog o data la ce foloseste ceaiul din frunze de zmeur, de cind se bea, in ce cantitate si cam ce concentratie? Mi s-au uscat deja frunzele de zmeur.
K34+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
mamini spune:
Kulta cind ma mut si dupa ce m-am mutat e absolut ok, o sa fie 3 camere si avem loc. si o sa vina mama atunci, dar aici apartamentul e mic si nedecomandat si e mai bine asa...mai ales ca prima luna va sta si tati acasa sa ma ajute. sper sa ne descurcam. uite Emaaimee si Adriana si Oana se descurca super. sper sa imi revin bine dupa operatie si mai ales sa fie mindra sanatoasa si om vedea...
M
KULTA spune:
Mamini, nu vad nici un motiv din care nu te-ai recupera repede iar mindruta ta va fi sanatoasa, ca n-are altceva de facut, nu? Tre sa se gindeasca si la mami a ei, nu?![]()
O sa te descurci daca-l ai pe Dan acasa o luna. Superfain. Mie Dan mi-a fost de un real folos, saracul, cind ma gindesc.....
, cite nopti n-a dormit
...
K34+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
irinabungau spune:
Kulta, ceaiul de zmeura usureaza travaliul, chiar aseara am citit intr-o carte "Eu si parintii mei", unde tipa care a scris cartea le sfatuia pe viitoarele mamici sa bea cca 3 cani de ceai de zmeura / zi. Oricum, nu are ce sa faca rau, asa ca... hidrateaza-te!!!
Ma bucur ca te-ai mai linistit, o sa vezi ca va fi bine!!!
Cat despre aerul conditionat nu-mi fac griji, nu sunt in bataia aerului, si sunt obisnuita cu aerul conditionat. Se pare ca momentan este singura salvare!!!Eu stau la et.4 (ultimul), se incinge tare rau acoperisul si se face o caldura la noi... in special dupa amiaza cand soarele ne bate in geamuri...
Oana, ce frumos...

Cred ca v-ati topit amandoi!!!!!!!!!!
Saptamana asta mai vine un val de bebelusi, ce frumos!!!!!
Katink, deci incepi sa te pregatesti si tu... tinem pumnii!!! Ce mai zice vecina ta, a mai venit cu ceva sfaturi???
Dede, Medeea tot la purtator este??? Draga de ea... ii palce la tine in burtica, daca si Adisor a stat mult in burtik inseamna ca ai un burtik special...
Pupici,
Irina si bebe 36 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
mamini spune:
Kulta, sper si eu sa fie totul ok si cred ca e mai bine cit e perioada aia grea sa fim acasa amindoi cu bebe si sunt sigura ca o sa ne descurcam si o sa iesim si mai puternici din asta. 
vreau sa fiu optimista, mi-e teama, dar poate ca nu-i cea mai grea provocare in viata...au mai fost si altele si le-am invins, impreuna.acum o sa o avem si pe Zuzi mica sa ne dea putere.

M
irinabungau spune:
Albinutza 
, ce mai faci???? Ce face bondarelul scump? Mai vrem pozici cu Luca sa vedem cm a crescut in prima lui saptamana de viatza!!!
Irina si bebe 36 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
cocoloasha spune:
Buna fetelor,apar si eu dupa ceva timp !
In primul rand,
FELICITARI MAMICILOR DE BEBEI! SA FITI SANATOSI SI FRUMOSI IMPREUNA CU MAMELE VOASTRE !

S-au intamplat mai multe de cand n-am mai scris :
The biggest event: ieri am fost nasha !

