Aspirante optimiste 146

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Bey, voi v-ati pus pe capu meu??? Lasati-ma sa-mi fac damblaua.

Vale, cred ca te roade invidia

Bai, ce cald e!

Ce aiurea e. am 3 luni de cand nu am mai prestat nici o vizita la dr., nici un tratament, nici o interventzie. Imi cam lipsesc.
Parca mi-e dor de Moisa!

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Pai asta zic si eu Vale,dar las ca o fugaresc eu putin, ca si "moi" trebuie sa slabeasca ca deh, mi-a priit concediul.
Am mai pus ceva poze noi prin album.
Mai, dar voi v-ati speriat de mine de nu mai scrieti?Cat am fost plecata ati scris romane, acum nimic,hm, ce-s eu sperietoare?

poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutele mele!
Eu dorm pe mine, nu stiu ce am, dar de abia imi mai pot tine ochii deschisi.
Ma gandeam azi de dimineata, ca luna asta ratez munca depusa pentru BB, ca nu am cu cine, ca al meu sot e plecat. Asta asta, la cate luni au trecut, mai bine zis ani, ce mai conteaza o luna in plus sau in minus.

Hai ca ma duc sa ma ca;mez si revin mai tarziu.

Va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

salutare dragutele mele.
Starea mea pe scurt...la fel ca la VALE,ieri mi-a venit, dupa ce m-a chinuit cateva zile...de mai ca imi faceam iluzii.Cu niste dureri cumplite.

Adar, ne bucuram ca ai mai trecut pe la noi.
Anca, Vale, Georgi,Mirela....pupici multi.
Tumpilici, draguta acum stam cuminti ca ne epuizaram saptamana trecuta.daca nu fusei si tu sa participi..

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Ancutz mama, poti sa zici ce vrei, da' nu pot sta deoparte si sa vaz cum te chinui.. Fetele au dreptate, tie nu-ti trebe cura asta dura, ai grija sa nu te deregleze! Haide, revizuieste-ti atitudinea
Tumpilina . F. faine pozele si surorile tale! Cred ca te-ai incarcat cu energie acolo!
Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

240 de mii frate Manniphyt-ul ala la ki life.Iau 3 brinca de banii aia.Am bagat pepene la ghiozdan+cola light,o sa am treaba curind
Doamna frumoasa fizic si atit,lasa naibii cura aia ca o iei pe coaja!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Ce fac fetele frumoasele? Am mai bagat si eu un oki pe aici si mi s-a facut dor de voi. Va pupic mult pe toate toate!
Tumpilici, frumoasa fata ai ramas!
Ancutz, spor la cura (vezi, eu te sustin, cu toate ca daca inca mai arati cum te stiu.......n-ai nevoie)
Vale , esti la fel cum te stiu, o scumpa!
Georgiana pupici multi si pt. tine!
Fetele, nu dati cu roshii ca am intrat sa dau cu pupici in stanga si-n dreapta, dar nu m-am putut abtine, sunteti o gasca de fete care mi-au ramas la suflet.

Raluca, 28 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ralu , tocmai am intrat la mamici sa-ti vad pozele. Iubire, da' cu fatzuca aia a ta frumoasa n-ai nici una? Imi era tare dor sa te vaz.
Ai o burticaaaaaaaaaaaaa! O sa faci un bebe barosan.
Sanatate multa si sa vii numai cu vesti bune.
Te mai asteptam pe la noi!
La cat suntem unele din noi de noroase, cand o sa fii aspiranta la bebe2, noi vom fi tot aici
Daca am puterea sa rad pe seama asta. inseamna ca e bine.
Multumesc pentru sustzinere!

Bai, cand o sa ajung io manechin (dupa cura asta) si o sa ma vedetzi la TV, o sa ziceti "Io pe frumoasa si modesta asta, o cunosc"

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

RalucaN..cred ca tu ai venit sa imi intinzi mie o mana sa ma iei la burtici pup

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Mirelush dragutz, simti cum trag de tare?

Ancutz, cu fatzuca n-am deocamdata, dar cand am iti trimit. M-am concentrat pe burtoi. Aspiranta la bebe2 zici?
Pup fetili!!!!!

Raluca, 28 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput