Timisoara (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulina_buclucasa spune:

Salut fetele!Cum suportati caldura? Eu stau cam prost la acest capitol.
Ana-Maria multumesc pentru incurajari

Mihi imi pare rau pt. situatia disperata in care te afli,dar trebuie sa gindesti pozitiv si sa mergi mai departe!
Am vorbit si cu Gabi pe aceasta tema,o sa ne trimitem sotii sa doneze pentru nepotelul tau. sper sa te ajute!

SILVANA ,la cit mai multe aniversari.O cina intima mi se pare a fi cel mai potrivit cadou pentru un asa eveniment Distractie placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

1.Daca esti graviduta nu poti dona.
2.Nici daca esti anemica- Acum am patit-o eu si-mi pare tare,tare rau....
Cu sala nu te pot ajuta,o parere doar noi am fost la SENATOR la un botez acum o luna si a fost minunat.Gradina e superba si daca sunt si copii au loc de jaca.
La noi la eco sa putut aproxima cate kilograme are.Nimeni nu-ti va spune exact.
Multa sanatate si cauta umbra in zilele astea toride.

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Fetelor deseara la 7 il vedem pe Octa la Protv! asa mia zis Lili mama lui Octa la telefon ca au fost si l-au filmat.
Am trimis ieri un email dar nu m-am gandit ca se duc acolo direct fara sa-mi spuna!
Danitin imi cer scuze ca nu am stiut de tine, dar ieri eram disperata vezi tu ce decizie iei eu deja ma simt luata de val.
Nu stiu cum sa procedam!
Ma bazez pe voi ca sunteti limpenzi in gandire ca eu paraca am cam deraiat in ultima vreme!

Mary_25siGabisi toate burticileaveti grija de voi ca se gasesc ele alte suflete mari care sa ne ajute.

Imi cer scuze ca nu va scriu la toate personal dar azi inca n-am lucrat nimic in afara de faptul ca am fost pana la banca.
Acolo am gasit doua posibile donatoare care erau speriate de idee si se gandeau daca nu cumva cei de la centru nu asteapta mita adica ceva bani pt sange, si au zis sa aflu ca ele mai bine ar da bani, daca ar sti ca exista sange dar trebuie platit. Si mi-au mai zis ca de ce nu-l ducem la Seghed in Ungaria? Eu le-am spus ca se spune ca-i bun spitalul de la noi la care ale mi-au spus "ce spital bun daca iti cer sa vi cu sangele de acasa!"

Bolesc Axente Octavian (5 anisori)leucemie mieloblastica M1-2, de aproape o luna descoperita, Spitalul Luis Turcanu saptamana aceasta va intra in ablazie (sper ca nu scriu prostii acest lucru il stiu de la mama lui)e din Judetul HD ca degeaba va zic comuna, mai are o surioara mai mica, tatal lui e verisorul meu dar pt mine e ca un frate, am crescut impreuna iar eu n-am frati.
Mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mihi, te rog sa verifici daca datele pe care le-am introdus eu in anunt sunt corecte.

Un baietel are nevoie urgenta de ajutorul dumneavoastra!!!
Axente Octavian Bolesc are doar 5 anisori. Medicii au descoperit, in urma cu o luna, ca sufera de leucemie mieloblastica M1-2. Copilul are nevoie URGENTA de sange din grupa B3. Cei dispusi sa doneze sange pentru Octavian sunt rugati sa se prezinte la Centrul de Transfuzii din Timisoara, situat langa Spitalul Judetean, precizand ca doneaza pentru Axente Octavian Bolesc.
Pentru informatii suplimentare puteti suna la:

Mihi, completeaza eventual cu un numar de telefon la care cei care vor sa doneze sa poata afla detalii suplimentare, cum ar fi chestia ca sa nu mearga toti deodata sau altele. Din momentul in care am confirmarea ta eu ii dau drumul pe post, nu conteaza ca-l da si Pro-ul, e subiect umanitar nu stire de senzatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

danitinAm primit emailul dar venind de la calin constantin nu m-am prins ca e vorba de tine!
Mai completeaza ca se afla la Spitalul de copii Luis Turcanu pt ca azi asta m-au intrebat la centru, cum il cheama si unde e!

Mersi mult dar spune-mi cand se difuzeaza sa ma uit si eu ca-s curioasa de felul meu?

Fetelor vad ca v-ati speriat si ati fugit toate, cred ca am monopolizat azi terenul vostru...si al meu.
Va multumesc oricum ca ati fost alaturi de mine!
Mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mihi,ma bucur ca pana la urma se rezolva ceva...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

andanii, vezi ca ti-am trimis un mail !!!
Raspunde-mi, te rog, cat mai repede

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

BRAVO, FETELOR!
BRAVO TIMISOARA!

Va multumesc pentru ajutorul vostru dat nepotelului lui Mihi, adica lui Octavian.
Va multumesc ca pentru a nu stiu cata oara, am dovedit ca suntem o comunitate unita, prietene adevarate, la bine, dar mai ales la greu!
Va multumesc ca v-ati rupt din timpul vostru, pentru a sprijini o situatie atat de grea!
Danitin, tie, in special, iti multumesc ca ai raspuns Pm-ului trimis de mine.
Asteptam cu sufletul la gura,sa vedem pe post.
Speram sa se stranga cat mai multi donatori.
Mihi, stai linistita, de maine vedem in urma anunturilor pe posturile TV, cati donatori vin, si apoi Compania Electrica banat, s-a oferit in urma anuntului sotului meu, sa trimita mai multi colegi, care au aceasta grupa.
Tinem legatura!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Fetelor, apelez la voi, in caz ca stiti pe cineva care vrea sa mearga la mare in Grecia din 5 august... avem 4 locuri libere

Planuiam sa mergem la mare in Grecia, din 5 august, printr-o agentie din Timisoara. Drumul + cazarea costa 150 euro. Cazarea se face la vile (noi am fost anul trecut si am fost foarte multumiti de conditii). Nu avem masa inclusa, pentru ca putem gati in camera, unde este o "chicineta", adica plita electrica, frigider, chiuveta, masa si scaune.
Acum vine problema. Prietenul meu a fost saptamana trecuta in "recunoastere" pe la agentii, si, vazand ca s-au cam imputinat locurile libere pentru luna august, a semnat contractul cu una dintre agentii, pentru noi 2 + inca un cuplu de prieteni (bineinteles ca, exact inainte sa semneze contractul i-a sunat pe acei prieteni si totul era ok, puteau sa vina).
Peste 2 zile a aflat ca nu mai pot merge acei prieteni, pentru ca vor fi trimisi in delegatie de lucru in Italia timp de o luna (inclusiv perioada cand trebuia sa fim in concediu). Prietenul meu a platit la agentie avansul de 200 euro (din 600 cat era suma totala pt. 4 persoane) inca de cand a semnat contractul. Am incercat, prin toate posibilitatile avute la indemana, sa gasim inlocuitori pentru prietenii nostri, dar fara rezultat. Sa nu va mai spun ca nici noi nu mai avem nici un chef sa mergem... plus ca am fi dorit f. mult sa mergm cu acei prieteni si, daca am fi reusit sa "scapam" de toate 4 locurile rezervate, poate am fi mers cu ei in concediu in septembrie, dupa ce s-ar fi intors din Italia.

Apelez la voi, poate stiti pe cineva care vrea sa mearga in Grecia in perioada aceea si ne pot ajuta

Daca sunteti interesate, va rog sa imi spuneti cat mai repede!
Va stau la dispozitie pentru detalii.

Multumesc frumos,

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Fetelor, m-am uitat la ora 19 pe Protv, dar nu am vazut nimic despre Octavian.
Europa Nova nu prind.
Ati mai aflat ceva?
Sa asteptam ora 11 la stirile locale Protv.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput