Aspirante optimiste 146
Raspunsuri - Pagina 7
Sorina7 spune:
Buna fetelor !
Lory, mamica fericita, felicitari multe multe, sa iti traiasca bebelasul, sa creasca mare si sa va bucurati de el ! 
Dandana, s-ar putea, acu daca zici tu, fac si eu legatura: am avut ciclul de 37 zile, eu care il aveam la 27, mucus abundent parca tot timpul, si durere ciudata, adica parca aveam un nervisor care palpaia si in stanga si in dreapta, banuiesc ca ovarele, iar intr-o noapte m-am sculat ca ma durea cam rau de tot, pentru cateva minute, apoi s-a potolit. Poate s-au "scuturat" ovarele de toate relele, bine ar fi. In schimb eu ciclul trecut ori am ovulat repede, ori a fost anovulatoriu.
Nu stiu cand sa mai repet fiolele, cred ca peste 2 luni. Vezi ca si de la branca poate fi, ca si aia stimuleaza de numai. Poate ma apuc si eu de BU.
tuturor !
ilenya spune:
quote:
Originally posted by irinacodrina
Eu sunt la CM, de sambata dimineata..... foarte slab fluxul...... si nu ma asteptam deloc sa imi vina.... am avut un grafic foarte fain dupa ovulatie..... am avut temp. 36.6, apoi 36.5, apoi iar 36.6, asa ca nu ma asteptam sa vina uratzii, dar au venit in ziua cu 36.6....
Daca azi esti in Z. 4 inseamna ca intri si tu in clubul nostru restrins

Si eu am avut flux f. slab, practic primele 2 zile a fost, apoi ieri si azi e de ajuns un tamponel din acela zilnic, ca practic se intimpla doar cind merg la baie, in rest e curat. In schimb in primele 2 zile m-a durut f. tare.
Si a mai fost ceva: de obicei am ciclu de 26 zile, mai degraba vine la 25 , dar nu prea intirzie, iar graficul a aratat si el aiurea. Bine, nu mi-am facut iluzii pt. ca din z.26 parca a inceput spottingul si durerile surde..
dandana spune:
sorina, tu cate luni ai luat deja?
eu nu stiu ce sa mai cred, sunt deja 18 zile de la pregnyl, la mine e exclusa anovulatia si ff posibila ovulatia multipla
uf, ce-mi lipseste anis, avea mereu un raspuns la intrebarile astea ciudate!
tumpi spune:
Giorgiana uite putin soare pt tine.Dar si alte fete daca vor sa se incalzeasca pot trage un ochi pe poze.
O zi buna va urez.
poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
GeorgianaI spune:
Bey Tumpilici, m-ai terminat cu pozicile astea faine.
Sa-mi aduci si mie, data aviatoare, o galeata de apa din aia albastra de acolo. Doamne cate frumuseti! Parca eram deja in concediu cand m-am uitat pe poze.
Si despre tine, ce mai........., fata frumusica foc si pe deasupra mai arata si bine.
Pupici pentru toate fetilii astea de aici.
tumpi spune:
esti o dulce Georgi
,maine sper sa reusesc sa mai pun cateva poze ca mom am
.imi pare rau ca nu am facut mai multe poze la peisaje, dar am preferat sa-mi pozez nepoatele.
As mai fi stat, era frumos,dar datoria ne cheama intodeauna,asa ca....poate mai la sf verii imi iau iubitul si fugim in lume
.
Uf,ma intorc la munca, ca deja am avut prea multa vacanta.
Pupici la fetele frumoase si aspirante 
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
MADYN spune:
Dragele mele, sint aici, cu voi, zi de zi (aproape)...dar despre mine...chiar nu am noutati, am doar ceva pesimism - dar nu e contagios, pe cuvint
!
-ici la toate fetele!
asi spune:
Fetelor branca ursului cum de ia?Eu stiu ca se ia diferit la femei si la barbati.Dar cum?
"http://community.webshots.com/user/ubi19"]POZE