Aspirante optimiste 146
Raspunsuri - Pagina 8
adar spune:
Fetili mele dragi...
Nici nu stiti ce drag imi e sa va citesc fiecare cuvintel...
iote, eu stau de ceva ani tot in varful listei, ca deh, cine mai e ca mine sefa de trib ... si voi aste micute, ati venit, ati vazut si hopa la gravidute...pai asta-i treaba ???
Am intrat sa felicit fetili frumoasili care au burtica, sa va spun ca va iubesc in continuare, chiar daca din lipsa de optimism nu prea mai intru pe la voi decat rar, sa va urez din inima toate cele bune si sa va dea Doamne-Doamne cat mai curand un bebec.
La mine totul e cum stiti, nu s- schimbat nimic, iar daca se va schimba ceva, veti fi primele care aflati.
Va sarut cu drag.
adar
ilenya spune:
Si eu te sarut cu drag, Adar
si..indura-te sa cedezi alteia locul pe listutza ![]()
MADYN
si pt. tine
...si pt. toate aspirantele cumintele..
MirelaV spune:
Adar, bine-ai face de-ai veni mai des pa la noi iubita! toate bune!
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori
irinacodrina spune:
Ilenya, daca tot numaram impreuna, sa dea Domnul sa avem toate rezultate cat mai bune.....
Tumpi, bine ai revenit!
Anca Wish spune:
Madinutz, vad ca ai raspuns la apel. Ma bucur. Mi-e tare dor de tine.
Fetele, io cred ca sufar de insomnie. Nu pot sa dorm noaptea si in aproape 3 saptamani de concediu, am dormit doar 1 data pana la 9. In rest la 7 ...sunt in picioare. Imi vine sa plang.
Am inceput cura aia de slabire a Monicai Anghel. Sunt in a 3-a zi de carne. Vai mama mea!
Ardit, unde esti?
Adar, vad ca suntem colege de "suferintza" la cura![]()
Numai bine!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
valentinag spune:
Neata fetiliii!
Stirile pe scurt
:
mi-a venit
am inceput trat. homeopat
cica tin cura de slabire,din nou
,o sa tin pina la adinci batrineti cred
Anca,femeie,esti dusa cu capu,asta stiu,da orisicitusi de putin,aia e cura de tine???aia e buna pen mine ca-s cat versailles
(nu ma compar cu,casa poporului)tie iti trebe ceva usor,la 2-3 kile cate ai tu de dat jos,sex si fructe recomand![]()
Asi,eu stiu ca se iau 3 lingurite intr-un pahar cu apa de 3 ori pe zi.
vreau la mareeee![]()
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
tumpi spune:
neata fetele,
adar ma bucur ca mai dai un semn si pe la noi.
Ancut, asa cu imi ziceam , ce-ti trebuie tie cura ca esti slaba mama si apoi imi e ca te sufla vantul.Vrei sa slabesti, stai ca treg o fuga pana la tine si te alerg pe scari, ca ai destule acolo.
Pupam fetele frumoase si optimiste.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
MirelaV spune:
neata! Vale, cum esti? ce se estimeaza ptr azi?
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori
valentinag spune:
Mi,pen azi se estimeaza vreme favorabila pen orice
atita timp cat nu ploua,daca ploua....
Asa Ioana zi si tu nebunei k ea nu e de cura aia,aia de i-am zis-o io e mai buna!![]()
Acu ma-c sa-mi iau neste fructe si sa vad cat o fi Maniphyt-ul ala la Ki Life.
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
MirelaV spune:
daca ploua..las' k io mi-am luat umbrela si e mareeeeeeeee...incape orice in ea ![]()
e posibil sa plec nitel mai devreme...cat iti ia sa ajungi de acasa?
MirelaV
pupicei pe burticei