Mamici de iulie-august 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Acum ca ziceti voi, mi-am amintit si eu ca Ancutza se plangea de burtica mica si uite ce lungan grasunel a facut! Inca o data sa-ti traiasca Ancutza!

Anis - eu chiar m-am speriat azi pt ca bebe nu a miscat deloc pana acum o ora! Imi venea sa plang! Voiam sa plec la spital! Dar se pare ca era doar obosit ca acum a inceput iar sa se zbenguie. Asa este, misca mai putin acum, dar cand misca cateodata ma zguduie cu totul! Ma bucur ca ai scapat de herpes si esti bine!

Mamini- nu ma gandisem la asta! La mine sigur este ultimul week-end! Ce frumos! Mai am 5 zile!

Simona si Mario 38+
Kulta- La mine nu s-a mai uitat la col de mult! A vrut ieri sa masoare dar a zis pana la urma ca daca tot m-a programat pt vineri nu vrea sa ma mai controleze acum, sa nu-i dea vreo idee! Si asta ma nelinisteste, ca nu stiu cum stam!
Tocmai am visat ca iesise tot dopul si ma rugam de sotul meu si de mama si tata si nu voia nimeni sa ma duca la spital! Imi ziceau ca nu am nimic, ca mi se pare! Si pana la urma au trecut si contractii si scurgeri si tot! Ma omoara visele astea!

Anda- f bine ai facut! Vedem si noi acum cat de mari sunteti de fapt!

Gabi- vad ca tii la luna plina! Sper sa nu-i dea vreo idee si lui bebe al meu ca trebuie sa mai stea pana a doua zi, pe 22! Cred ca ti-am mai zis, ca pe 19, cand ai visat tu ca nasti, e ziua mea de nastere si mai sunt nascut tot pe 19 si Adrian Paunescu, Mircea Dinescu si Ilie Nastase!

Ioana - sa-l stapaniti sanatosi si sa-l folositi cat mai des! (sa va ajute si vremea)

Delia - si eu ma simt f obosita, iar cand ma apuc sa spal vasele deja este criminal! Simt ca ma trage burta in jos!

Adriana- ce repede cresteti! Faceti progrese zi de zi. Sa o tineti tot asa! Multumim pt ponturi! Sper sa tin minte totul, daca nu, mai intreb si eu pe aici! (nu pot sa fac la fel ca Irina ca la mine tot face sotul curat in calc si sterge tot ce i se pare lui inutil! (sau le muta si nu le mai gasesc!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

buna fetelor.....
bine ca e we......si sunteti si voi mai incete la scris.....ca in rest nu ajunge omul sa va citeasca si ramane asa cu o senzatie..."bai da puturoasa m-am facut!"

quote:
Am reusit sa ii tai unghiutele lui Aidan...secretul este sa o faceti cand doarme sau cand este foarte linistit, altfel nici sa nu va incumetati.

legat de chestia cu taiatul unghiutelor.....dupa cat timp se recomanda?.....caci aici ti se spune din maternitate ca in nici un caz mai repede de 4 saptamani, deci ca sa nu se zbarie sa ii dai manuselele alea de bumbac subtire, si cand incepi cu taiatul sa fie taiate drepte si nu rotunde
personal taiatul drept ma duce cu gandul la colturi.....si mi se pare mai usor sa se zgarie apoi......cat despre manusele.....pe caldurile astea, mie una nu mi-ar place.....deci banuiesc ca nici saracului bb.

voi ce parere aveti despre asta?

va doresc un rest de duminica placuta in continuare!

peca

_
http://community.webshots.com/user/peclitza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/peclitzo/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Nu stiu ce am facut ca am mutat semnatura mai sus! Parca am innebunit! Ma duc sa ma mai culc un pic! Pesemne neuronul meu e deja supra solicitat!

Simona si Mario 38s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Eu i-am taiat unghiutele ca erau deja prea mari si se zgaria pe fata.Manusele din acelea avem si noi dar nu stau pe mainile lui...le da jos imediat ce le pun.
Pe babycenter.com scrie ca unghiile se pot taia cand ajung prea mari si se poate face si de cateva ori pe sapt, asa de repede cresc.

Si inca ceva...crema de fundic de la Nivea este absolut extraordinara...nu vreau sa nu fac reclama gratuita dar e chiar buna, Aidan nu are deloc roseata la fundic :)

Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Pe mine un singur lucru ma nelinisteste...faptul ca Aidan inca mai are spotting(usoara sangerare) la buricutz.Dr a spus ca e absolut normal dar deja este o saptamana de cand are.Nu e mult,e foarte putin si se usuca mereu acolo.
Voi ce stiti de asta?Maine voi suna la dr oricum sa intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Felicitari MonaisiAncutza pentru minunile pe care le-ati adus pe lume!Sa fie sanatosi,mancaciosi si mai putin galagiosi!Sa reveniti curand cu povestioare despre nastere si cu pozici.

Adriana,esti cea mai norocoasa mamica...!Bebe e un cumintel iar tu nu te stresezi deloc!Tine-o tot asa!Ce mult imi doresc sa fie si meu tot atat de cumintel...,fara colici...dar am o presimtire ca va fi tocmai invers.Cat despre mine...am senzatia cate-odata ca nu voi putea face fata situatiei.Oare nu sunt pregatita?Sau e doar teama asta din-nainte?

Irina,azi am vazut si eu in sfarsit caseta cu bb Dany si se pare ca si la mine este o diferenta intre cap si femur.Mai exact la 33+6 cat aveam atunci,a iesit capul de 32+5 si Fem. 33+3.
Acum nu stiu cat de mult sa ma ingrijorez.La tine stiu ca a fost diferenta mai mare,dar celelalte fete,voua v-au spus de astfel de diferente?

In rest noi suntem bine.BB Dany e un dansator la mami in burtik si ma face atat de fericita...chiar daca mai nimereste si organe sau coaste de-mi vine sa tip...E OK! Am suportat cu bine pana acum aceasta sarcina si daca asi fi sigura ca vor fi la fel ca asta,pe bune daca nu as-i mai face inca 5.

Sper din toata inima ca toate mamicile sa aiba nasteri cat mai usoare,bebici sanatosi si sa ne mai intalnim la "Odiseea sarcinii in 40 de sapt." si peste 2 ani.Eu sigur voi fi aici

Va pup !

Giana34+3

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Peca, noua aici ne-au zis 2 sapt. eu o sa i le tai la 2 sapt si sper sa nu se faca zebra pe fatza pina atunci, fiindca, vorba ta, manusi ii trebuie pe vremea asta...
Simona, pai 5 zile...living la vida locca! sampanie de copii, papa bun si amor cu sotul...mama cum suna 5 zile...trece greu timpul cind e ditamai burta, dar pe de alta parte, 5 zile se duc intr-o suflare!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Giana si la noi sunt diferente mari, la morfofetala de trim 2 diferentele erau la modul zile, acum avem femurul f lung(cu aproape 2 sapt mai mare, fotomodelul mamei!) si circumferinta abdomenului cu aproape 2 sapt mai mic- slabanoaga, in acord cu teoria mea cu fotomodelul, capsorul mai mic cu aproape o sapt, greutatea medie pt virsta ei...nu stiu ce sa cred, depinde in ce tabel te uiti, variaza. nu toti copiii sunt la fel si mai ales constitutia fiecaruia difera, unii sunt mai indesati si mai grasuti, altii desirati si lungi...traiasca diferentele!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

In sfarsit s-a mai animat putin pe aici... ce-mi place cand am ce citi...
Astazi n-am iesit de loc din casa, este cumplit de cald la noi, asa ca am dat drumul la aer si stam la racoare...

Giana, la tine este parfum!!! Nu sunt diferente care sa te ingrijoreze, asa ca stai potolita, nu ai de ce sa arunci banii pe fereastra pt. alt control... A stiut el de ce ma trimite si-n alta parte!!!!

Adriana, cat esti de relaxata, esti o mamica super!!! Tot de la Nivea am cumparat si eu cosmeticele, inca nu am cumparat crema pentru fundulet, am luat ulei de corp numai. Tu dupa baita cum faci? Il dai cu ulei de corp si atat, sau il dai cu cremutza???
Legat de ombilic, uite ce zicea DEDE: "Eventual daca ramane GRANULOM adica o zona necicatrizata se puncteaza cu nitrat de argint 3% doar pe granulom, nu pe piele, de vreo 2-3 ori. Nitratul de argint s-ar putea sa nu ti-l dea de la farmacie decat cu reteta si trebuie folosit doar daca e o zona mare necicatrizata daca nu, e de ajuns si alcoolul.
Atentie nitratul de argint pateaza definitiv hainele si pe piele ramane vreo saptamana negru. "
Am cautat la arhiva cu sfaturi!!

Simona, ai putea sa-l rogi pe sotul tau sa-ti faca si tie un folder pe care sa-l cheme Simona si sa bagi acolo tot ce crezi ca-ti va folosi in timp legat de bebe, iti va folosi mai tarziu, daca nu tie, uite macar ca sa transmiti mai departe...

Ioana, ce bine ca ati rezolvat problema carutului!!!! De-abea astept sa vad poze de afara!!! Uraaa, Andrei va iesi in lume!!! Atentie, sa nu mi-l fure vreo gagica!!!

Peca , nici eu nu cred ca as suporta s-o vad cu manusele pe manute, dar pentru primele zile... cred ca va fi necesar!! O sa-i tai unghiutele cand ii vor creste, tot asa, in somnic!!!

Gabi, imi place de tine, eu una as prefera sa fie leutza fetitza mea, asa ca... noi nu ne grabim nicaieri... mai ales ca suntem micutze!!

Pupici multi,

Irina si bebe 36 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Irina,, nu stiu daca aici gasesc nitrat de argint, nici nu stiu cum se spune.Dr a spus doar sa il curat cu alcool si va trece de la sine, sa nu ma panichez.....ti-ai gasit, eu ma panichez de la tot -haha.
Am intrebat si la fetele de la mai-iunie si se pare ca la fel au facut, cu alcool.

Dupa baita nu pun nimic pe el, numai daca mai are piele pe undeva, pun lapte de la Nivea(cleansing milk) cu un tampon de vata si se curata frumos.In rest daca ies afara pun pe el crema de protectie factor 60 tot de la Nivea.
Niciodata nu pun pudra, mi s-a interzis total de dr. pt ca poate provoca iritatii sau alergii.

Mergi la inceput