Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

La mine bb misca daca beau f.multa cola este agitat, iar in mod normal misca de cateva ori pe zi dar nu tot timpul si nu perioade mari de timp. Simnt ca niste zvanituri si usoare lovituri dar la kg mele poate ca se simte mai greu desi nu cred sa aibe vreo legatura.
oricum nu l-am simtit decat in interior; pe exterior nu se vede nimic si nu se simte nimic deocamdata! Am inteles de la sora mea care are un baietel de 3 ani ca miscarile incep sa se simta si sa se vada super dupa 7 luni! Oare asa sa fie?

Diana 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Dordia bine ai revenit din concediu! dar chiar nu ai luat multe kg.in sarcina, asa ca nu-ti face griji si, asa cum spui, va fi timp destul dupa aceea sa rezolvi problema cu diete, etc.Daca vei reusi sa-l alaptezi pe bebe cit mai mult, am inteles ca pierzi foarte multe kg.
In ceea ce priveste miscarile lui bebe, le simt mai mult la servici cind stau la computer, acasa nu prea, seara, inainte de culcare mai incepe sa se foiasca dar de cit ori tati pune mina sa-l simta el inceteaza ,nu stiu de ce! De vazut ceva pe exterior,nici vorba..
Pupici la toate!

Ina si fluturas 20+

Ina

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si eu tot sapt. 21-22. La mine misca bine, nu f. mult, dar cind misca se simte f. bine si din exterior si se si vede, in functie de zona burticii in care loveste. Si la mine se linisteste cind pune tati mina pe burtica. Dar l-au simtit si tati si Deiu deja.

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Eeeee cu linistitu' cand pune tati mana, asa-i si la mine. Si el zicea ca doar bb-ul lui face asa ceva....
Si cu miscarea ieri mi s-a parut ca misca mai mult decat de obicei, adica vreo 5-7 minute la rand. Ici un sut, colo o palma...nu se vede tot timpul la suprafata, doar intr-o anumita zona (sub buric, dar mai jos) si nu mereu..
Dar tati nu l-a simtit decat putin...di nici nu a apucat sa vada burtica ca se misca..

joy + 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Si oricum incepusem de o saptamana sa-l simt mai bine, dar ca ieri, nu s-a mai imtamplat...Bine, nu toata ziua, dimineata, dupa-amiaza si aseara cand m-am bagat in pat...Pe cine am mai intrebat spune ca da...asa era si la mine, unele spun ca nu ca au avut bb-i mai lenesi si nu au simtit decat tarziu spre 6-7 luni......

joy + 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Fetelor, eu m-am ingrasat 6 kile pina acum, iar in ultima luna am pus doar juma de kil. Nici nu stiu ce sa mai fac, pentru ca eu nu pot sa maninc decit f.f.f. putin, ca altfel mi se umfla burta ingrozitor. Ce o sa fac peste o luna cind o sa am ditamai burtioul? Unde mai intra mincare????
Mai rau e ca am mult chef de culciuri si putin chef de mincare sanatoasa.
Nu-mi place nimic din ce gatesc eu si as minca numai mincare thailandeza sau japoneza, daca as putea sa maninc in oras in fiecare zi.
Noroc ca mai poftesc totusi si la fructe. Poate ca astea ma umfla...
Felicitari pentru fetitze si baietzei.

Bravo Ina ca te-ai apucat de inot. Ti-am zis eu ca te simti f. bine.
Ce harnica esti: gatit, curat, pregatit de plecare, sport. Wow!

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Neata,
ce mai faceti voi,
sa va traiasca fetitele si sa va aduca multa fericre si sa fie sanatoase!
Ca tot veni vremea sa vorbinm despre Kl eu am pus aproape 6Kl, am 59de kl, da mai incap in pantaloni nr 36.

Azi e ziua mea, am 28 de ani!

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello!
Am aparut si eu dupa un weekend lung,cu ceva treaba de rezolvat si cu o nunta sambata...dar au trecut toate cu bine si acum sunt din nou la scarbici.
La multi ani Lavi!!!,sa fii sanatoasa tu si toata familia si sa te sarbatoresti asa cum te simti tu mai bine
Meems,Noki sa va traiasca fetitzele si sa fie niste copilasi veseli si sanatosi!
Dordia bine ai revenit din concediu!
Eu azi merg la control la 18,dar nu cred ca-mi va face eco...asa ca probabil nu voi stii decat la sf lui august cand se intoarce dr. din concediu ce va fi bebeul meu.Acum ma rog sa fie totul bine sa-mi spuna ca nu sunt probleme.
Va pup.
Coralia,20+

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

la multi ani! lavi!!!!
salutari, fetelor cu fetite... vad ca e plin de fetite pe-aici.
eu mi-am scos o masea de minte... groaznic, avea niste radacini... ma doare si acum locul.
eu vad ca ma ingras constant, cam 0.5 kg pe saptamana - ritm care ma cam ingrozeste. totalul pana acu e de +4 kg. da' mi-e o frica....
am si eu o curiozitate - aveti idee de ce magazinele de gravide sunt la ultimul etaj in magazine fara lift si fara scara rulanta???
si de ce toate hainele arata de parca ai ramane insarcinata la 80 de ani???
Pupici
C & bb andrei, 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

La multi ani Lavi si tot ce iti doresti, sa fi sanatoasa si voioasa!

Fetwlor pe voi va doare mijlocul? Pe mine ma doare mijlocul cu soldul drept cu tot and merg, iar cand stau la birou ma doare noada rau de tot. nu stiu ce o sa ma fac peste vreo 2 luni!

Diana 22+

Mergi la inceput