FIV 38

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Lachi tinem pumnii,stai cumintica la patut si de abia astept sa ne dai vestea cea mare.
Crinuta ma bucur mult ca ne-am cunoscut esti super draguta si lasa nu te mai stresa ca o sa vezi ca o sa reusim toate din prima.Te pupic .
Luli scuze de intarziere dar am fost plecata putin si acum de luni merg iara la mare zece zile.Eu maine merg sa mai fac analizele ce mi-au mai ramas si cand ma intorc fac EKG si probele respiratorii.Vreau ca in septembrie sa le ma pe toate gata si mai ales sa am prolactina mai mica,ca iau brocriptin acum.Am uitat ca-s cam zapacita in ultima vreme,si tu faci acum in toamna nu?Tot la Denisa,nu?Oricum iti doresc sa iti ajute Dumnezeu sa reusesti si tu cat mai curand posibil.Te pupic dulce.
Moni cand faceti botezul lui Mihnea?Multi multi pupici pt. tine,Mihnea si toti ai tai!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Andicu super idee.Ar fi super pt. toate aspirantele sa citim aceste povesti si cine stie poate intr-o zi o sa o scriem acolo chiar pe a noastra.Cum e vremea la mare ca de luni vin si eu la Mamaia?Te pupic si multa bafta .

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cecilia, vremea la mare e superba,apa are in jur de 25 gr si in aer sunt peste 30 gr;din cate am vazut eu, pana miercurea viitoare va fi la fel, peste 30 de grade,mai departe nu mai stiu; Mamaia e cea mai frumoasa !Concediu placut si vreme super!!!

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Buna ziua fetele

Danutza eu am mai scris doua mesaje marti dar nu stiu unde sau dus.Nu am fost la dr. ptr.ca o doamna asistenta "f.draguta"nu a fost de acord ca eu sa merg in locul persoanei care imi cedase programarea,asa ca astept si eu luna sept.sa ma programez.Eu am fost marti la spital si am luat nr. de tel de la cabinetul unde m-am programat si eu prima data ptr. fiv 3161273.Cabinetul se afla in spital.
Cine stie sa-mi spuna si mie,daca am facut SEU laparoscopic pe data de 6 iulie am si eu voie sa merg la mare si sa intru in apa ?pe data de 5 august,se face cam o luna de la operatie si apoi pe 10 merg la baile Felix iar acolo vreau sa fac baie in piscina cu apa termala,se poate oare?or cauza in vreun fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Gina,eu sunt in aceeasi situatie ca si tine.
Am intrebat dr si mi-a zis ca dupa 2 saptamani pot sa fac
ce vreau, inclusiv sa merg la plaja,dar dupa ora 16.00.
Am si fost de 2 ori pana acum ,aveam 3 saptamani de la laparo si sincer,nu stiu daca mi-a facut bine,ptr ca mi-am pus OB ca sa intru in apa si dupa plaja m-a luat durerea de burta si am sangerat mai mult. Asa ca,am decis sa evit plaja pana scap de probleme.

M-am tot gandit,si cred ca o sa aman FIV-ul pana dupa Anul Nou.
Mi-e teama ca nu ma refac complet,ptr ca dupa prima SEU am ramas din nou de-abia dupa 8 luni;

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Cecilia si eu ma bucur ca ne-am cunoscut. Se pare ca o sa prinzi vreme super la mare. Iti doresc concediul placut si sa te distrezi. Poate dupa combinatia dintre concediu si brocriptin nu vei mai avea nevoie de FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Andicu ..multumesc
Azi ti-am mai citit un mesaj scris de tine in alta parte,mie de ex. acum 2 zile mi-a venit din nou CM cu pauza de o saptamana de cand l-am avut pe cel dupa operatie,eu sper sa fie bine ,zilele astea am facut efort putin mai mult decat trebuia si initial m-am speriat am crezut ca din cauza asta sangerez dar eu sper sa nu ma tina mult ptr. ca plec in concediu. Nu am inteles,tu ai doua extrauterini?Daca ti-a salvat tromele e bine ,dar ai grija.
Si eu bineanteles o sa mai repet fiv-ul dar mai intai vreau sa ma refac ,la fel cum ai spus si tu .

Iti doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Multumesc fetelor de urari...sunt in asteptare ,sa vedem cand vrea bebelina sa iasa. la toate

AniS *** si bebelina mea dulce Ingrid *** 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Andicu povestea FIV-ului meu am scriso in revista Academia Mamicilor unde tinem jurnalul gravidei. Cand o sa am timp o sa o pun si la povesti de succes.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Andicu uite am postat povestea reusitei mele la povesti de succes. O sa postez si povestea nasterii dar dupa ce o scriu ca Mihnea nu prea imi da voie acum

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput