Naturiste si homeopate(8)
Raspunsuri - Pagina 12

diciu spune:
diciu spune:
 sorina...si in astea 5 luni...ati mai facut o spermograma?...sa vedeti ce schimbari au fost?
si sotul meu o prefera pe aia ce are gust de coniac...

Sorina7 spune:
Sorina7 spune:
iti spun drept ca i-am dat fara sa stiu cum ii este spermograma, ma gandeam ca nu are ce sa strice...si dupa 3 1/2 luni de tratament am facut de fapt spermograma si a iesit f.buna. Acu nu stiu daca ar fi fost buna si fara BU, dar inclin sa cred ca la motilitatea f.buna a fost influentata de BU.

iepurila spune:
iepurila spune:
 Si eu stiu (tot de la voi) ca fetitele iau BU pana la ovulatie (eu iau 1 si 1/2 lingurita dim si 1 si 1/2 linguita seara.
Iar baieteii o iau non stop. Nu am stiut ca cea de la Favisan e mai buna la gust. Mi-ati dat de lucru. sa o caut si sa o incerc.
Costi, nu ne-ai spus daca te-ai decis sa mai faci vreun test.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mishulina spune:
Mishulina spune:
 Thea da,ma duc luni pentru instilatii,fac de fapt 2,luni si miercuri cu internare de o zi,stau o ra in pat dupa si ma lasa acasa..Sper si eu sa fie bine...Se fac cu un amestec de antibiotic,antiinflamator si xilina!
Costi,ce mai e nou?
 Va pupic pe toate! 
Ina

Costi spune:
Costi spune:
 Buna fetelor!
Ma iertati de intirziere,: n-am facut test si nici nu ma grabesc.
Nu ma certati, va rog...
Daca e sa fie, e, daca nu, nu...
Mai fetelor dar am o stare de somnolenta rau, rau de tot..
Doctorita zice ca si de la tratmentul homeopat se intimpla sa ai somnolenta... Dar mi se inchid ochii dupa 10 minute in fata calculatorului... Sa vezi la servici...
Lumit, la fel ti se intimpla?
Musete, sigur avem acelasi medic- in Militari, la Piata Gorjului...?
Elena
Ultima speranta!

lumit spune:
lumit spune:
Costi,la fel am patit si eu cand am inceput tratamentul.As fi motait tot timpul.Pentru ca ma apuca somnul in timpul orelor am hotarat sa iau tratamentul seara,inainte de culcare.Abia dorm mai bine...

Serj spune:
Serj spune:
 'neata fetelor!!!
azi am reusit sa intru si sa stau mai mult (din cauza oboselii, nu am mai venit), si profit de ocazie ca sa va scriu si eu 2 randuri...
de azi am devenit si homeopata! ieri am fost la prima vizita si m-a luat cu povestile de la inceputul vietii mele, etc.
mi-a dat niste pastilute de tinut sub limba, seara. inca nu le-am vazut pt. ca in farmacie a spus ca mi le comanda si azi le gasesc.
irinuca bine te-ai intors!!!! eu am facut pana acum 2 eco vaginale, si nu am avut probleme, cand am facut al2-lea erau 7 sapt. si daca se vedea la abdomen cred ca facea asa, nu?
oricum, atunci margica avea 8mm, si sper ca intre timp sa mai fi crescut si sa stea bine, pt. ca la mine tensiunea nu vrea sa se stabilizeze
costi pune si fa un test, daca este cu ochisori, sa vezi ce iei pt. intretinere, nu?
fabya ce ai facut???? un test nimic? strica inca unul, poate acum iti iese pozitiv!!!!
pacienta vreau sa-ti spun ca eu am vrut sa fac un copil in zodia scorpion (asa credeam eu ca este mai bine) si apoi cand nu a fost, am schimbat, si tot asa, pana m-am lasat pagubasa, am inteles ca un copil vine cand vrea el, in ce zodie vrea el.... cum eu si sotul meu suntem aproape de zodii (el leu, eu balanta) am vrut ca al doilea piu sa vina aproape de ziua primului care mi se parea ca este singuratic departe de noi (ca zi de nastere, prostii, nu????). dar nu mi-am inchipuit ca vor fi 2 pestisori in casa, ca daca totul decurge bine, va fi la inceputul lui martie ca si primul;
asa ca suntem toate la fel, ne imaginam si visam pana se implineste, iar atunci speram doar sa fie bine indiferent de zodie.
pupici, si sa vina cat mai repede si la tine cu ochisori  
ferice de voi, fetelor care va duceti in concediu!!!!
noi pana in oct. stam pe maidanele si plajele de aici , dar eu nu am voie la soare
, dar eu nu am voie la soare
 la toate fetele si concediu placut la cele care pleaca.
la toate fetele si concediu placut la cele care pleaca.
aaaa!!!! bun venit la fetele noi, si sa mearga repede ola 
cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

dariana spune:
dariana spune:
 Mai fetelor,
va rog mult sa ma lamuriti si pe mine ce se intampla ca tare mi-e frica sa nu fie ceva nu tocmai bine. Fac un tratament homeopat pentru infertilitate, dr. mi-a zis ca intai trebuie sa reglam ciclul (care este lung, putin cantitativ si de culoare maronie) si mi-a dat in prima luna niste granule(sepia)care nu au avut nici un efect iar a doua luna niste picaturi (tot sepia)- un trat. mai puternic- iar aseara si azi (ziua 13 si 14 a ciclului) au curs niste picaturi de sange tot asa maronii.Nu-mi spuneti ca e ovulatie ca dr a zis ca nu am si m-ar mira ca trat. asta sa-si faca asa repede efectul si sa am ov chiar in ziua 13-14 in conditiile in care eu inainte aveam un ciclu de 35-47 zile. Aveti idee ce poate fi asta???

asi spune:
asi spune:
 Mersi fetelor!
Cred ca de luna viitoare luam si noi!Am mai luat si anul trecut doar eu si aiurea dar efectul cel maibun e ca e un afrodisiac super