Nepotrivire de caracter.Divort sau amant?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Am citit si eu ce s-a scris la acest subiect si parerea mea este ca sotul tau este homosexual, e imposibil sa se comporte asa cum spui tu daca ar fi heterosexual, mai ales ca tu spui ca asa a fost de la inceput, deci mie imi este clar, e buna ideea cu detectivul, asa scapi de indoieli si stii cu ce ai de a face. Succces.

http://compage.totalnet.ro/edy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Pentru Teo:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Nu ne-ai spus un lucru (sau mi-a scapat mie): daca voi va iubiti. Oricum, in ambele variante, situatia este intolerabila. Eu zic asa: daca nu are o problema patologica (impotenta, homosexualitate, fetisism,etc), cu implicatiile ei emotionale cu tot, atunci cu siguranta are pe altcineva. Una, doua, noua, nu conteaza.
Este profund religios? Intreb pentru ca stiu pe cineva care dupa ce a scapat cu viata dintr-un accident a jurat ca se leapada de toate cele lumesti, in semn de multumire lui Dumnezeu. Era director la o institutie importanta, a renuntat la fumat, la bere, si i-a comunicat nevestei ca din acel moment el devine "fara de prihana trupeasca". E drept, nu era un om tocmai tanar. La pensie, dupa cativa ani, s-a retras la o manastire unde este si azi.
Un lucru este cert: nu are incredere in tine, altfel ti-ar fi spus care este problema (daca este vreuna pentru el).
Si inca ceva: fii calma (cat mai poti fi) si convinsa ca toata lumea care iti scrie aici vrea, intr-un fel sau altul, sa-ti fie de ajutor, chiar daca nu intotdeauna se gasesc cele mai potrivite cuvinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Originally posted by cicirici

INCA O ZI-m-as bucura sa stiu ca are pe alcineva.M-as simti usurata ca nu e bolnav si atunci m-as gandi ca am si eu o problema si as mai incerca sa repar ceva,de dragul copiilor.Dar am verificat....

de admirat.sincer.sa accepti ca are o amanta(daca ar avea) si sa fi bucuroasa ca nu e bolnav....e de admirat.

espiritu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday spune:

ei, fetelor, imi suna destul de cunoscut.Relatia mea cu fostul sot a fost f ciudata. La capitolul sex, era cam rar. E drept ca nu de 2o de ori in 9 ani, dar am "beneficiat" de pauze si de 9 luni. Era groaznic, mai ales ca eu il doream f tare. Singura explicatie pe care am reusit s-o gasesc (nu stiu caat e de buna)a fost ca el nu avea chef de contacte umane (si aici vorbesc si de contacte sociale normale: vizite, gratare cu prietenii etc). Pentru el conta doar munca, si cred ca pe de o parte ii era teama de oameni. Munca, munca si iar munca. Este un programator f bun, un tip f inteligent, dar eu sunt convinsa ca este si putin (mai mult) autist. Vorbesc serios.
Am avut ingrozitor de multa rabdare, am incercat sa-l inteleg ani de zile (am fost casatoriti 10 ani), mi-am cautat vina in toate cele. Nimic n-a folosit. Poate ca si sotul tau e dependent de munca, dar poate se teme de intimitate.
V-am scris ca sa vedeti ca se poate sa stai ani de zile cu un om, pentru ca-l iubesti, dar de fapt tie sa nu-ti fie bine.
M-am gandit sa-l insel, ca sa-mi acopar partea hormonala, dar n-am putut. Nu pot avea o relatie strict sexuala cu un barbat. Trebuie sa existe si sentimente.
Daca tu crezi ca poti face fata unei relatii extraconjugale, incearca, dar nu cred ca-ti va rezolva problemele. Mai incearca o data (a cata oara?) sa vezi ce sta la baza dezinteresului manifestat fata de sex.
Iti urez mult noroc si fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Ai pus o intrebare simpla, iata un raspuns simplu si la obiect: divortz!!!
Intelegere, asteptare, incercari de toate tipurile...cerd ca le-ai facut pe toate in 9 ani...la lupta si traieste! Nu ai decat o viata...traieste-o!!! Succese!

Claudia,soacra frumoasei Oti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

quote:
Originally posted by clauditzadennis

Ai pus o intrebare simpla, iata un raspuns simplu si la obiect: divortz!!!
Intelegere, asteptare, incercari de toate tipurile...cerd ca le-ai facut pe toate in 9 ani...la lupta si traieste! Nu ai decat o viata...traieste-o!!! Succese!

Claudia,soacra frumoasei Oti

sunt intru totul de acord cu tine
Multa bafta

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Mai frumoaselor, stati asa! Lasati naiba divortul, ce sens are? Pentru o amarata de p.....? Pai fata are bani, are o casatorie implinita, dragostea...ei, da, aia ar conta, dar daca lui nu-i pasa? Io mi-as lua un amant, discret, mi-as vedea de treaba. Asta asa, la prima vedere (vedere de barbat, e drept...).
Pentru ca sunt multe aspecte care lipsesc din poveste (oricum, la limita credibilului) ca sa poti sa-ti dai o parere competenta.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Mai frumoaselor, stati asa! Lasati naiba divortul, ce sens are? Pentru o amarata de p.....?

Rufus esti cool, ce mai Pai chiar asa, merita sa cumperi tot porcu' pentru un amarat de carnat?

Intradevar, povestea frizeaza absurdul, se pare ca mai multe persoane au remarcat asta. Cu toata intelegerea, o partida de o data la 6 luni ramane doar o partida /6luni... cred ca in perioadele de "pauza" numa' bine era timp suficient sa se regenereze himenul

"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Mai frumoaselor, stati asa! Lasati naiba divortul, ce sens are? Pentru o amarata de p.....? Pai fata are bani, are o casatorie implinita, dragostea...ei, da, aia ar conta, dar daca lui nu-i pasa?
http://community.webshots.com/user/tora97

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Rufus, eu nu am inteles ca e asa de implinita...si, da, se merita divortul pentru ce zici tu!!

"Le mariage est un merveilleuse institution
mais qui diable voudrait vivre dans un institution...."
http://http://dreamaway1.myphotoalbum.com/albums.php

Mergi la inceput