Pt. ADMIN de la sindicatul de pe chat :)))
Raspunsuri - Pagina 2
monica spune:
daca e vorba de sindicat, atuncea sa ma luati si pe mine în calcul!!!:D:D
VREAU CIAAAAAAAAAAT!! VRIAU FORUUUUUM!!!!!!!!!
Adela spune:
quote:
Originally posted by mamaruta
Adm, poate ar intra mai multa lume pe chat daca ar merge. Si eu zic ca si chat-ul este important, deoarece poti comunica mai rapid. Hai ne-ai sedus si acu ne abandonezi????
Mamarutzule .
VREM CIAT! VREM CIAT!
Adela &Julia
Florys spune:
SUBSCRIU SI EU CA ATIT CHATUL CIT SI FORUMUL MERG FOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE GREEEEEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU SI FIIND SI EU DEPENDENTA DE NU POT DECIT SA SPER CA TOTUL SE VA REZOLVA.
MULTUMIRI ANTICIPATE,
Florentina
"Sanatate ca-i mai buna decit toate!
Albumul:
"http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=48&cid=473
Florys spune:
SUBSCRIU SI EU CA ATIT CHATUL CIT SI FORUMUL MERG FOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE GREEEEEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU SI FIIND SI EU DEPENDENTA DE NU POT DECIT SA SPER CA TOTUL SE VA REZOLVA.
MULTUMIRI ANTICIPATE,
Florentina
"Sanatate ca-i mai buna decit toate!
Albumul:
"http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=48&cid=473
korinna spune:
da..subscriu si eu la ce zic fetele
greu se incarca forumul..dar si chatul e important ca acolo ne-am cunoscut mai bine..acolo s-au legat prietenii stranse
Eu aici pe Dc ma simt ca la mine acasa..sau mai mult..ca in casa bunicilor
Nu vreau sa renunt sa mai intru..dar uite am sa-ti spun clar ca nu mai intru pe chat ca merge f greu si stau degeaba minute intregi holbandu-ma la ecranul alb
Uite poate crezi ca am putea cotiza cu ceva bani....nu stiu
da-ne tu solutia..dar iti spun un lucru..daca providerul merge naspa schimba-l..inseamna ca si el are pb la randul lui
Iti spun asta pt ca eu lucrez la un provider internet si stiu care e treaba si cum se pune problema
KORINA & BB STEFAN
tinatache spune:
Si daca tot veni vorba de popularitatea chat-ului: am incercat sa intru si-mi da accesul interzis. acuma ce fac???
Cristina
marius spune:
quote:
Originally posted by tinatache
Si daca tot veni vorba de popularitatea chat-ului: am incercat sa intru si-mi da accesul interzis. acuma ce fac???
Cristina
Facem un chat a celor interzisi la chat.
Marius...cel interzis.