FIV 38
Raspunsuri - Pagina 14
crinuta71 spune:
Monica acum am vazut pozele cu bebele tau. E scump de tot. Sa fii fericita alaturi de el!
Crinuta 

andicu spune:
Monica-Elena, ma bucur ca ti-ai scris povestea; o sa-mi cumpar si revista daca apare in Academia Mamicilor!o s-o citesc imediat ce am timp.
Gina,eu am avut 2 extrauterine in 8 luni,si am ramas doar cu o parte din trompa stanga si-atat;asa ca singura mea speranta este FIV-ul;tu ai intrebat medicul de ce nu-ti trece sangerarea?ca si la tine a durat mult.
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
crinuta71 spune:
Monica am citit povestea ta de la povesti de succes. Mi-au dat lacrimile cand am citit-o. Ma bucur ca ai scris aceasta poveste pentru ca imi da si mie sperante, cand vad ca exista totusi si reusite. Ce bine a fost ca la tine a putut sa asiste si sotul la punctie si la embriotransfer. Din pacate la Cluj eu am vazut cum sotii stateau pe coridor in aceste momente atat de importante. Eu am sa-l rog pe dr. sa-l lase pe sotul meu cu mine, dar probabil ca nu va accepta. Nici la IUI nu a fost voie sa intre cu mine, nici macar dupa, cand mai stateam pe masa 20 de minute. Adevarul e ca e important sa fie sotul cu tine in acele momente, sa te incurajeze.
Crinuta 

danutza_c spune:
Of Gina, imi pare tare rau ca nu ai resuit sa mergi la consultatie. Dar poate ne vedem in septembrie acolo si facem totul impreuna, o sa ne fie mai usor! Iti multumesc ca mi-ai scris.
Nu am inteles: tu ai facut extrauterina dupa FIV?
Cit despre mersul la mare cred ca daca ti s-a vindecat rana de pe burtica poti sa intri in apa, dar ai grija cu statul prea mult la soare ca stii ca poti singera mai mult. Cred ca e bine sa nu prea stai la soare. Distarctie placuta acolo si sa faci o baita scurta si pentru mine! Nu am mai fost la mare de vre-o 4 ani si tare imi e dor...

si 

danutza_c spune:
Monica Elena, ti-am citit povestea cu greu, ca nu prea vedeam din cauza lacrimilor! Sa fiti sanatosi cu totii! Sunt sigura ca ne curaj si speranta la toate fetele.
Monica-Elena spune:
Danutza, crinuta si andicu bineinteles ca veti reusi fetelor. Cunosc prea bine toate aceste stari le-am trait din plin timp de 11 ani. Am urcat si am coborat pe scala sentimentelor cunosc fiecare dezamagire si bucurie, fiecare traire prin care trece-ti, dar trebuie sa ganditi pozitiv(stiu ce spun credeti-ma) si sa va ganditi ca acolo sus cineva va iubeste sitoate vin la timpul lor in viata.
Noi vom pleca ptr o luna la munte ptr ca aici e prea cald si Mihnea e rau de caldura. Sper ca la intoarcere sa imi dati vesti bune.
Pupici speciali de la Mihnea ptr toate fetele de la acest capitol special.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
danutza_c spune:
Monica, iti multumesc! Asa simt si eu ca pina la urma o sa fie bine.
Sa va fie bine la munte! Pupici lui Mihnea, e o dulceata! 
andicu spune:
Monica, povestea ta este exemplu si speranta pentru mine! Sa stii ca te-am tot pomenit familiei si cunoscutilor,si reusita ta m-a facut sa trec destul de usor peste problemele mele foarte recente!
Vacanta placuta si racoroasa la munte,sanatate si pupici tie lui bebe Mihnea!!
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
crinuta71 spune:
Fetelor trebuie sa va intreb ceva. Sper sa stie cineva sa-mi raspunda. La Cluj IUI costa 70 euro. Doua persoane care au facut acum 2 saptamani IUI acolo mi-au spus ca atata costa, dar au platit 2.800.000 lei (deci la euro 40.000, nu?).
Eu urmeaza sa fac FIV la Cluj. FIV costa 600 euro. Stie cineva la ce curs se calculeaza acesti 600 euro (eu credeam ca la cursul zilei)? Daca este cineva care stie cum se calculeaza la Cluj, va rog mult sa-mi raspundeti.
Crinuta