Ce surprize faceti sotilor, iubitilor de ziua lor?
![](images/user_woman.png)
Salutare!
Pentru ca mamele intotdeauna au fost pe primul loc si pentru ca ele sunt cele mai bagate in seama a venit si randul tatilor sa le facem surprize.
Ce surprize facem sotilor, tatilor s-au iubitilor de ziua lor? S-au ce surprize ati facut!
Astept comentariile voastre... Surprize, cadouri, etc...
Ce surpriza poti face unui sot atunci care are ce-si doreste? Este intrebarea la care multe din noi nu au raspuns! Idei...
Mami de Alex mancacios
Pozici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex
Evolutia lui Alex:
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;28/st/20050522/n/Alex/k/70e9/age.png
Beatrice
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chatonel/chatonel.jpg)
chatonel spune:
o masa la resto si o seara la hotel, doar voi doi :)
La liberté de chacun s'arrête là où commence celle des autres.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sirimie spune:
Dupa parerea mea conteaza mai putin ce cadou ii faci decit faptul ca ii faci un cadou de ziua lui. Totul e sa nu fie o surpriza ca ii faci un cadou. Cel mai potrivit este un cadou care ii place, si numai tu stii ce ii place cel mai mult!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! :)
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Anca Micaela spune:
Mi-ar trebui si mie niste sfaturi... Se apropie ziua sotului meu si nu am idei... Zice ca nu vrea ceva anume, ca nu-i trebuie nimic si vrea sa-l surprind. Doar ca nu pot sa caut prin magazine, ca Ema noastra are 4 luni. Off, mereu mi s-a parut greu sa iau cadouri. Eu urlu in gura mare ce vreau, din timp, fac si liste. Help!
Anca Micaela, mama Emei Ioana
http://community.webshots.com/user/AncaMicaela
iri_sori spune:
Parerea mea este: sa-i oferi o cina romantica acasa s-au daca ai cu cine lasa copilul cateva ore il poti invita la un restaurant asta daca te tine buzunarul.Uneori si o cina romantica acasa bine organizata iti face o deosebita placere.
iri
beatriced spune:
Anca, eu ma gandeam mai degraba la niste desuu-ri pentru tine, adica te imbraci fain noaptea, pui niste lumanarele si il surprinzi asa. Ii faci un tort mare si bun... Yami, ca-mi ploua in gura acum! ... cred ca-i place ceva dulce, iar seara ... ceva miscare... Eu nu mai am idei... Mai ziceti si voi...
Ma mai gandesc intre timp...
Mami de Alex mancacios
Pozici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex
Evolutia lui Alex:
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;28/st/20050522/n/Alex/k/70e9/age.png
Beatrice
spic de grau spune:
Noi suntem practici! Adica la ziua fiecaruia decidem fiecare cam ce ne place si aia luam - impreuna.
De exemplu el e tipul tehnic. Asa ca avem grija sa facem economii din timp si luam ba un pocket pc, ba un laptop, ba un telefon (in cei 5 ani de cand suntem impreuna a schimbat 12 telefoane mobile), ba un aparat foto (ultimul a costat 1000€). La sumele astea e clar ca decidem impreuna, si stim din timp ce cadou avem.
Mie imi plac toalele, parfumurile si bijuteriile, asa ca si aici mergem impreuna, ca sa imi aleg ce imi place mie.
La sfarsit ne dam pupicii de rigoare.Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004)
![](foto.gif)
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
sim spune:
Beatrice, si eu am aceeasi problema de vo 3 ori pe an: de ziua lui de nastere, de ziua lui de nume si de Craciun. Problema ceva mai mare este ca al meu sot nu suporta sa primeasca lucruri de imbracat, adica ceea ce eu pot lua cel mai usor.
Solutia mi-a venit in timpul unei discutii cu un prieten de familie. Ma tot vaitam eu ce sa fac, ce sa iau...la care el mi-a dat ideea: pai vezi ca am auzit ca vrea sa-si ia "nu stiu ce amplificator pentru chitara". Ei, zic, pai mi-ai luat un bolovan de pe inima. Norocul meu este ca are multe pasiuni si prieteni cu care discuta... Iata si solutia mea. Intreaba-i prietenii daca l-au auzit ca si-ar dori ceva. Ceva poate fi: o placa mai performanta pe la calculator, un DVD, un joc nou pt calculator, o carte pe care nu si-o poate lua usor de pe la noi si trebuie comandata pe net, o pereche de casti mai "serioase" si tot asa.
Daca vrei ca surpriza sa fie cu adevarat reusita trebuie sa se lege de o pasiune a sotului tau, dar si sa fie oferita intr-un mod inedit. Aici chiar te las pe tine sa improvizezi...
Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi
carmita_baby spune:
quote:
Originally posted by spic de grau
Noi suntem practici! Adica la ziua fiecaruia decidem fiecare cam ce ne place si aia luam - impreuna.
De exemplu el e tipul tehnic. Asa ca avem grija sa facem economii din timp si luam ba un pocket pc, ba un laptop, ba un telefon (in cei 5 ani de cand suntem impreuna a schimbat 12 telefoane mobile), ba un aparat foto (ultimul a costat 1000€). La sumele astea e clar ca decidem impreuna, si stim din timp ce cadou avem.
Mie imi plac toalele, parfumurile si bijuteriile, asa ca si aici mergem impreuna, ca sa imi aleg ce imi place mie.
La sfarsit ne dam pupicii de rigoare.Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
Si noi facem la fel Lumy, de ziua lui mergem sa cumparam tehnica, de ziua mea si tehnica si bijuterii
![](icon_smile_big.gif)
Mello motanelul iubit