Nepotrivire de caracter.Divort sau amant?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicirici spune:

Sa va povestesc ce am facut si la ce concluzie am ajuns.Am deschis calculatorul si l-am pus pe sotul meu sa citeasca,apoi l-am intrebat daca i se pare ca seamana cu povestea noastra.A recunoscut ca avem probleme.Discutia pe care am avut-o a fost f.constructiva.Nu vrea sa divortam,ca intelege ca ma chinuie...I-am sugerat ca in cazul asta il voi insela.Nu a spus nici da nici nu,clar,ci m-a rugat sa nu-i iau copii si sa fiu discreta.Spune ca ma iubeste si de aceea nu vrea sa ma lase sa divortez,dar tot de aceea nu mai vrea sa ma vada suparata si poate ca isi va rezolva problemele....

Eu va multumesc pt.raspunsuri,dar uite ca raspunsul era la noi,dar cu ajutorul vostru l-am gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicirici spune:

In masura in care am timp va mai povestesc.
Pana atunci,toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Cicirici, hai sa iti spun si parerea mea: tu nu vrei sa divortezi, te leaga multe alte chestii de sotul tau. Vrei sa il inseli si sa nu te simti foarte vinovata facand asta. Acum ai primit oarecum si acceptul lui. Sotul tau a recunoscut ca are o problema si ca incearca sa o rezolve(e un pas important).De aici incolo tu alegi: lupti sa rezolvi problema sotului impreuna cu el, sau il inseli. Pentru ca din punctul meu de vedere e clar ca nu vrei sa divortezi.
Numai bine!

http://photos.yahoo.com/flory1008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

ati reusit sa faceti primul pas, de acum incolo cred ca o sa va fie mai usor
sotul tau trebuie apreciat pentru ca stim toate cat ii este de greu unui barbat sa recunoasca ca are probleme
va doresc numai bine

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chirsta spune:

Ai avut mult curaj sa-i arati cele scrise de tine sotului, insa cred ca a fost cea mai directa solutie pentru a-l confrunta direct cu problema. Unele persoane nu adora in mod special intimitatea si le este frica ca nu o sa fie ''performanti''. Acest lucru se intimpla des la barbati. Ar face orice (munca exagerata, sport de performanta...) inafara de sex, de frica sa nu fie asa cum au vazut in filme sau cum isi inchipuie ca ar trebui sa fie. Deci cred ca o vizita la sexolog (adica nu o singura vizita, dar o prima vizita)
s-ar impune pentru a vedea totusi ce inhibitii are. Merita propus mai ales ca este conscient de problema si nu vrea sa divortati.
Eu cred ca esti o femeie buna si poate cu ajutorul unui profesionist va intra totul mai in normal, are nevoie de sustinerea ta mai ales daca cauze precum amanta sau homosexualitate sint excluse.
Mult succes si sa auzim de bine
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by cicirici

Sa va povestesc ce am facut si la ce concluzie am ajuns.Am deschis calculatorul si l-am pus pe sotul meu sa citeasca,apoi l-am intrebat daca i se pare ca seamana cu povestea noastra.A recunoscut ca avem probleme.Discutia pe care am avut-o a fost f.constructiva.Nu vrea sa divortam,ca intelege ca ma chinuie...I-am sugerat ca in cazul asta il voi insela.Nu a spus nici da nici nu,clar,ci m-a rugat sa nu-i iau copii si sa fiu discreta.Spune ca ma iubeste si de aceea nu vrea sa ma lase sa divortez,dar tot de aceea nu mai vrea sa ma vada suparata si poate ca isi va rezolva problemele....

Eu va multumesc pt.raspunsuri,dar uite ca raspunsul era la noi,dar cu ajutorul vostru l-am gasit.

bravo! bafta de-acum incolo si sper ca se vor rezolva problemele, intr-un fel sau altul.

La liberté de chacun s'arrête là où commence celle des autres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

As divorta

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Io mi-(am)as lua(t) un amant.

pisici, flori si jucarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Nu inteleg..."mi-a spus sa nu-i iau copiii si sa fiu discreta", cu alte cuvinte ti-a sugerat sa-ti faci un amant? Asta ai vrut sa spui? Daca da......succese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Mai fata, dar pina la urma eu nu am inteles? El ce explicatie ti-a dat? DE CE? Are probleme de sanatate, are amanta sau e homosexual?

Ana 14+ si Diana Alexia(28.02.2004)

Mergi la inceput