Naturiste si homeopate(8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria carmen spune:

Ciao!
thea-m, nu sti care ar fi cauza infectiei e.coli? eu am auzit ca ar fi din cauza imunitatii scazute.Tu faci trat homeopat pt tratarea infectiilor sau pt crestera imunitatii? Mi-a zis cineva de un trat. ca si un vaccin Urovaxom ce contine bacterii coli, care se ia in perioada in care nu este infectie.Tu sti ceva? Urologul meu nu mi-a zis nimic, numai de antibiotic si m-am saturat din vara trecuta de cand tot iau in reprize(si astfel nu scap nici de candida).Mi-a mai zis ca e posibil sa fie si de la candida, ca e un cerc vicios intre infectiile vaginale si cele urinare.
Musete, nu ma speria, si asa sunt eu destul de terminata si in felul asta nici nu scap de stres.Chiar nu se scapa?Am mai auzit, dar nu vreau sa cred.Ce i-a mai zis sotului tau , din ce cauza ar putea fi? Dr ginecolog mi-a zis ca este periculoasa pt sarcina si de pe net am citit ca provoaca intrerupere de sarcina(o gravida a pierdut la 6 luni de la e.coli si alta in 5 sapt cu e.coli ii recomanda dr sa intrerupa ).Ce o sa ma fac? Mai da-mi te rog niste informatii despre dr Matei, in cazul in care ma decid sa merg (in Bucuresti?); sotul tau tot la ea a fost, mai are infectia?
Mersi mult si va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria carmen spune:

Musete , nu ti-a dat-o sotul si tie? De la mine a trecut si la sotul, nu de fiecare data,insa urologul ne pune sa facem amandoi urocultura.Am citit ca este o bacterie normala pe intestin si datorita scaderii imunitatii(si asta si de la stres,posibil in cazul meu) se inmultesc si provoaca infectii,si ca trece si la partener.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Maria Carmen e foarte probabil sa fi aparut pe un fond de imunitate scazut. Mi-a dat trat.homeopat si pentru imunitate( nu imi amintesc cum ii spune remediului) si tintit pentru stafilo, strepto si candida. Uite ca de e.coli am uitat sa intreb. Am sa o fac maine cand merg la acupunctura.

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Fetele, pentru E.coli e bun si Polidinul, tocmai am facut o tura si am vazut scris pe prospect si de aceasta "minunata" E.coli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Maria carmen, hai ca cum m-ai speriat tu pe mine. stateam atat de linistita... Sotul mu este tratat de un urolog, dar nu i-a spus niciodata ca as putea avea si eu E Coli. Ma gandesc ca el degeaba se trateaza, daka eu nu. Am cautat si eu pe net, si nici una dintre consecintele pe termen lung ale acestei infectii nu ar influenta infertilitatea. Ti-as fi foarte recunoscatoare daka mi-ai indica tu, site-ul pe care ai citit asa ceva. Hai, ca m-ai omorat, nu gluma!
pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by asi

Cate zile pe luna se ia branca ursului?
Barbatii iau tot timpul?

Chiar nu stie nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

[red]Asi[/red, cum adica, cate zile/luna? Eu am facut o cura anul trecut. De fapt, si eu si sotul, timp de 3 luni, non stop. Daka imi aduc bine aminte, o ling /zi dimineata.

Pupici,Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Branca Ursului se ia in primele 10 zile ale cm; barbatii iau timp de 3 luni fara intrerupere. Daca gresesc, va rog sa ma corectati, dar aceeasi intrebare am pus-o si eu si din raspunsurile primite asa am inteles. Deci, bu la femei este toxica in sarcina si de aceea se administreaza pana la ovulatie.
Astazi am fost la dr. -ziua 4- si mi-au luat sange si mi-au facut monitorizare. Din prima zi iau deja HertzAss (aspirina) si de astazi iau 1/2 tableta clomifen, iar luni (ziua 8) trebuie sa merg din nou la monitorizare si sa-mi ia iar sange. Cum eu am cam in ziua 11 ovulatia, probabil o sa fac inseminarea saptamana viitoare pe joi. In paralel iau si tratamentul naturist si sper sa iasa niste foliculi babani de la bu+clomifen. Sotul termina cele 3 luni de tratament si de maine il bag si la Tribestan, ca am citit o gramada de lucruri bune. Din pacate nu mai am cum sa-l trimit sa faca acum o spermiograma, caci avem nevoie de inotatori saptamana viitoare la inseminare, dar prin august tot o sa faca inca una sa vedem daca s-a imbunatatit situatia.
Va doresc o minunata dupa amiaza si sa auzim de bebei naturali cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Sotul meu aluat branca ursului anul trecut. A luat in fiecare zi, cate o lingurita de trei ori pe zi (asa scria pe eticheta). Oare asa se ia? Nu as vrea sa o ia gresit sa se intample cave. As vrea sa ia acum din nou, pentru ca in toamna facem FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

se ia intre 3-6 luni, la barbati. Sotul meu ia de 5 luni si tot ii zic sa se opreasca, dar vrea sa mai ia o luna, sa fie 6.
cum scrie acolo, de 3 ori pe zi cate o lingurita. Si prefera varianta Favisan, a zis ca are gust de coniac, ca aia de Daciaplant are un gust salciu

Mergi la inceput