FIV 38

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Multi pupici pentru toate fetele simpatice si ma bucur ca suntem mai optimiste in perioada asta.
Andicu merci de informatii si lasa ca o sa reusim toate pana la urma ai sa vezi.Eu de cand am cunoscut-o pe Monicacred tot mai mult in asta.
Crinuta eu zic ca cel mai sigur e sa intrebi la clinica.Oricum peste tot se plateste in lei,desi pretul ti se comunica in euro ,dar tu poti sa intrebi cat costa in lei exact.E dreptul tau sa stii cat va fi exact costul,asa ca nu vad de ce nu ai putea afla direct de la clinica.Te pupic si mai vorbim.
Lachi hai mai repede cu vesti ca nu mai am rabdare.Cum te simti,sper ca esti bine.Tinem pumnii sa ne dai vestea cea mare in curand si sa poti posta si tu povestea ta de succes.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Multumesc Cecilia de raspuns. E vina mea, am intrebat cat costa, ei mi-au spus pretul in euro si mi s-a parut normal ca va fi la cursul zilei si nu am mai intrebat cum se calculeaza (de fapt si la clinica e afisat pretul in euro). Dar dupa aceea am vorbit cu cele doua persoane care au facut IUI. Am sa mai sun sa intreb intr-o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Buna fetele am fost plecata pina in DOLJ....CRINUTA eu am platit la GIULESTI in lei cat era cursul in ziua aceea la BNR.
DANUTZA as vrea sa ne intalnim si sa ne cunoastem..in legatura cu soarele mie nu-mi place stau la soare, doar sa fac baie, ca anul trecut am fost la mare dupa o laparascopie ptr. desfundare de trompe care nu a reusit si na am avut voie sa intru in apa.
ANDICU nu am fost la doctor ptr.ca nu ma primit asistenta aceea si nici na am insistat eu la ea(am avut de gand)ptr. ca mi-a venit musafirii...si referitor le SEU am facut-o prin FIV.
Sa stiti ca mi-a fost dor de voi..
MONICA va doresc racoare placuta la munte ,o sa ajung si eu zilele aste pe acolo..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Gina, si ei abia astept sa vin acasa si sa punem de-o tacla, asa ca-ntre fete! Sa-ti fie bine in concediu, sa te odihnesti si sa vii cu forte noi!

Mergi la inceput