Bebelusi de septembrie- octombrie 2004 (63)
Raspunsuri - Pagina 4
LiliaToma spune:
Nu stiu daca e potrivita la kk moale, dar eu i-am fiert morcov cu sfecla rosie, le-am blenderuit, si 2 zile dimineata ii amestecam cu "babana"
Ei i-a placut si nu stiu daca a fost coincindenta sau nu, dar in prima zi cind a mincat asta, a facut seara taaaare si eu abia atunci mi-am dat seama cit de mult te poti bucura si de un .... cum vine vorba
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
LiliaToma spune:
am uitat sa specific ca eu asta ii faceam cind iera la regim.
Dr-ul ne-a spus atunci, ca radacinoase poate minca de oricare, doar cartof nu.
LiliaToma spune:
Ioi, abia acum am vazut ca mai am o steluta nu stiu de cind
tare imi place sa primesc medalii din astea
... si nu numai...
mina spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
... si nu numai...
Moment in care se cade sa spunem Bravo pentru steluta!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
loreema24 spune:
Eu nu bag in seama mamicile binevoitoare. Daca cineva vrea sa ii dea ceva de mancare ii spun ca nu vreau sa ii dau asa ceva sa manance si gata. De ce? Pt ca e copilul meu si nu vreau sa ii dau!
Crenwusti nu cumpar niciodata pt ca am o matusa care are fabrica de mezeluri si stiu cam ce se pune in ei , asa ca mai bine mor de foame decat sa cumpar din aia.
Mcm – eu am vazut ie de la 15 lei in sus.
Super faza cu olita. Mai am putin si lesin de ras!!!
Mina – bine ca nu a reusit sa traga tigaia.Brrrrr.
Camera asa am vrea toate!
Ana miti – eu o tin cu hamul dar f putin, am impresia ca e „cetateanul turmentat” in ham.
Deci fata mea nu e singura mancacioasa.
Ana – ce distractie a fost pe el!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
... si nu numai...
Felicitari !!!
Steluta o ai de cand ai postat mesajul cu nr 250.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
loreema24 spune:
Roandre - Ce distractie pe voi. Vrem si noi!!!!!!!!
Dar pana reusim asteptam poze.
loreema24 spune:
La multi ani !
Ilinca
Manuella
Mihail Andrei
Sofia
herra spune:
ii amestecam cu "babana"
[/quote]
babana sa-i ramana numele!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
elyanne spune:
Eu am renuntat de foooarte mult timp sa imi compar copilu' cu altii... De cand ma innebunea multa lume "binevoitoare" (nu este vorba de voi in nici un caz... ca sa nu se inteleaga altceva) si imi spunea "vai ce putin a luat in greutate, pai al meu avea 10 kg la 3 luni"... Exagerez... normal... dar ceva de genu asta era...
Si sunam disperata dr. peditaru sa-mi zica ce sa-i dau copilului ca sa pape mai bine... Normal ca i-am dat degeaba...
Asa ca am renuntat sa fac experimente pe copilul meu ca sa fie ca alti...
Am inceredere in ce imi spune dr. si daca el a spus ca e foarte bine asa cum e inseamna ca asa este...
Pentru ca fiecare copil are ritulul lui de crestere... inclusiv aparitia dintilor, mersul etc.
Elena este mai zbanghie perobabil pentru e slabanaga si reuseste sa se miste mult mai usor... asa cred... Si la cat de plimbata (si data cu capul de toti peretii) a fost la mine in burta nici nu ma asteptam sa fie altfel... E vina mea, ca eu am invatat-o asa...
Mina eu i-am dat orez cu morcov si carne de pui fierte... Am pus si un pic de unt, ca nu manca fara... Si s-a dres la burta, dupa 3 portii de chestie din asta... N-am renuntat la ceai sau lapte... Si branza cu babana
Am incercat aseara... fara succes, normal... sa-i dau mamaliga cu branza, unt si galbenus de ou... A mancat 3 lingurite... Copilul meu e anormal... nu vrea sa manance decat un sigur fel de mancare... legume cu carne de pui si unt... Manaca si fructe, branza, iaurt, cereale, la celelalte mese, dar nu e foarte incantata de ele...
Poate la astea ar trebui sa variez... da' acum nu-mi trece nimic prin cap... ce sa-i fac cu branza sau fructe... dar sa fie dulce...
La mare... la soare...
Poze cu Elena – 23 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra