Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Va multumesc frumos, fetelor! Sunt tare bucuroasa.

Siminaf, bine ai venit! Vad ca suntem "vecine".

Meems 18s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Buna fetelor si felicitari Noki Lara si Meems pt fetite!
Simina bine ai venit! Nici nu ma mai asteptam sa mai apara cineva! Si parca am vazut si pe cineva din Franta - scuze ca nu am retinut nickul- o sa ma uit in urma si am sa revin!
Noi maine mergem pe o insula care se numeste Ste Marguerite - o sa luam vaporul din Cannes - nu e departe si o sa facem un picnic impreuna cu niste amici. Deja am pregatit o salata colosala. As fi vrut sa facem un gratar dar e interzis din cauza incendiilor! Voi cum va petreceti duminica?
Si tot vorbeam de kg acumulata ia sa vedem in ce stadiu sunteti? Eu am ajuns la 10 si nu ma ami opresc parca am ajuns sa traiesc ca sa mananc.In doua saptamani am pus 4 kg - iar dr mi-a zis ca pana la consultatia urmatoare ( pe 26 iulie) sa nu pun mai mult de 6,5-7kg. Bine intentionat poate dar imposibil de realizat!
Pupici si seara buna!

Alina 22+ Bebitza Amalia

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by meems

Va multumesc frumos, fetelor! Sunt tare bucuroasa.

Siminaf, bine ai venit! Vad ca suntem "vecine".

Meems 18s+

Da... nu te-am vazut pe la "fetele din America", eu pe acolo-mi fac veacul.

Legat de greutate, acum o luna aveam cam 72,5 kg, sapt. asta cam 77 kg. Astea la 174 cm. Deci eu stau cam prost cu greutatea, ia doar bebe si anexele. La echo morfologica, sapt. trecuta, bebe arata cu o saptamina jumatate mai mare decit calculele, ceea ce nu poate decit sa ma bucure.
Ce m-a deranjat (intre altele) a fost nesiguranta doctoritei, care a zis cam cu juma' de gura ca ar fi fetita, ceea ce inseamna ca nu a vazut deloc clar ce are bebe... intre picioruse!

Nu conteaza, sanato(a)s(a) sa fie!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fetelor multumesc ptr. sfarturi, pledez ptr. plecarea soacra-mii , este mai bine asa ptr. toata lumea ( deci pe 1 Noiembrie ma imbat …cu apa !)si ea s-a cam plictisit la noi, si noi cu ea, asa ca…mai bine sa raminem noi doi sa ne asteptam copilul in liniste. Mai am inca 3 luni si doua sapt…
Bic merci de info,am inceput sa ma duc la bazin ( sper sa reusesc de doua-trei ori pe saptamina) si vroiam sa stiu cam cite sa fac, nu de alta, dar nu vreau sa ma obosesc. Stau cam o ora de fiecare data dar pe linga bazine mai fac si exercitii in apa. Stiu ca sint multe beneficii, pintre altele am remarcat ca de fiecare data cind ma duc, nu ma mai trezesc peste noapte si am un somn de nou-nascut. Fetelor v-am vazut pozele,sinteti toate niste superbe! Celor care nu si-au pus deja din diferite motive …va asteptam si pe voi sa ne cunoastem mai bine. Fetelor noi sosite bine ati venit in grupul nostru!
Lavi ref.la o intrebare de-a ta mai veche; daca o sa am fetita va semana cu tati, par negru si bucalat,ochii mari si migdalati iar daca va fi baietel, cu mine ,par castaniu si ochi de caprioara Ripley iti inteleg dezamagire, am trecut prin ce treci tu dar mi-am revenit, si asa ai sa faci si tu, ai sa vezi;felicitari! Alexandrina la cit mai multe ciocanituri in burtica de-ala lui bebe, sa fie voios si jucaus! Si eu am plins cind l-am simtit prima data, este un sentiment de nedescris! Noki Lara , Meems felicitari ptr. fetite sa fie sanatoase si sa abia noroc! Alina sa aveti timp frumos ptr. picnic si sa va simtiti bine.Ce fel de salata ai facut, cind aud despre asa ceva incep sa …salatele sint moartea mea! Nu-ti face griji din cauza kg. acumulate, le vei da jos, ai sa vezi; daca o vei putea alapta pe Amalia o sa fii manechin ( asta ca sa fii la acelasi nivel cu frantuzoaicele voastre care sint niste silfide) Noi trebuia sa mergem astazi la cabana lui unchiu-meu dar a plouat cu galeata si am renuntat. Eu am avut o programare la masaj, apoi mi-am facut cumparaturile, am spalat, calcat, mincare, si apoi am fost o ora la inot, drept rasplata ca am fost o fata atit de gospodina. Maine vroiam sa plecam dimineata la cabana daca s-o schimba vremea – ba ploua, ba sta- dar eu una, parca as sta acasa , nu-mi prea vine sa plec la drum, asa ca probabil spre dupa-amiaza ne vom intilni cu niste prieteni.
O seara buna si o duminica placuta!
Pupicei tuturor!

