Mamici de iulie-august 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 4
Oana C spune:
Adriana, la taiatul unghiilor eu am noroc, pt ca Eva s-a nascut cu unghiute ff scurte si moi, asa ca nici acum nu au crescut asa de mult ca sa le tai; iar pediatra ei mi-a spus sa nu i le tai cind mai cresc, ci doar sa i le pilesc putin, pt ca sint inca prinse in piele si sa nu ii tai si din piele. Asa ca inca stau linistita cu asta.
Noi de joi, cind a implinit 2 sapt si 1 zi am trecut la Huggies Step 1, pt ca Newborn incepusera sa o stringa
.
Aseara i-am facut si prima baita in cadita (pina acum am spalat-o numai cu prosopelul, chiar daca i-a cazut buricutul de miercuri) si s-a purtat ca o ratusca in apa ... ![]()
. A inceput ea sa mormaie ceva la inceput, dar dupa aceea a fost asa de cumintica ....
Iar dupa ce am spalat-o am dat-o cu crema (Cetaphil - asta a recomandat pediatra ei, este mai buna decit Johnson's), am imbracat-o si cind o leganam in brate in rocking chair, tati a atins-o pe fetisoara cu suzeta si scumpa de ea a scos un zimbet maaaaaaaaareeeee de tot si a inceput sa rida!!!!!!!!!! Bucurie pe capul nostru; ca eram amindoi acolo, asa ca am vazut primul ris de-a binelea cind e treaza 

Acum doarme si este asa de linistita si fericita ... Si noi sintem fff fericiti cu ea, pt ca este un bebe asa de bun, nu plinge deloc, cind are nevoie de ceva vocifereaza in legea ei, iar noi ne dam seama ![]()
Oana C si baby Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
Oana C spune:
Adriana, si Eva mai are o chestie mai tare rosioara in mijlocul buricutului, dar pediatra mi-a spus ca e ok si sa continui sa o dau cu alcool.
Oana C spune:
Ancuta, felicitari pentru bebe Alex!!!! Ce grasun este si lungut!!!! Sa fie sanatos, frumos si mincacios!!!
Katink spune:
Ancuta, felicitari pentru grasun!! Sa va traiasca, sa fie sanatos si tie refacere rapida si mult laptic!!
Ma bucur tare mult ca ai nascut asa un pui grasun, mai ales ca si tu te plangeai ca stai prost cu fierul si erai stresata pe chestia asta.
Monai, felicitari si tie pentru printesica mititica si dulce! Sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa! Mult laptic si te asteptam cu povestea!
Noi suntem bine, cu mici exceptii, toata noaptea m-a durut mijlocul, plus ca m-am trezit de 10 ori pentru la baie - adevarul ca iar e cald la noi (30-32 de grade)si beau multa apa peste zi... - si azi mai mult in pat am stat sa recuperez somnul pierdut..
Mandra mea azi a miscat, dar nu a sughitat deloc
, ea care sughita de 3-4 ori pe zi...
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 37+
Fotografii
anis spune:
Simona, tu cand ai programata cezariana?
Cred ca ne facem noi griji prea multe ..si ei saracutzii de abia mai au loc la noi in burtica...
Katink..la mine de abia daca sughita 1 data pe zi..am observat ca s-a rarit de cand am intrat in 36 de sapt..dar de multe ori ,in drumurile nocturne la baie...o auzeam sugitand.Poate s-a mutat cu sughitul noaptea..
Eu am incercat sa dorm un pic..am reusit in reprize...ma trage prea tare burta...si ma doare de parca as avea agatat un bolovan de piele....daca merg prin casa ..ce sa mai zic vreo plimbare afara ma dor genuchii intr-un fel.
Mai am de asteptat...daca asteapta si dom'soare 2 saptamni pana imi scoate firele de cerclaj..la 39 de sapt...o sa imi fie greu...dar merita orice pentru bebelushul tau.
Azi ,chiar am masurat circumferinta burticii..(a taliei cica
) si e 112 cm.....heheh de la 62...
La voi cat e?
AniS
si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
KULTA spune:
Anda, parca m-am mai linistit putin. Se pare ca noaptea e un sfetnic bun.
Gabi, te grabesti?
Sa iti dea Dumnezeu nastere usoara.
Ioana, sa-l stapiniti sanatosi si pot spune ca ai dat putin pe el.La noi sunt foarte scumpe.
Delia, ma simt mai obosita la aceasta a doua sarcina din cel putin 2 motiva: o am pe Danuta de care trebuie sa am grija si alt motiv ar fi caldura, bat-o vina din care cauza nu pot dormi. Asta e, trece si asta.Vin ajutoarele pe 25Iulie.
Adriana, eu mi-am notat data la care i-am taiat Danutei unghiutele prima oara
.Buricutul, e normal sa singereze o perioada. Ai grija sa-l dezinfectezi de fiecare data.Nu-l tine pansat.
Mamini, mai vino cu noutati despre tine. Cum suporti cadurile astea? Te-ai mutat la rivitalo sau stai tot la apartament?
K34+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
KULTA spune:
Simona, chiar nu mai ai mult. Nastere usoara si un Mario sanatos si papacios.Am avut si eu vise horror in vreo 2 nopti, se facea ca-mi siroia singele pe picoare de nu-l puteam opri. Ma trezeam lac de transpiratie si multumeam lui Dumnezeu ca nu-i real.
Peca, eu i-am taiat unghiutele Danutei la 2 saptamini dupa nastere. Trebuie sa ai grija sa n-o tai ca sa nu se infecteze.
Giana, iti doresc sa fii la Odiseea si peste 2 ani si sa ai sarcini la fel de usoare ca asta de acum.
Irina, ai grija cu aerul conditionat, nu-i cel mai sanatos. Cum te mai simti?
OanaC, felicitari. Asa ma bucur cind aud ca bebeii cresc, schimbati marimea la scutec, le faceti baita, le taiati unghiile, ii scoateti la plimbare. Ce sa mai, aveti bebei mari.
Katink, sarcina e avansata, stai linistita, mai ales ca te doare mijlocul.Nu mai ai mult.
Anis, "taliuta" mea de viespe de altadata, masoara fix 100cm.
K34+ - miine 35

Poze cu noi
mamini spune:
Kulta, f prost suport caldura...ma tirasc de colo colo prin casa si dorm abia noaptea tirziu- pe la 1-2 cind se mai racoreste...de-abia ma intorc de pe o parte pe alta, am picioarele butuci si nu am putere si chef sa ma mai plimb...
la rivitalo ne mutam abia la sf lui octombrie, atunci e gata. deocamdata am ales tapetul, gresia, bucataria si am facut contractul la banca, de imprumut...s-ar putea sa fi gasit cumparator pt apartamentul asta, dar oricum actele le facem abia in octombrie...
pina una-alta la bloc, la cutiutza si e cald...
misto de tine ca iti vin ajutoarele asa repede... as vrea si eu sa o chem pe mama acum, dar 3 adulti si un bebe intr-un spatiu atit de mic...innebunim.
M
gabirus spune:
Ioana, felicitari pentru carucior! La multe si frumoase plimbari cu el!
Delia, nu stiu ce sa zic, parca sunt ceva mai greoaie decat la prima sarcina, dar totusi inca in forma. Inca pot face plimbari destul de lungi, diverse treburi prin casa etc. Dar parca prima data eram si mai ok. Sau am uitat eu ca trecut ceva vreme de atunci 
Irina, si eu prefer Leu (no offence Racilor ;-)) ca am deja un pui de Leu in casa si sunt antrenata. Dar el oricum iese cand vrea.
Peca, eu nu am folosit manusele la Eva, ci i-am taiat unghiile cand au crescut prea tare; a fost ok. Nici eu nu i-as pune sub nici o forma manusi pe caldurile astea.
Giana si la noi au fost diferente intotdeauna la diversele masuratori si inca in mod foarte variat: cand era femurul mai avansat si capul mai mic, cand invers ... ei cresc in salturi pe care nici o statistica nu le poate prezice sau masura cu exactitate. Un bebe e ceva frumos si misterios, nu se poate pune asa de usor in cifre dezvoltarea lui. Nu va mai faceti griji.
Gabi
, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, 36+ sapt.
POZE
KULTA spune:
Mamini, e intr-adevar incomparabil la rivitalo in ceea ce priveste caldura. Dau drumul la usa de la terasa toata ziua si oricum, in camere nu e asa cald cum ar fi la bloc. Las' ca nu mai aveti mult si va mutati dincolo. Cit despre 3 adulti si un bb intr-o casa mica, la bloc, si noi am stat astfel cind locuiam la bloc si mama a venit la mine sa ma ajute cu Danuta. A stat o luna si in plus, mai era si Timo in vacanta si astat cu noi, deci........3 adulti, un bb si un copil. N-a fost chiar asa rau.Eu iti recomand s-o chemi pe mama ta. Cel putin in perioada in care va mutati.Va fi cumplit de greu pentru tine.Nici nu iti imaginezi.
K34+
Poze cu noi