Naturiste si homeopate(8)
Raspunsuri - Pagina 13

Fabya spune:
Fabya spune:
 Costi,MirOna adaugati-ma va rog in lista  , am inceput tratamentul dat de Livia si am promois ca va anunt de cind incep.Pe 20.07 mi a venit CM. si azi find in a trei zi a trebuit sa fug pina la gineocolog pentru analize(singe),urmeaza sa merg din nou pe 9.08 tot pentru analize...De aseara deci am inceput sa i-mi iau tratamentul si incerc sa-l respect cu cit mai mare strictete asa cum mi-a spus si Livia sa le iau (ceai naprasnic,extract din mugur de zmeura,tinctura de marar,mastodynon,carpicon,vitamina E,si Maca) de aproape o luna iau si KAMBUCHA  ,am intrebat-o pe Livia si mi-a recomdat   daca am asa ceva sa iau incontinuarie pe linga tratamentul dat de ea.Uite pt.fetele care nu cunosc Kambucha doua seit de unde va puteti informa despre kambucha,si ce tratamtent se pot face.
http://www.kombu.de/romania1.htm    sau  
http://www.freemail.atlastelecom.ro/~samuboy/kombucco/comanda.php
Eu am presimtit  mai mult ca sigur ca nu sunt  si nu am stricat prea multi bani pe test de sarcina si dupa o intirziere de 13 zile au venit ,si ceea ce ma face sa cred ca din cauza ceaiului  kambucha am avut dereglare,deoarce am mai folosit anul trecut in decembrie si tot la fel am avut o dereglare de 21 de zile,ceea ce mi-a spus si Livia ca e normal sa fie asa la inceput,dar nu trebuie sa intrerup ceai-ul anul trecut,l-am oprit si nu fost bine trebuia sa continui cite luni....de data asta am sa fac asa.
 si nu am stricat prea multi bani pe test de sarcina si dupa o intirziere de 13 zile au venit ,si ceea ce ma face sa cred ca din cauza ceaiului  kambucha am avut dereglare,deoarce am mai folosit anul trecut in decembrie si tot la fel am avut o dereglare de 21 de zile,ceea ce mi-a spus si Livia ca e normal sa fie asa la inceput,dar nu trebuie sa intrerup ceai-ul anul trecut,l-am oprit si nu fost bine trebuia sa continui cite luni....de data asta am sa fac asa.
Serj ,Marunzika,Thea,Speranta ma bucur ca nu ma-ti uitat dar am intrat mai rar deoarece am pe cineva in vizita...dar v-am urmarit ce a-ti postat zilnic.
Fetelor pupici ,multa bafta si sa aud vesti bune si vrea sa vad cum va mutati pe rind la ,,Modelele noastre "
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute 
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

dariana spune:
dariana spune:
 Draga Speranta,
daca este de la ovulatie, cat ar trebui sa tina sangerara, ca a inceput aseara si continua si azi; nu e mult, intradevar, dar este maronie (de la inceput)si am inteles ca daca sta mai mult acolo se oxideaza si asta ar fi motivul pt care este de culoare maro; 
atunci intrebarea este cand am ovulat de a avut timp sangele sa se oxideze?
O sa-mi iau si temperatura bazala sa vad daca este crescuta si daca e asa inseamna ca intradevar este de a ovulatie.

maria carmen spune:
maria carmen spune:
 musete,imi pare rau, nu mai stiu unde am citit.Am avut trecut la favorite, insa al meu sot a reinstalat windows-ul si le-am pierdut.O sa incerc sa-mi amintesc, o sa mai caut si daca gasesc iti trimit.Spune-mi te rog, sotul tau are ceva simptome de la e.coli? eu nu am nici unul.Am depistat-o prima data la o cistita, facuta la mare vara trecuta.Am auzit ca ar trece totusi cu antibiotic luat 3-6 luni in continuu, dar in felul asta iti dai seama ce plina as fi de candida.Ce i-a spus sotului tau, ce fel de trat. si de ce se tot face?
Carmen

pacienta spune:
pacienta spune:
 Serj tu vei vrea sa afli ce o sa ai fata sau baiat?  Asa cred si eu ca puiutul vine cind vrea el. Oina la urma sa fie sanatos/oasa e cel mai important. Si sotul meu e tot leu! Deaceea am vrut sa am un puiut ca el de aprig.  Dar ce o fi o fi.....numai sa fie!
 Dar ce o fi o fi.....numai sa fie!
Multumesc de urari. Si eu iti doresc o sarcina usoara si un bebic sanatos si norocos. 
Pupici
Pacienta

Serj spune:
Serj spune:
 'neata fetelor!!!
pacienta multumesc scumpa mea, dar nu este prea usoara sarcina asta
 . cat despre sex, sigur vreau sa stiu (eu imi doresc f.f.f. mult o fetita, ca baiat am) dar voi sti cu precizie pt. ca am de gand sa fac amniocenteza. daca tot ma chinui asa, macar sanatos/oasa sa fie.
. cat despre sex, sigur vreau sa stiu (eu imi doresc f.f.f. mult o fetita, ca baiat am) dar voi sti cu precizie pt. ca am de gand sa fac amniocenteza. daca tot ma chinui asa, macar sanatos/oasa sa fie.
iepurila am o rugaminte la tine! daca poti sa ma ajuti cu un medic homeopat bun din Iasi (eu sunt originara de acolo, si fratele meu si cumnata sunt acolo) vreau sa-i trimit la homeopat pe amandoi pt. nervi

de mine, ce sa va spun?! cand mai bine cand mai rau... dar dau inainte.
va doresc fetelor, cand va veni timpul de  , sa fie o perioada cat mai frumoasa din viata voastra si sa fiti senine. ca eu nu prea reusesc
, sa fie o perioada cat mai frumoasa din viata voastra si sa fiti senine. ca eu nu prea reusesc si e tare urat
 si e tare urat
pupici multi la toate noi si vechi
cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

mioritaus spune:
mioritaus spune:
 Fetele, chiar nu stie nici una cum se administreaza capsulele de napraznic?Inainte sau dupa masa?in timpul ciclului sau nu?
Va pup, Miorita

lumit spune:
lumit spune:
 dariana,petele pot fi de la ovulatie.Eu am tot ciclu f.lung(ultima data 45 de zile) si totusi ovulez in ziua 14-15(dovedit ecografic).Si eu tot cu Sepia ma tratez,impreuna cu un alt remediu,Thuya.In primele doua luni am avut bilute,acum iau si eu picaturi,ca si tine.Luna aceasta,la ovulatie,am avut dureri ceva mai mari,ma gandesc ca-si fac efectul picaturile.Tu de unde stii ca nu ovulezi?Ti-ai monitorizat ovulatia?
Fetelor homeopate,am si eu o nelamurire:am voie sa beau,din cand in cand,un pahar de bere?N-am intrebat-o pe doctora si nici nu gasesc scris pe undeva daca in tratamentul homeopat este interzis alcoolul.

adimercedes spune:
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by mioritaus
Fetele, chiar nu stie nici una cum se administreaza capsulele de napraznic?Inainte sau dupa masa?in timpul ciclului sau nu?
Va pup, Miorita
Miorita, capsulele de napraznic le iei inainte de masa, fara intrerupere, pe toata durata tratamentului, implicit si in timpul ciclului. Nu intrerupi decat la sfarsitul tratamentului sau cand aflii ca esti
 .
.Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

motzunica spune:
motzunica spune:
 Mioritaus, eu am luat napraznic din prima zi a CM, inainte de masa. Se ia tot timpul, se intrerupe doar in caz de sarcina.
Lumit, ai voie dar nu in ziua cand iei tratamentul.