Ina si fluturas inotator de performanta 20 fix (Doamne,cum mai trec zilele...)

Ina

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

SIMINAF bine ai venit....
BB ALINUS.....asa o sa ma astepte si pe mine kg???!!! Ca pana acum cred ca am pus 10 . Nu m-am cantarit de 2 saptamani si atunci aveam 58 si plecasem de la 49...
Dar acum vad ca a inceput sa se mareasca burta parca de la o zi la alta si mi-a venit si un chef de papica...yam-yam-yam.

joy& 20 fix

Mergi la inceput

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=10416&whichpage=21
Ce am mai gasit pe forum si este interesant...

joy + 20 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna!
Proadelina e cealalta "frantuzoaica",care momentam locuieste in Ales, dar nu pentru mult timp. Am avut o bursa pe 4 luni iar vineri sustin proiectul si ma intorc acasa.
Am emotii pentru drumul de intoarcere (36 de ore cu autocarul)dar dorinta de a-i revedea pe cei dragi sper sa alunge tot disconfortul calatoriei.
Ce liniste e pe forum in week-end...

Adelina cu BB 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor si bine v-am regasit!

M-am intors de la mare aseara dupa 2 saptamani de relaxare si distractie la max. A fost super, am fost la 2 Mai intr-o vila pe malul marii si ne-am distrat de minune avand in vedere ca am fost vreo 12 adulti si vreo 7 copii cu bb cu tot! Am fost rasfatata si am luat 1.5 kg, deci pana acu am luat in jur de 5.5 kg dar sunt trista ca sunt foarte grasa!
Nu va puteti imagina cum aratam pe plaja cu ditamai burtoiul la 101 kg! Da sa nu va mirati ca atatea kg am asa ca sunt campioana la greutate dar ce sa fac acum, nu mai pot face nimic decat sa am grija sa nu mananc decat la recomandarea medicului! Oricum sunt multumita ca bb e sanatos si ca e mai mare cu o sapt decat termenul si asta ma multumeste. Greutatea o dau eu jos dupa! O sa am timp suficient de cure si regimuri!
Va pup,
Diana si bb 22+

Mergi la inceput

Dordia, sper ca ai avut vreme buna si nu ai stat sub umbrela...de ploaie.
se pare ca nu ai luat kg multe...doar 5,5.... e bine.
Eu am luat 9 pana acum si sunt mai micuta decat tine, am 20saptamani
Da' tu simti bb-ul aproape toata ziua? Ca eu ce ma plangeam ca nu-l prea simt decat un picut de tot, azi a fosr super activ, nu numai ca l-am simtit eu, dar si tati, si-mi face valuri in burtica, ca se vede cum misca daca esti pe faza si te uiti atent.
Asa este sau ....? Am baut mai mult decat o ceasca de cafea/zi si de la asta este?
Pupici

joy + 20 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Nu va speriati daca bb nu e prea activ in burtica. Nepotelul meu, acum 3 ani, de abia se misca in burtica la mama lui Chiar spunea fratele meu ca e cam lenes, cu cine o fi semanind. Si a iesit un baietel si frumos, si destept, si sanatos!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput