Rosu in gat frecvent
Fata nasei are 2 ani si 5 luni. De pe la 6 luni face mereu rosu in gat. Nu e luna sa nu faca rosu in gat. Doctorita la fiecare control ii spune :"Are putin rosu in gat!"
A mai patit cineva asa ceva?
Si daca da , stie cineva ce se poate face sa nu se mai imbolnaveasca asa des?
Nu mananca nimic rece, pana si iaurtul il incalzeste putin, nu bea nimic rece, Ce ar putea fi?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
Raspunsuri
mcm spune:
Sa faca o analiza sa vada daca nu este vorba de un streptococ. Si in plus sa faca imunizare cu propolis.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)
tinatache spune:
Ce-i da cand face rosu in gat? Asta se vede cu ochiul liber, eu as zice sa verifice inca o data ce spune dr., adica sa se uite ea in gatul fetitei. A mea a avut o singura data si am vazut noi acasa. A trecut singur, nici nu am fost la dr.
Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o
soarenistor spune:
[
buna.
cind copiii au rosu in git le dau ceva de temperatura ,dupa aceea le picur cu pipeta citeva picaturi de albastru de mitil pe limbuta,cam de 2-3 pe zi si gata.fff buna pt git e si lamiia dar nu prea multa ca slabeste inima.
ma intereseaza si pe mine cum e cu imunizarea cu propolis?
cristi imi facea des rosu in git ,i-am facut exudat faringian la sanepidul sect 3 si i-a gasit streptococ hemolitic beta A.
cind avea rosu in git imi facea si otita
nistor gabi
[/quote]
nistor gabi
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by mcm
Sa faca o analiza sa vada daca nu este vorba de un streptococ. Si in plus sa faca imunizare cu propolis.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)
Analize ia facut de 3 ori sa fie ea sigura si nimic.
Cum se face imunizarea cu propolis???
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona &
Loreema (6 sept 2004) Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
andreea_tx spune:
Eu i-am dat lui Alex tinctura de propolis in cure de cateva luni.Pentru bebeii sub treiu ani este rinctura speciala fara alcool iar pentru cei mai marisori se poate folosi si cu alcool 30%.I-am dat prima luna intreaga cate 10 pic. pe zi apoi in cure de 10 zile pe luna cateva luni de fapt eu am inceput de toamna si i-am dat pana primavara.Am fost foarte multumita ca nu a mai racit de loc.Sanatate la pitici.
andreeat
Lavi spune:
eva a mea din decembrie face rosu in git mai repede decit face pipi.Am ajuns la capatul puterilor, analizele i-au isit bine, nu are nimic, temperatura mare 40-41, scade greu, m-am saturat de antibiotic si de visitele la Grigore A.Nu stiu ce sa fac.
Nu maninca rece, avem grija sa evitam aerul rece si curentul, asta nu ca exafgeram , dar o facem moderat.
Doctorii spun ca pina nu isi creeza imunitate nu se va opri jocul asta cu rosul in git si temperatura.
Vreau acum sa o trec pe pastile homeopate pt in noimbrie o sa mai avem un copil si sincer, imi este frica sa nu racesca si el, dar bietul copil, reactioneaza asa urat la cuvintul temperatura si apa(impachetari ca sa scada tem)si mai ales la doctori si medicamente.
Eva are 2 ani si 5 luni si mi se pare cam mult pt un corp atit de mic.
Deci mai sunt si alti in situatia asta, si ii compatimesc pe parinti pt ca stiu durerea si temerile.
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295