Bebelusi de septembrie- octombrie 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Geo stiu un mini complex,sa-i zic asa,este la piata Domeni,undeva la etaj si au lucruri foarte dragute si acceptabile ca pret.Si eu mai am cateva kg (muuuuulllllteeee) in plus si am avut aceeasi problema si am mers acolo si mi-am luat o fusta si o bluzita tare dragutze,elegante...ca ptr nunta si sandalute...cu ceva toc....dar super.Nu este mare dar gasesti ce iti trebuie.Si sunt si 3 standuri cu hainute de bebe....
De la Manastirea Casin....drept,nu pe linia tramvaiului ci spre spitalul Elias si la intersectia unde este piata Domeni chiar acolo.Sper ca ai inteles unde....nu prea ma pricep la explicatii...

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

http://community.webshots.com/user/b35noc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_simona spune:

Noi cu treaba multa. Azi am fost la nasa copilului, a fost ziua ei. Si maine trebuie sa mergem la o nunta, vrand nevrand. Am emotii, ca o sa-l las pe Tudor acasa cu mama. Este bine, si obisnuit cu ea, dar nu am stat prea mult departe de el. Si oricum o sa vin sa-l culc, ca noi suntem cu tzitzi seara, altfel nu.

Anamari, nu am reusit sa-ti raspund cu otita, din subiectul anterior. Tudor a avut otita medie, si i-a trecut camd intr-o saptamana si ceva. Este o poveste lunga, am fost la mai multi doctori pana sa vada ca are otita. A plans 2 nopti, si nu stiam ce-l doare. Am fost pana si la urgenta si au spus ca este de la dinti. Intradevar in 2 zile i-au mai iesit 2 dinti dar nu s-au mai uitat si in urechi. I-am dat 7 zile medicamente, fara scos afara si fara baita, si i-a trecut. Dar nu a mancat nimic toata perioada asta, numai tzitzi, si a slabit jumatate de kilogram. Dar a trecut. Va doresc si voua multa sanatate si insanatosire grabnica.

http://community.webshots.com/user/sslavu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_simona spune:

Ramona, sper ca sunteti bine, si nu mai aveti temperatura. Cum stati cu dintzuci? Au iesit?

Sa vedeti ce face Tudor! Stie unde este lampa, perdeaua, astea de ieri, si de azi, unde este ochiul. Doamne, sunt asa de fericita!!!

http://community.webshots.com/user/sslavu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

LA MULTI ANI puiutul meu mik si frumos.Sa fii sanatos ,cuminte si destept.Sa asculti de mami si tati

LA MULTI ANI - MIHAI DANIEL!!!!!

Simona multumim ....ai fost prima

Lilia felicitari pentru steluta.

Moss felicitari!

Aissa felicitari Alexandrei pentru primii pasi(chiar si tinuti)Suntem bine..i-am dat si cu fenistil si este bine.Multumim ca te-ai gandit la noi.

Mihaela superbe poze.

Cristina o sa ajungem si noi la munte....cred ca a fost super...

Doamne fetelor nu-mi vine sa cred ca a facut 9 luni Daniel.....parca ieri eram cu burtica mare...mai ca pocnea si acum il caut prin casa....are o viteza la mersul de-a busilea de zici ca are motoras la fund.Si nebunie mare este cand mai merge si Nae in 4 labe dupa el si Danny se intoarce sa vada daca vine dupa el si chiuie si pleaca mai departe si iar se intoarce si iar fuge....o nebunie ce este in casa.Face pa -pa si imi da boticul sa-l pup,avem program de iubit in care ne luam in brate si ne tinem strans strans(si ma topesc),si smotoceste tzitzi de rupe...mai nou ii zice tati"unde-i tzitzi?si el targe de bluza mea.....ce sa mai sunt atat de fericita de cand il am de nu am cuvinte si toata casa parca este mai vesela si mai fericita de cand este Danny.Chiar este o mica minune.Il iubesc mult.Sunt sigura catoate simtiti acelasi lucru ptr copii vostri .

Noapte linistita all si multi multi pupici.

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

http://community.webshots.com/user/b35noc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Roandre - super pozele! Mai ales aia in umbra de apus..............

aissa - felicitari pt mers...vezi ca merge si ea cand vrea?

mcm - vrem si noi!!! Dar tot mai venim anu asta o data.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

simona - nu, nu au iesit dintutii, dar o sa-mi ies eu din minti cat de curand daca mai dureaza mult.Cu febra, acu trece si dupa 3-4 ore are iar.Nu stiu ce sa-i mai fac. Asta ca a nu mai spun cat plange mititica.Si eu nu pot sa o ajut, azi la un moment dat plangeam amandoua, de s-a speriat tati.Sper sa iasa mai repede.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema

Mergi la inceput

Fetele , am pus poze noi aici, inclusiv pe cele de la intalnirea cu Iulyp de luna trecuta.

Mergi la inceput

La multi ani!

Mihai Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Eu sunt asa de obosita de parca nici n-as fi dormit....dar Alexia s-a trezit la ora obisnuita si este vioaie. Pe ea n-a afectat-o urcatul pe munte...doar a stat in brate.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mcm

Eu sunt asa de obosita de parca nici n-as fi dormit....dar Alexia s-a trezit la ora obisnuita si este vioaie. Pe ea n-a afectat-o urcatul pe munte...doar a stat in brate.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Trebuia sa o pui sa urce pe jos.....

Mergi la inceput