Bebelusi de septembrie- octombrie 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by daniver31

Am o intrebare urgenta.Help.
A fost mama cu Danny afara si l-a muscat ceva(la baza nasului-intre ochi si nas)...o insecta ....cu ce sa-l dau?Iam dat cu o crema de la aloe vera care stiu ca este ptr asa ceva.....dar s-a inrosit in jur.

Ce altceva pot face?Si ,ave-ti idee,daca face alergie ce ii dau(in afara ca fug la spital)?

de pastile nu stiu; crema - Fenistil gel.

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salut!

Am reusit sa mai pun cateva poze noi de ieri de la RattleSnake si cu apusul de soare aici unde stam noi.

Va pup ca acum iar plecam...nu stiu unde!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 10 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by roandre

Am reusit sa mai pun cateva poze noi de ieri de la RattleSnake si cu apusul de soare aici unde stam noi.

Foarte frumoase pozele!

La mare... la soare...

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Mina eu am camera aia despre care vb... aici nu sunt calorifele, in dormitor am numai o veioza cu fir, la care nu ajunge, ca e dupa un dulap, iar toate prizele care mai sunt sunt acoperite cu din alea de plastic, de protectie.
Asa ca... in dormitor am numai patu` mare, patu` fetei... un fotoliu, pe care se ridica si 2 rafturi cu jucarii.
Ce sa zic... e bine pana cand se plictiseste si vrea NUMAI in brate. Asa ca... fiecare lucru bun e bun pana gasesti altceva mai bun :)
Oricum... cat se poate folosi camera, se foloseste

Roandre super pozele !!! Ati pus de-o fratioara sau un sorior??? Asteptam vesti

si muuulta sanatate tuturor. Am sa va mai zic maine, ca atunci poate am sa am mai mult timp liber, ce mai face puiul meu :)

Noapte buna!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Am uitat sa mai zic

Roandre nu e cine stie ce Cascada Niagara... e ca o groapa mare, in care se varsa lacul Ontario si nu mai stiu ce rau. E fain totusi acum vara, sa mergi cu vaporasul in interiorul Cascadei. Ne-am putea vedea de pe malu` celalalt daca ajungeti la Cascada... si daca mergem si noi in ziua aia

La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor de zilele astea si viitoare. Sa creasca mari si sanatosi, ca frumosi, destepti, talentati... sunt deja, ereditar :D

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Of fetelor, mi-a fost tare greu azi. Toata ziua m-am chinuit sa intru pe forum si mi-a fost imposibil. Am fost sigura ca se lucreaza, dar la un moment dat am intrebat-o pe Lilia si cand mi-a zis ea ca la ea merge.....am dat de primejdie nu alta. Nu stiu ce s-a intamplat, ca imi mergea orice altceva, numai DC-ul nu.
Daniver, sper ca sunteti bine. Chiar aucm vorbeam cu o fata tare suparatt ca i-au muscat tantarii baiatul si face o reactie urata rau, s-a umflat foarte tare (si e piscat pe tot corpul....mititelul) si a fost cu el la G.Alexandrescu si i-au facut nu stiu ce injectie.
Fetelor, vad ca si la voi sunt probleme la somn. La noi nu numai ca adoarme greu....se foieste toata noaptea, nu-si gaseste locul de vreo 3 nopti. Nu stiu de ce....ca nici asa cald nu a fost. Azi, in schimb s-a trezit pentru prima data la ora 9 dimineata, fapt pentru care ne-am dat tot programul peste cap. Si am mers in oras sa luam incaltari motatei ca mi-a intrat in cap ca nu am ceva ca lumea pentru cand va merge. Si ca sa-mi faca surprize...in parc a pasit cu amandoua picioarele (pana acum nu ridica deloc piciorul, de cateva zile "pasea" cu dreptul iar azi cu amandoi). Dar am observat ca azi facea si o alta chestie care pana acum nu s-a intamplat. Pana acum niciodata nu am vazut-o sa i se inmoaie picioarele si azi cam asa mi-a facut. Cred ca ghetele astea nu i-au dat voie sa stea pe varfuri si de aia......
Va pupic si ma bucur mult ca am reusit sa intru.....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Help! Nu are legatura cu bebeii nostri dar poate imi dati un sfat. Sambata (peste o saptamana) trebuie sa merg la o nunta si musai sa-mi cumpar ceva de imbracat dar cum am de gand sa mai slabesc nu as vrea sa bag o caruta de bani intr-o rochie eleganta la masurile de acum. Imi puteti spune de unde sa-mi cumpar si eu ceva dragut la un pret mai normal? Multumesc

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Noi am dat o fuga azi in Sinaia, la cota 1400 si am urcat cu bb pana la 1500. Si ne-a prins ploaia acolo de a trebuit sa ne adapostim la cabana. N-am stat mult dar a fost frumos, am vazut curcubeul.

Si acum bb a mea nu doarme, probabil din cauza oboselii.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Aissa, felicitari Alexandrei pentru primii pasi.

Ramona, bine ca a trecut febra repede si sa iasa dintisorii aia mai repede ca sa nu o mai chinuie pe micuta.

Mihaela, superbe sunt pozele. Off, tare rau trebuie sa fie sa o visezi noaptea si cand te trezesti sa nu poti sa-ti iei micuta in brate. Ajungeti voi acasa si banuiesc ca o sa stai cu ea in brate non-stop.

Lilia, sper din tot sufletul sa nu astepte si bebelina mea sa vorbeasca abia la 3 ani ca sigur innebunesc si probabil o sa pun niste cu poze cu mine cu parul alb.

Mcm, ce bine ca ati mers putin pe munte. Tare mult mi-ar fi placut si mie sa mai fiu in Brasov acum.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_simona spune:

In sfarsit am reusit sa citesc tot.
In primul rand LA MULTI ANI pentru Sofia, Ilinca, Manuela si Mihai Andrei.

Si apoi, pentru ca mai este un pic, si este alta zi, LA MULTI ANI pentru Mihai Daniel si sa cresti mare sanatos si sa aduci multa bucurie parintilor.

Moss, felicitari si la cat mai multe aparitii ale bebelinei.

Nature, am reusit sa vad pozele de la mare. Tare frumoase, si ciudat, la noi tara iilor, si voi ati primit-o din strainatate.

LiliaToma, felicitari pentru steluta.

Mergi la inceput