,l-am botezat pe Andrei Daniel,un bebe cuminte foc
caruia i-a placut tare mult in cazan
- asa de mult ca a zambit toata slujba ! manca-l-ar nasha !
Astazi am fost cu nashii nostri in Obor si am luat patutz foarte dragutz cu saltelutza si lenjerie,biberoane,suzeta,gel Johnson,pampers si servetele umede.Plus ca am mai primit de la nashi portbebe,gentutza de mama
si o gramada de hainute inclusiv halat de baie (numai daca l-ati vedea
) si bandane 
- asa il scoatem din spital : cu bandana ![]()

In rest,mi-a spus doctorul ca de acum pot naste oricand asa ca ma pregatesc psihic,ca fizic......mai greu.....parca sunt din ce in ce mai grea,nu pot sa merg mult pe jos si masina imi provoaca contractii,cred ca o sa stau mai mult in casa ca sa-l tin pe Victorash cat mai mult la cuptorash
.
Am aflat de la mama baietzelului pe care l-am botezat (care a nascut la Polizu) ca i-au facut clisma si au epilat-o inghinal (n-au fost multumiti de cum se facuse ea...).Ce parere aveti voi ca eu ma gandesc cu groaza mai ales la clisma.....
Fetelor care ati nascut ati trecut prin asa ceva ?
Si inca o intrebare : cat v-a costat nasterea (la Polizu sau in alta parte) ?
Va pup si o sa incerc sa intru mai des 
Cocoloasha,mamica de cocolosh 36+
,Victorash
Katink spune:
Fetele mele, sunt tare fericita! Am intrat sa fac un dus si mititica mea a inceput sa sughita!!! Am strigat din baie de l-am speriat pe sot ![]()
Anis, si eu simt ca parca ma trage in jos burta ca un bolovan, dar mai rezist, nu-i bai, mai este putintel!
Mamini, tu ma intrebai de ajutoare. Ei bine la mine vin abia in august, pe la inceput. Dar mai mult prefer sa nasc mai pe la sfarsitul lunii iulie, si sa fim doar noi trei cateva zile, mai ales ca am vorbit deja cu o moasa si timp de 10 zile va veni zilnic la noi sa ne vada si sa ne mai dea sfaturi.
Aici asa este, casa de asigurari acopera cheltuielile si beneficiezi de serviciile moasei, care pe langa faptul ca iti mai da sfaturi, se uita la tine - cum se retrage uterul, cum se cicatrizeaza taietura... - si la copil, il cantareste.. si tot ce trebuie.
Irina, cu vecina am mai vorbit ce sa fac ca tot prost stau cu fierul, cu toate ca iau regulat si mananc foarte bine. Sugestia ei a fost sa beau suc de sfecla rosie.
Mi-am luat, dar sincer am gustat si mi-a venit sa
asa ca nu l-am baut. Mi-am mai cumparat sirop de buruieni si sper pe marti la control sa stau mai bine.
Tot vecina mea s-a oferit sa imi dea 3 numerele de telefon ale fostelor ei colege si sa vorbesc sa vina una dintre ele acasa dupa ce venim din spital.
Kulta, cu ceaiul din frunze de zmeur vecina mea a spus ca mult mai eficient este sa imi cumpar ulei pentru masarea perineului decat sa beau ceai... Presupun ca parerile sunt impartite.. Oricum biata femeie a inceput sa imi explice cum se face masajul
, dar eu nu fac ![]()
Oricum ma bucur ca esti mai linistita astazi in privinta streptococului. Stai relaxata, mama ta vine lunea viitoare, mai este ff putin si o sa vezi ca va fi bine cu tine si cu Sebi, important e ca stii ce ai si ca deja ai luat masuri. Continua tratamentul asa cum ti-a spus doctorul si o sa fiti amandoi bine.
Mitub, pe miercuri iti tii puiul in brate! Sa va ajute Dumnezeu sa fie totul bine cu tine si cu puiul tau!
Si Simona, tu urmezi vineri! Succes, dar pana vineri mai intri tu
Pe Bogdana o vedem mai rar si de aceea i-am urat de pe acuma.
Noi mai avem control marti dimineata si miercuri implinim 38sapt. nu imi vine sa cred ce iute a trecut timpul. Eu presimt ca pe week-end-ul viitor nasc
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 37+
Fotografii
Katink spune:
Cocoloasha, sa iti traiasca finutul, sa creasca mare, frumos si sanatos!
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 37+
Fotografii