Aspirante optimiste 146

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ce fac cucuietele?
Eu am ajuns iar pe la birou ca am zis sa mai bantui si eu acum cat mai pot ca de saptamana viitoare voi sta la pat; sper sa reusesc; mai am maine menogon si gata. tocmai acum cand ma obisnuisem..mie imi dau o stare de bine injectiile astea. Si..., va pregatiti de week-end? Ui ce vreme frumoasa s-a facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Lachi, stai cumintica in pat dupa ce termini injectiile fiinca peste 9 luni vrem sa venim la tine la spital cu flori si jucarele pt bb.
Pupam fetele frumoase si optimiste.

poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Tumpilico, ce misto te-ai bronzat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Buna fetelor......
oboseala cronica...... asta avem toate..... e naspa sa lucrezi vara..... si asa sunt putine ore cu soare..... si pe alea le stricam la servici. Anul asta nu am vazut deloc soarele, nici el pe mine. Anul trecut o singura data am reusit sa ajungem vreo juma de ora la soare..... si asta prin iunie..... cand inca era racoare....ziceam noi ca s-o luam din vreme, sa nu ma ard eu dupa aia..... numai ca dupa aia toata vara a fost frumos in timpul saptamanii, cand eram la servici toata ziua, iar in weekend fie ploua, fie era urat, frig....
Anul asta se vede treaba ca tot asa o sa fie...... doar ca mai rau.... aici e zona de podis, nu prea pot apare probleme cu inundatii.... dar tot ploua aproape zilnic, si daca nu ploua, e urat, rece, bate vantul..... iar cald nu stiu cum se face dar e numai cand sunt eu la servici.... si acolo birourile nu au geamuri!!! sunt in mijlocul cladirii, e naspa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Irino sa inteleg ca esti brinza,brinza a?Sa ma vezi pe mine,bronzata precum tractoristii,deh daca am pamanturi,tre sa umblu pe camp
Crinuta,asa se ia ma brinca,3 lingurite de 3 ori pe zi.
Lachi,sa stai relaxata femeie,sa se prinda puiu bine de tot acolo!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetelor...la voi deja a inceput week end-ul? unde ati fugit toate?

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Salutare.
Am trecut numa sa va salut, ca nu ami imi vad capul de treburi. mai am putin pana la Co si acu e cel mai naspa.
daca mai am timp mai intru mai tarziu.
Pupici multi pentru fete frumoase.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

salutare,
fetele ce faceti ati intrat deja in we?eu acum am scapat dupa o sedinta de vreo 3 ore si sunt capiata.ma gandeam ca vin aici si gasesc un alt capitol deschis, cand colo, nimic.slaba miscare.
Nu ma credeti ca-s bau-bau, dar uite ca fetele s-au speriat si de cand m-am intors nu au mai scris nimic, sau poate au intrat in co.
merg sa bag o cafea ca sa ma trezesc ca nu mai poci.

poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Crinuta asa se ia branca ursului la barbati.Pe mine ma interesa cum trebuie luat de femei avand in vedere ca e contraindicata in sarcina.Banuiesc ca se ia pana la ovulatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Fetelor, va rog mult, raspundeti-mi si mie ce parere aveti voi (am scris la pg. 8).

Mergi la inceput