Nepotrivire de caracter.Divort sau amant?
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Koky spune:
Adrienne, exact asta vroiam sa-i scriu si eu..sunt nenumarate exemplele pe aici, dar chiar si in Romania, stiu chiar 3 persoane familisti "seriosi" despre care s-a zvonit/dovedit ca de fapt aveau alte inclinatii pe care din frica sau jena nu si le-au manifestat sau exteriorizat...
Uf...nasol...dar trebuia sa te fi agitat mai repede...ce dupa o saptamana, dupa 2 zile
E greu de dat un sfat, mai ales dupa atatia ani de stat impreuna. dar te-a intrebat vreodata ce simti, nu te-a verificat, eu stiu, suspectat ca ai putea sa-ti gasesti pe cineva? I se pare normal?! Isi manifesta macar tandretea in vreun fel...ma rog..nu vreau sa intru in "detalii", dar in sensul ca macar e dragut/de casa/destept/frumos etc etc sau numai ca e tatal copiilor???!!!
Ai grija de tine
Koky, mama de doi super bebici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Aprilie spune:
Cici, dupa mine, sotul tau e homosexual.
Daca ai "stomah" si rezisti acestui adevar, angajeaza un detectiv (am inteles ca ai bani) si vei avea si dovezi.
Te va costa dar MERITA.cel putin stii cum stai.
Eu angajam un detectiv dupa primele 6 luni fara sex.
Nu cred sa fie vorba de o amanta (ati fi avut si voi doi sex destul,tocmai ca sa nu-l banuiesti).
Nu te baza pe "intuitie" ci urmareste-l.Fiecare minut.
Si un amant as fi avut, tot dupa primele 6 luni fara sex
Mare pacat de 9 ani din viata si tineretea ta...
Viata e scurta.Daca n-o putem face lunga,atunci macar s-o facem lata.
n/a spune:
quote:
Originally posted by cicirici
am stat cu el pt.ca am incercat sa-l ajut
Cu ce sa il ajuti?
Ideea unui detectiv propusa de una dintre fete mi se pare super. Cum de nu te-ai gandit la ea pana acum?
Stiu ca nu ai asteptat "ca vaca" (nici nu m-am gandit la asa ceva!), dar ce te retine acum langa acest om?
Faza cu copiii...de nu accepta nici macar 2 zile sa mergeti undeva fara ei mi se pare aiurea. Sotul meu munceste cel putin 13 ore pe zi, plus ca e plecat in delegatii minim 3 zile/saptamana si tot isi doreste la nebunie sa mergem undeva doar noi 2...
Sa-ti povestesc o intamplare... Aveam o prietena care cunoscuse un baiat. Se intelegeau super bine. Nu era gelos tipul, uneori ii dadea de inteles ca daca l-ar insela nu l-ar deranja atat de tare, insa nu prea i-a dat multa atentie, mai ales ca nu apucase sa se culce cu el. Intr-o zi s-a dus pe la el. Cred ca aveau de gand sa faca dragoste (cel putin ea). La un moment dat el a plecat pana la un vecin si ea a ramas singura in camera lui. Si fara sa se gandeasca la ceva anume, s-a apucat sa deschida niste sertare care erau un pic intredeschise si se vedeau fotografii in ele. Cand s-a uitat a ramas de-a dreptul socata: poze cu prietenul ei si ALTI iubiti de-ai lui! A plecat val-vartej de acolo si dusa a fost. Era super contrariata...omul se purta atat de normal si de firesc, era atat de charming incat nici prin cap nu-i trecuse asa ceva!
Inca o intamplare, vazuta la TV. Era vorba de un cuplu, casatoriti de multi ani. Barbatul avea boala masinilor. Era innebunit sa stea in garajul lui gudurandu-se pe langa masina. Nevasta-sa nu prea avea de ce sa-si faca drum pe acolo pentru ca el se ocupa de masina si tot ce tinea de ea. Insa intr-o zi el era plecat de acasa, iar femeia s-a gandit sa mai faca un pic de curatenie prin sertarele din garaj. Ce a gasit in ele? LENJERIE INTIMA FEMINIA! Va dati seama ca a ramas fara cuvinte, insa s-a abtinut cat a putut si l-a urmarit pe sotz sa vada ce dracu facea cu ele. Si ce facea omul? Scotea o oglinda mare, se imbraca in tot felul de lenjerii si se admira din cap pana in picioare de mama focului, dansa si se invartea pe acolo ca un titirez. Cand a zarit-o pe nevasta-sa a ramas cu gura cascata. Ce explicatii? Ce vaicareli? A divortat instantaneu de el!
Morala? Cand simtiti ca ceva e in neregula, lamuriti-va cat mai repede...pentru a fi scutiti de surprize neplacute!
Mi-am adus aminte de un citat din liceu:
"Deschide ochii mari spre viata
Si ia ce crezi ca se cuvine,
Intinde mana doar acelui
Ce crezi ca seamana cu tine".
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chatonel/chatonel.jpg)
chatonel spune:
hai ma ileana, ca ma apuca risul :) nu divortezi de un om pe care il iubesti pt ca are boala sa se-mbrace in lenjerie intima de fomei ca doar nu face nici un rau.... pe mine doar m-ar distra situatia, sa il vad admirindu-se, imbracat in chilotii mei
La liberté de chacun s'arrête là où commence celle des autres.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chatonel/chatonel.jpg)
chatonel spune:
cicirici, daca tu nu ai raspunsul.... cum sa ti-l dam noi? Probabil ca tii la el, din momentul in care ai stat 9 ani incercind sa il intelegi. Poti continua asa, fara sex- nu ne-ai spus, macar alea 20 de ori, era cite o partida buna, sa-ti ajunga 6 luni? (si nu o lua ca o gluma, ma-ntreb si io daca chiar o face din obligatie, iepureste, sau din placere.... chiar si asa de rar) - cu un vibrator care sa te "rezolve" din cind in cind... amanti unde sa gasesti asa, la comanda?
Sau daca ai un potential amant, eu zic sa fii sincera cu sotul tau si sa il pui "in garda".... ca doar e din vina lui ca ajungi la solutii de-astea....
La liberté de chacun s'arrête là où commence celle des autres.
n/a spune:
Chatonel, asa a facut femeia respectiva. Nu stiu ce as face eu, dar in mod cert ca nu mi-ar pica bine sa-mi vad sotul topaind de mama focului in sutiene si chiloti tanga!
Dupa parerea mea, astfel de oameni au probleme psihice.
Iar sotul lui Cici... Nu stiu, eu n-as putea supravietui in ritmul asta, sincer! Fara dragostea sotului meu m-as ofili ca un trandafir in desert.
Tot la parerea mea raman...sa angajeze un detectiv particular si sa se lamureasca. Pe bune...eu n-as avea somn si liniste cu asa o situatie de 9 ani in casa!
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by ileanacz
Chatonel, asa a facut femeia respectiva. Nu stiu ce as face eu, dar in mod cert ca nu mi-ar pica bine sa-mi vad sotul topaind de mama focului in sutiene si chiloti tanga!
Dupa parerea mea, astfel de oameni au probleme psihice.
asta inseamna ca idolul idolilor, david beckham,are probleme psihice ca poarta chilotii nevesti-si si nici nu se sfieste sa declare public perversiunea.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_approve.gif)
Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)
n/a spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
asta inseamna ca idolul idolilor, david beckham,are probleme psihice ca poarta chilotii nevesti-si si nici nu se sfieste sa declare public perversiunea..d'aia nu mi-o fi placand mie de el
[/size=1][/font=Comic Sans MS][/teal]
Sunt convinsa ca David poarta chilotii nevestei ca sa se amuze. Si pun pariu ca ii arata si ei cum ii sta. Si mie imi sta bine in chilotii sotului
![](icon_smile_big.gif)
Esti fata desteapta...sunt convinsa ca ti-ai dat seama la ce ma refer, asa-i?
![](pupic.gif)
adrienne12 spune:
Fata draga, dar cind v-ati casatorit, cum a fost in honey moon? OK< acum sint copiii si sub pretextul ca sta cu ei nu aveti sex. Dar imediat dupa casatorie pina au venit copiii cum a fost?cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by ileanaczquote:
Originally posted by Teodora D.
asta inseamna ca idolul idolilor, david beckham,are probleme psihice ca poarta chilotii nevesti-si si nici nu se sfieste sa declare public perversiunea..d'aia nu mi-o fi placand mie de el
[/size=1]
Sunt convinsa ca David poarta chilotii nevestei ca sa se amuze. Si pun pariu ca ii arata si ei cum ii sta. Si mie imi sta bine in chilotii sotului, dar asta nu inseamna ca ii port zilnic.
Esti fata desteapta...sunt convinsa ca ti-ai dat seama la ce ma refer, asa-i?
draga ileana, el se pare ca ii poarta de placere, iar eu am glumit.mai uita-te o data la emoticoane.
cat despre aprecierea asupra QI-ului meu, esti prea buna ,ma flatezi,zau asa.
![](afro.gif)
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.