FIV 38
Raspunsuri - Pagina 10
ardit spune:
moni
ma uit la pozici, sa-ti traiasca baietul frumos si scump!!
lachionea
bafta multa, tzinem pumnii, sa se prinda embrionashii cu dintisorii
si... pupe mama pe fete dulci si inimoase
danutza_c spune:
Rh, m-am uitat pe net dar din pacate nu am gasit nimic util. Vad ca Iliuta ti-a dat telefoanele, eu nici pe astea nu am resuit sa le gasesc. E adevarat ca erau si ceva site-uri in ungureste si nu prea stiu ce scria acolo...![]()
Gina, am vrut sa te mai intreb ceva: tu cum ai ajuns la prof. M, te-ai dus la clinica de fertilitate sau te-a vazut intii in alta parte? Cind am sunat la secretara lui m-a intrebat care e problema si cind i-am spus fiv mi-a dat numarul de la clinica de fertilitate. Asa ca din cite am inteles eu ar trebui sa ma duc direct acolo. Bafta miercuri!

si

pentru toate fetele!
nejla spune:
Tabitha,iti multumesc pentru raspuns,iti doresc sa ai mult noroc acolo,sa reusiti din prima incercare si sa te intorci cu vesti bune.
NEJLA.
cristinici spune:
Pt Danutza
Suni la maternitatea Giulesti , la cabinetul de sterilitate si ceri o programare la Prof Marinescu. Tel 021 212.60.82 asa stiam eu , dar cineva aici a spus ca s-au schimbat nr astfel 021 316.12.77 (FIV)sau 021 316.12.81( centrala).
Eu asa am facut anul trecut cand am facut fiv la el , iar acum sper sa merg in oct, nov nu stiu exact.
cristinici
Rh spune:
quote:
Originally posted by iliuta
Buna Rh. Kaaliszeged@tiszanet.hu, tel. : +36-62(432-623).- Szeged.
Kaali@mail.matav.hu, tel. : (+36-1)202-28-02, (+36-1)902-23-88,
(+36-1)202-22-96 - Budapesta.
Astea sunt adresele de la clinicile din Szeged si din Budapesta, si nr. de telefon.Eu le-am scris si mi-au raspuns (in engleza).Din pacate mi-au zis: I am sorry but we are not able to do it for you.Nu fac Fiv-uri cu ovule donate.
Eu mi-am facut programare la Tm la Bega pe 25 august, dar m-ai speriat tu cu ce ai zis.Eu am fost acum 4 ani la Tm. exact dupa ce m-a nenorocit doctorita din Suceava si mi s-a parut destul de de treaba.Si mai stiu si o tipa de 37 de ani ce a reusit Fiv cu el din prima.M-ai derutat comlet.Nu stiu ce sa fac.Nu pot sta mult in tara si la Bucuresti sunt toti in concediu in august.
Te rog mult spune-mi si mie cum s-a comportat cu tine dc. si cum te-au tratat cei de acolo.
Iti doresc multa bafta.Pupici.
Mihaela
Iliuta, ti-am trimis raspuns pe mail.
Daca nu il primesti anunta-ma.
Rh.
danutza_c spune:
Cristinici, multumesc mult pentru telefoane. Am sa sun sa vad ce imi spun. Poate ne vedem acolo la toamna, ce zici?
Monica-Elena spune:
Am pus poze noi cu mihnea la o luna si poze cu mihnea si matusa luli.![]()
Lachi bafta fata frumoasa.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
ardit spune:
moni
le-am vazut, tare mandru si frumos baietul tau, de mama ce sa mai zic.. a inflorit ce mai! si-mi pare bine ca am vezut-o si pe lulica, e frumoasa asa cum ii e si sufletul