Pt. ADMIN de la sindicatul de pe chat :)))

Pt. ADMIN de la sindicatul de pe chat :))) | Autor: Reliana

Link direct la acest mesaj

Draga admin, avem o maaaaarrrreeeee rugaminte la matale, daca ai vreme si chef, si nervi sa ne mai asculti si pe noi cu plângerile :)))... Chatul merge greu, si câteodata nici forumul nu se deschide, si cred ca ne-am unit asa de tare toate fetele si baietii de pe aici, de nu mai putem sta despartiti, desi pe chat abia ne întelegem- stam cu minutele sa plece reply-ul! Ti-am fi tare recunoscatori daca ai putea cumva sa ne ajuti, si daca noi putem face ceva la rândul nostru, suntem "fresh pe pres" sa ajutam!!!
Multumim anticipat!

Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci când vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Draga Adminule te rugam noi frumos, fa cevaaaaaaaaaaaa ca noi chiar suntem dependente, si uite asa de la site apar incaierari,razboie mondiale, divorturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

da adminule..fa ceva sa eviti divortul ..nu de alta dar noi iubim tare mult site-ul asta si am devenit asa dependente atat de el cat si noi unele de altele incat ne este greu fara si ne simtim straine in alta parte.Asta-i casa noastra care ne-a reunit si a facut in asa fel sa ne cunoastem!Fara chat si fara site-ul asta am fi ca un copil fara casa!
Ajuta-ne!
Multumim!

Adina si bebe Rares-Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Subscriu si eu mai adminule dragutule.

Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela spune:

Vorba lu´Reli, si eu sunt "fresh pe pres" numa´sa mearga mai repede,
ca renunti pana incarci ceva!
De chat ce sa mai zic -eu am cedat, nici nu mai incerc!

Numai bine la mamici si la bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

MA DECLAR DEPENDENT DE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Dragi membri sindicali...:)

Dupa toate studiile pe care le-am facut problemele de viteza se datoreaza tot providerului pe care il folosim. De ce nu plecam de la ei? Pentru ca este mult mai ieftin decat alti si noi platim deocamdata din buzunar. Totusi am inceput sa cautam un alt provider si s-ar putea sa mutam serverul in curand. In paralel providerul actual ne-a promis ca ne va muta pe o alta legatura mai putin aglomerata. Ca acest lucru sa se intample cat mai rapid noi nu am platit ultimile 3 facturi. Le-am spus foarte frumos ca nu platim pana nu se reglementeaza situatia. Ei spun ca daca nu platim nu pot sa ne mute si uite asa ... schimb de scrisori. O sa revenim in curand cu un "update" al situatiei! Pana atunci va rog sa aveti rabdare si sa incercati sa nu cadeti prada frustratiei!

In ceea ce priveste chatul ... nu pot sa promit prea mult. Applicatia de chat pe care o folosim este gratis si am muncit ceva ca sa o integram cu forumul. Din pacate nu suntem prea convinsi de utilitatea acestuia. In general pe chat sunt cam aceleasi persoane si numarul lor total este inca mic in comparatie cu numarul celor care posteaza pe forum. De aceea cred eu ca este mai important sa investim in viteza siteului decat in applicatia de chat. Totusi am sa fac urmatoarele:

1. Am sa creez in curand un sondaj pe forum ca sa vedem cat de util si de popular este forumul
2. Am sa mai fac un studiu al produselor de chat. Ultima data ma oprisem asupra unuia care costa in jur de 500 de euro.
3. O sa ma gandesc cum ne puteti ajuta .. daca ne puteti ajuta?!?

De asemenea ma gandesc sa mai micsorez dimensiunea primei pagini a site-ului. Aceasa este o pagina mult prea "incarcata" cu informatie si aceasta ingreuneaza implicit site-ul. Din pacate nu am avut niciodata timpul necesar sa fac optimizari dar o sa intram si in aceasta faza.

Ca sa facem si promisiuni:

Cam peste 3,4 saptamani o sa luam o hotarare in ceea ce priveste providerul.

In urmatoarele 4 saptamani vom optimiza prima pagina. Ma gandesc chiar la o abordare gen "portal" in care sa va alegeti voi ce sectiuni sa fie vizibile pe prima pagina.

Peste 2 saptamani o sa incep impreuna cu moderatorii o campanie de "curatire" a forumului. Ceva de genul ... cum ne scotea Ceausescu duminica sa curatam parcurile!:)

Sper ca pentru moment aceste informatii va satisfac atat curiozitatea cat si frustrarea.

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Subscriu si eu !!!
Nu odata am plecat cu nervii creti de la calculator !!!
Sanatate maxima,Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Nu pot sta locului shi-mi dau shi io drumul la miorlaiala!

Draga admin, eu nu cred ca este corect sa faci un clasament de genul "forumul este important iar chat-ul mai putzin" pentru ca, datorita chat-ului viteza de comunicare este mult mai mare, ceea ce este extrem de important pentru noi (prietenii shtiu de ce!).

In orice caz, trebuie sa spun ca ma solidarizez shi eu "sindicatului" shi "aprob afirmativ" cele spuse de prietenele mele in mesajele postate anterior!

*Sanatate maxima tuturor shi pupici dulcici *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

"N-aveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem mamäääääääääääää
N-aveeeeeeeeeeeeeem tatääääääääääääääääääääää
Parc-am fi facutz din piaträäääääääääääääääääää"

Admin sa stii ca atunci cind sta inima chatului sta si inima forumului...adeca ori merg amindoua,ori nu merge nikaaaaaaaaaaaaaaa
Si multi dintre useri nu pot intra pe chat d-aia e asa de nepopular(t).
PS: ne punetz si noo steag cu Germania????

Make love,not war!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Adm, poate ar intra mai multa lume pe chat daca ar merge. Si eu zic ca si chat-ul este important, deoarece poti comunica mai rapid. Hai ne-ai sedus si acu ne abandonezi????

Mergi la inceput